Ezért veszek inkább Gas-Repsol pólókat, azok legalább eredetik.
Cserébe azok között is van, ami randa, mint a bűn, én direkt azokat veszem, hogy kilógjak a tömegből...
szerintem direkt nem mondta hogy eredeti honda póló :) Nomeg az ára sem azt tükrözi h eredeti lenne.
Aki meg a képet megnézi, egyből rájön h nem eredeti :)
Mind a két márka jó, nincs nagy különbség köztük. Azt hallottam róluk, nem tudom mennyire igaz, hogy a két cég szinte egy. Ugyanabból az anyagból dolgoznak. Bár erre nem mernék megesküdni.
Ilyet tudok ha még aktuális! Road Racing, nagyon ki szépen kidolgozott cucc. Vannak hozzá ledes indexek is relével, hogy ne "össze-vissza" villogjon + előre is olyan ami az idom vonalát követi!
nagyon széééép repsolos tapadós női pólóm, sötétkék, krém, bordó meg zöld színben. arról majd kedden lesz kép mert olyan k***rva jól néz ki, hogy sutyukis létemre magamnak is hozattam egyet
Cserébe azok között is van, ami randa, mint a bűn, én direkt azokat veszem, hogy kilógjak a tömegből...
Aki meg a képet megnézi, egyből rájön h nem eredeti :)
Válaszolva az előzőre, én a metzelert venném!
Mind a két márka jó, nincs nagy különbség köztük. Azt hallottam róluk, nem tudom mennyire igaz, hogy a két cég szinte egy. Ugyanabból az anyagból dolgoznak. Bár erre nem mernék megesküdni.
Egy kérdésem lenne: Ti melyiket választanátok?
Metzeler, vagy Pirelli
Hmmm?!
Ilyet tudok ha még aktuális! Road Racing, nagyon ki szépen kidolgozott cucc. Vannak hozzá ledes indexek is relével, hogy ne "össze-vissza" villogjon + előre is olyan ami az idom vonalát követi!
ha netán valaki hondás pólóra vágyna, ,maradt egy ilyenem M-es méretben, 2500 ft-ért
...a bukó az csak úgy ott lesz