Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaa, kérem, aki megteheti. De a Hondanál is tudsz venni, én már csak tudom.
Ezért veszek inkább Gas-Repsol pólókat, azok legalább eredetik.
Cserébe azok között is van, ami randa, mint a bűn, én direkt azokat veszem, hogy kilógjak a tömegből...
Ezáltal elég randa is.
Hm, erre én is kíváncsi lennék milyen, mert a Honda idei ruházatában nincsenek ilyen színű pólók.
szerintem direkt nem mondta hogy eredeti honda póló :) Nomeg az ára sem azt tükrözi h eredeti lenne.
Aki meg a képet megnézi, egyből rájön h nem eredeti :)
Azért azt nem gondoljátok komolyan, hogy ez eredeti Honda póló ugye? Ez egy Fruit of the Loom póló amire rá van nyomva egy Honda logo.
Nekem is gumis kérdésem lenne: Próbálta már valaki a conti sport attack-et? Vélemény? Hány km-t megy el kb.? Mennyire tapad?

Válaszolva az előzőre, én a metzelert venném!
Szeva White!

Mind a két márka jó, nincs nagy különbség köztük. Azt hallottam róluk, nem tudom mennyire igaz, hogy a két cég szinte egy. Ugyanabból az anyagból dolgoznak. Bár erre nem mernék megesküdni.
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne: Ti melyiket választanátok?
Metzeler, vagy Pirelli

Hmmm?!
Szia!

Ilyet tudok ha még aktuális! Road Racing, nagyon ki szépen kidolgozott cucc. Vannak hozzá ledes indexek is relével, hogy ne "össze-vissza" villogjon + előre is olyan ami az idom vonalát követi!
hús-vér verzióra gondoltam
neeeeem, nekem lány jön teeee, nem férfi csak van az is amúgy 3.990
rendeltél egy Repsol-os férfit is? oszt mennyi kilója?
oksi, van férfi verziója is
várom a képeket
nagyon széééép repsolos tapadós női pólóm, sötétkék, krém, bordó meg zöld színben. arról majd kedden lesz kép mert olyan k***rva jól néz ki, hogy sutyukis létemre magamnak is hozattam egyet
svájci tudósítóim kiszivárogtatott hírei alapján immáron a tulajdonomban van egy rakat Shark cucc
mid van még?
hello

ha netán valaki hondás pólóra vágyna, ,maradt egy ilyenem M-es méretben, 2500 ft-ért
És igen! Tudtam, hogy szeret!
jajjjjmáááááá' isztenkém ...hát persze, hogy a fóliát várom
...a bukó az csak úgy ott lesz
Még szép... Vagy nem?
mit vigyorogsz? asszed a fóliádat várom ennyire?