Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez valami döbbenetes
Mivel ugy volt, hogy dolgozom holnap a legkésöbbi idöpontot kértem azaz fél3ra visszem , de nekem is 9körül akkartak elöször időpontot adni!
én reggel 9-re viszem. Te?
Hát nem az én részemröl, megy a koppintás!
énis holnap viszem eredetvizsgára már megint megy koppintás, mi?

asszem én még nem is írtam ebbe a topikba eddig
Ebay.. Én 8ezer huf-ért vettem carbon mintás tükröt párban.. 600rr-es,de hyora ment fel
Holnap megyek eredetvízsgát csinálni, mert íratom átt a nevemre a gépet!
Holnap pihi, hívot a fönök, hogy holnap nincs munka!
Mi baja van a kipufal?
Neki a motor oldalán tetszik jobban ugy láttam! Amugy meg ovatosan, tudod, hogy egy ilyen gépel hibbázol akkor nem biztos hogy lesz mássodik esélyed! Megértem, hogy félt anyud, ennyém is, akkor nyugszik csak meg mikor már leszáltam a motorol, de hát mit csináljanak?!

Ja hát igen Ádám szeret kerekezni, meg nagyon vadul megy még, de majd csak benő a feje lágya!
Rossira? Nem tudom....szerintem nem!
Csáó
Milyen márkájú a dob?
Mennyivel eszik töle töbet a gép és mennyi baráti áron?
05-06-ra dob és ülés
szedd le mind2 tükröt... nem kell az oda
Száguldozó?
Én már tudom ki vagy
egyre többen járnak ilyen cipőben.. 3 hete váltottam én is 125 R-ről 600 RR-re. vigyázz magadra, meg a "kicsit" nagyobb gépre is.

Más.bár 600 RR téma
tegnap borult a motorom, pontosabban csak dőlt. a bal oldali tükörnek annyi lett, de a szár és a műanyag tartó tok az ép maradt, csak a tükör kuka. kérdés, hogy mit tudok vele csinálni. hivtam a hondát, szárastól mindenestől 19e.az nekem kicsit paprikás. nem lehet vmi más "okos" módon megoldani?
ha vkinek volt már ilyen problem akkor ne tartsa magában
nagyon tetszett neki annyi h a kipufogóval nincs kibékülve de az meg a saját véleménye ....
pontosan még nem lett eldöntve hogy milyen gép lesz mert anyum picit félt. De father azt mondta hogy ha ősszel végre utalják a tartózást akkor oké, és majd ha lennt lesznek az árak akkor CBR600RR

Egyébként örültem hogy beugrotattok. A motor pedig nagyon szép. Ez a kawás gyerek meg egy állat xD szépen felkapta kerékre itt az utcában. amúgy meg qrvára hasonlít rossira
Na Tuning!
Hogy tetszek faterodnak a gép?
Engedi vagy nem engedi?
Az lehet, mert 3 órátol-iddáig aludtam!
Nagyon fáradt voltam!
Most már neked is van!
mobilodon van nem fogadót hívás ....
Cs. Nemzud valaki 2005-06os 600RR-hez hátsófékkatr?
Szia
Elöször is köszönöm, Rockyval ismerjük egymást egy ideje, regisztrálva voltam már írogattam a CBR125R fórumba csak az elöző nevem miatt sokan szekáltak és ezért ugy voltam vele új motor, új névre vártottam, meghát minden más fórumon is ez a nevem!
Majd teszek még fel képeket csak az a mássik gépen vannak rajta és akkor lehet hamarabb fel ismertek ki vagyok ha láttátok az elöző adatlapom!
gratulálok a motorhoz, nagyon vigyázz magadra!
látom, Rocky barátja vagy... szépek a dögök együtt! ...csak óvatosan...
Gratula hozzá!
Balesetmentes közlekedést!
Üdv mindenkinek!
Szerda otta én is egy 05-ös 600RR Boldog tulaja vagyok , elötte egy kis CBR-em volt!
Hihetetlen hogy 1,5 honapja huzodik a motorvasarlasom, eloszor nekem nem adtak meg a hitelt, utana tesom neven futott a dolog, vegre a hitel ok, erre most gubanc van, hogy nem lehet allitolag utolag uzembentartoit csinaltatni az en nevemre, es bele kellett vonni megint a bankot, hogy engedelyezi-e, amihez a vezetoseg engedelye szukseges. Ennek elbiralasa ujabb 2 het! Istenem, mindjart vege a nyarnaaaaaaaaaaaaak!
Egyebkent ilyen buksit vettem a keloéknal penteken, remelem nem fog orokke a polcon diszelegni...