Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XD amikor bemelegedett mar meghuzkodtam :D akartam menni eg ykört is de mar esik az eső szal leves :/
Utána általában teligázt szoktak húzni pár másodpercig, hogy akurvaanyádat... :-D
kipucultam a legszürőt aztan szivato nelkul pörgettem ugy elindult es lealt aztan egyszer csak nemalt le es elkapta :D
köszi a segitséget ;)
Köszi szépen a segítséget!
Tiszteletem! Lenne egy kerdesem.
Ezt a gepsast ismeri valaki?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f4_cbr600
f6_pc35-7644212
Par infot ha tudnatok rola. Vagy valaki lakik a kozelben? Erdekel csak nekem 700km-re van es husvetig nem megyek arra sajna.
Elore is Koszi
Norbi
Hali.

Mikor elindult gondolom akkor sem ment minden henger azért állt le, utána meg már a merülő aksinál bezabált benzinből és azért nem indul. Szivató visszanyom teljes gáz és így indítózz 2-3szor, 5-6 másodpercig kocsiról bikázva, hogy legyen fordulat, ezzel kiszellőzteted valamennyire a hengereket. Utána szivató újra ráhúz gázhoz nem nyúlni és lehet próbálkozni az indítással. Ha 8-10 szeri indítózás után sem indul akkor olyan mértékben beköpte a gyertyákat, hogy csak azok megpucolása után fogod tudni újra indítani a vasat.
Remélem tudtam segíteni és indulni fog
Írd meg elindult-e
Általában ez a tünet akkor szokott előjönni mikor a gyertyák már megérettek a cserére.
még a karbis igen 2000es evjarat
szivato nelkul megy 3mp ig aztan leal de mar inditozom regota ha rahuzom a szivatot egybol durran
Helló!
Vezető ülés tankfelőli két csücskén felhajtod a bőrt,
ott van két, asszem 5-ös inbusz csavar, kiveszed őket,lejön az ülés.
Az elektronika alatt van müa tokban az akksi. A fedele két bolhával záródik, pöcköt felhúzod és már meg is látod az akksit
Ha sokat állt teljesen természetes azért durrog mert olykor olykor a kipufogóba gyullad meg az üzemanyag annál a hengernél amelyik nem indult el! Próbáld meg vedd el tőle a szívatót lehet nem indult el minden henger sőt biztos és telement benzinnel! Várj vele egy picit azt utána szívató nélkül próbálkozz vagy csak épp hogy húzd rá egy picit!
Ja meg jelen felállás szerint ajánlatos gyertyát cserélni ha épp nem mostanában volt!
Karbis,ugye?
Szerintem "bezabált"...
Hellotok! olyan problémám lenne hogy elővettem a motort és elakartam inditani és neha elkapta hogy mar elindul de le is ált kipufogó durran csak neha nemindul el közbe lemerült az aksi is es kocsival probáltam elinditani bikázva de ugyse indul ! benzin szag van szivato rajta inditozok es semmi ! Valakinek valami ötlete van?
köszi előre is :)
reméljük rácáfol az előítéletekre

igen. Csak sorszámot kell húzni mert már elég sokat bejelentkeztek rá.

ahhoz képest, hogy mindenki szidja és, hogy ne vegyem mert szar
dejó.

mehetek vele?
Az ülés alatt nézted már?

Szevasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogyan tudok az akksihoz hozzáférni? Nem rég van nálam a gép és nem igazán vágom, hogy tudnék hozzáférni. Előre is köszi a segítséget!
Szép paripa, gratula Majd Kakucson meghallgatjuk!
Olajcsere megvolt. Köszi Bury
Az egész rendszer cserélve van. Valami titán mit tudom én mi a neve.
Majd megnézem.

Kis fordulaton nem tolakodó, de azért tud kiabálni is.

Majd lövök egyet valamelyik nap.
Az igen! Szép paripa...az Akrák is biztos szépen szólnak rajta! Majd hangmintát is dobhatnál róla!
köszi.

köbcenti előny újra itt van :-)

Mondjuk nem jelent semmit.
Múltkor is volt egy RC8 ami azért elég durva gép. De kerülgettük mint a pocsolyát
Talán az alu jobb hamarabb kenődik ezáltal nem kell annyira megtépni hogy tömítsen és ne csöpögjön
Gratula, nagyon szép! Van miért boldognak lenned.
valami szar van a palacsintában.

klikk ide