Egyébként továbbra is várok linkeket,ötleteket F2-ő matrica szett rendelési lehetőségre,vagy ha tud valaki valami hasonlót orr idomra akkor azt megköszönném.
Hojj!Akku nélkül ne járasd a gépet mert fel gerjedhet a generátor és az copka,egyébként ismerősöm az f2-esébe bele fabrikált egy R1 fesz szabályzót és csodásan működik évek óta...
Én kettőt látok (sárga-fekete, és piros), de ránézésre pont ilyen a csati ami belemegy. Az én relémen 3 szál van, külön kell fogni neki testet. A féktárcsán volt a teszt alkalmára a test, de asszem ott nem hagyhatom
Én is az ebay-en vettem az indexekkel együtt, viszont nekem nem volt rajta csati, inkább a CBR-es kolléga áltatl linkeltet ajánlanám, egyszerűbb dolgod lenne vele.
Úgy látom, hogy villamosmérnök vagy, tehát nem biztos, hogy sok újat tudunk mondani.
- Akku nélkül sztem ne járasd.
- Fesszab előtt ki tudod mérni a generátor fázisait egyenként a testhez képest (sajnos értékekre nem emlékszem, nem magam csináltam). Abból kiderül, hogy a generátor jó e.
- Fesszab stabilan 14-14.5V közt kell hogy tudjon.
Nagyon sok Hondás használja elégedetten Mecseki mester feszültség szabályzóját.
Fesszabályzót már cseréltem, (ez a 4. ami benne van). 3. akkut nyírta ki, gondolom azért mert vagy rossz töltő feszt kapott vagy fordulatszám arányában megrángatta. Fesszabályzót illetően nagyon sokféle van a neten és nem tudom hogy az -e a gond. Szóval jelenleg nincs benne akku (mert azt is felfújta) Ha beindítom a motort akkor a fordulatszámnak megfelelően villog minden elektronikai eszköz. Valakinek van ilyesmiben tapasztalata? Mit nézzek át? Megvan ugye az user manuál de nincs analóg műszerem hogy kitudjam mérni az elektronikát :( Várom válaszotokat! Szép napot
Ha valkit esetleg érdekel Karasnában a láncfeszítő 23.400 HUF + a tömítés 950,34 jómagyar Forint, és ha délelőtt elküldik a rendelést akkor másnapra érkezik.
kacifántos a sztori. 2239km van benne. 3. tulaj akinek 2éve van meg és csak 30km-t ment vele mert túl erős neki. De azért új gumik vannak rajta. Filmes motor volt...
hornet? görény
fz6 haverok között van 2db is. és visszalépés lenne a z-hez képest
gsr nagyon görény
z1000 drága
cb1000r drága
monster se tetszik
Fz8 drága
Fz1 benne van a pakliban
---
Régen a tuonon tulajokon csak nevettem. Ki az a hülye aki ilyet vesz :-D
most, hogy nézegetem egyre jobban bejön.
Ami vonz az az erős motor és a műszaki tartalom
kakucson nálad kell gyorsabbnak lenni?