Vedd meg a csontitól, mi bajod lehet? Az a néhány elnyalt csavar pl a féknyergen kit zavar... meg kell bele egy telószimmering, de az meg nem vészes. Van sportkipu, meg csilliváz, olcsó is, mi a baj? Csak egy fehér-arany bőrruci kell, és irány a hegy!
Üdv!
Van egy kis gondom. Ki kellett vennünk a műszerfalat, mert rezonált benne egy elszabadult csavar.
Jó is lett, rezonancia megszűnt, de sikerült egy pillanatra rosszul összedugni a csatlakozót.
Motor szépen megy, semmi gondja, de az Fi piros lámpa nem alszik el.
Már lekötöttem az akksit is 48 órára, meg töbször mentem vele de csak nem alszik ki a hiba jelzés.
Van valami ötletetek, hogy javul meg?
Üdv mindenki!Olyan kérdésem lenne,hogy honnan lehet és honnan érdemes matricát rendelni illetve,tanácsot kérnék hegesztett idom optikai rendbehozatalára lehetőleg fényező bevonása nélkül :D arra gondolok,hogy ha valaki látott már szép grafikai megoldásokat akkor legyen szíves linket,képet dobjon...köszönöm
NAV?
Nálunk a cégnél van egy kis összezörrenés a szállítási paritások miatt egy koreai céggel, és kértük a NAV állásfoglalását az ügyben. Adtak számunkra egy jegyzőkönyvet a NAV álláspontjával (amelyben nekünk adtak igazat) de bazinagy betükkel rá volt írva, hogy bíróságon nem felhasználható eme irat!
Kérdem én, akkor kitől számítson az ember hiteles információra?
Röhej
Hát tank nem lett ugye 100as de egy matricával idénre tökéletes lesz. de összvissz 500ba állt meg. (465 volt) Friss műszaki, névreírva olaj, fékolaj, szűrő csere, átnézés 650 alatt állt meg. Ja és még vagyonosodásit lehet visszakapom
úgy vagyok vele, hogy olcsó húsnak híg a leve.