Felesleges annyit indítgatni ha havonta elindítod bőven elég de ha nem is indítod el egész télen akkor sincs semmi csak az akkura figyelj azt viszont csepptöltőre, vagy havonta feltölteni!
Ha meg elindítod akkor hagyd rendesen bemelegedni!
Én ha elindítom akkor minimum megvárom míg a ventilátor egyszer legalább elinduljon akkor már biztos üzem meleg
Felesleges hetente indítgatni, többet kopik minden mint ha 1,5-2 havonta beindítod. Rakd fel állványra ha tudod, és takard le hogy ne szállja a por. Aksit érdemes csepptöltőre rakni, vagy 2-3 hetenként feltenni töltőre.
Bele olvastam a téli tárolásos topicba. Most tényleg ilyen komoly dolog ez a téli tárolás? Decemberben vettem azóta minden hétvégén beindítottam bemelegítem 70fokosra, majd leállítom. Egyszer mondjuk pont műszaki előtti nap beindítottam és nem pörgött fel mindjárt, és a hüle fejemmel ráhúztam gázt bezabált beköpte gyertyákat. 5 óra műtét kellett mire kiszedtem megtakarítottam utána beindult szépen. Majd ha elkezdem használni feltöltöm akksit, olaj csere és kész. vagy ez így gáz?
...attól, hogy te ezzel vetted a motort, még nem gyári. A Honda nem gyárt bukógombát. Ez egy vázra rögzített házi gomba. Persze attól még lehet jó, nekem is hasonló van.
Előbb is kérdezhetted volna ( vásárlás előtt) mivel az általad vásárolt "gomba" jelen formájában felszerelésre nem alkalmas.
Egyébként eléggé körbejártuk a kérdést anno...
A mi motorkánkon alapvetően két helyre lehet felszerelni a gombát:
-1. a blokktartó csavarra rögzíted ( LSL típus ) : fúrni kell az idomot
-2. vázra rögzíted ( Valter Moto típus ) : nem kell fúrni
Egyéb helyekre pl. idomtartó csavarra rögzített "gomba " legfeljebb esztétikai tuning lehet, egy esetleges esésnél ropira fog törni az idommal együtt.
A blokktartó csavarra rögzítéshez viszont szükség van konzolra is, csakúgy mint az LSL esetében, mert ezt az imbusz csavart így nem fogod belecsavarni, az ziher.
Vedd ki a csavart és tedd vissza az idomot és az anya felől egy hosszú ceruzával megtudod jelölni! Az a lényeg hogy a ceruza átmérője 10-es legyen mint a csavaré! Így központosan betudod rajzolni!
Sziasztok !
Segítségre volna szükségem. Bukó gombát szeretnék felszerelni a gépre,ki kéne furnom a helyét az oldalidomra. De nem tudom hogy lehet pontosan kifurni a helyét ,hogy jól illeszkedjen.Mert ugye takarja az oldalidom a csavar helyet. Ha valaki már csinált ilyet akkor leírhatná a menetét,itt van kép a bukógombáról. Előre is kösz. üdv.
Caberg van a havernak, 100 felett nagyon fütyül neki, áll alatti szellőzőt nem lehet zárni kifúja a szél a szemed...
Nem tudom hogy mennyit fejlődött az AGV de asszonynak vettünk zsír új AGV Stealth Dragon-t és nagyon hangos volt, és párásodott....
Persze ezek szubjektív vélemények......
Nézd meg a Sharp törésteszteket. Ha elmész bukót venni lehet egy 3. variációval térsz haza. Én így jártam. 2 volt kinézve. Az 1-ikből nem volt méret a másik nem illeszkedett a fejemre. Ezt meg mintha rám öntötték volna.
Saját tapasztalatom nincs velük, de egyik haverom pár éve egy Caberg V2R-ben nyomja és ő dicséri. Elég szőrszálhasogató és kényes a dolgaira a srác, tehát ha ő dicséri akkor biztos elég jó is.
http://youtu.be/mBIX8UrNM7A