Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok.
Üdv a klubban kiskapas, sok balesetmentes kilométert kívánok!

Jámbi, dobjál már egy képet a sisakodról!

Mi a véleményetek (mit hallottatok) a Caberg V2R-ről, vagy a Shark S900C ről ?
én éjjel nappal nyomom.

Nem tervezem, hogy mostanában új sisak lesz.
Sóhéj-ra a gatyád is rámegy

Vagy nekiállsz éjjel is dolgozni

Az aktuális favoritom KBC VR2R. De meg nem mondom, hogy hol vettem és mennyiért, mert összepisilitek magatokat az irigységtől

Nem mellékesen Cameron Donald ebben (ilyenben) húzta a gázt 2010-ben a TT-n
Teljesen jó! Enyem 2002.05 havi 81kw x 550 = 44.550.- de akkor neked sem kell tuti! Csak okmanyirodaba mond majd, nehogy ugy jarj mint en, mert most varhatom a pénzem mire visszakapom apeh-tol....
Hello kiskapas !
Az enyémet is tavaly kivonták külföldön,az adásvételim 2013 október.29 es. Remélem így van ahogy írtad mert ezek jó hírek nekem. De nem 36 000 ft ? Az enyém 2002.06 havi f4i. üdv.
96-os, 1 csap van a szélén, másik vége a nyergen fekszik fel (F2-es 2 csapos)
Most néztem meg enyém idén januárban volt 6 éves! Nekem nem tágult ki, a szellőzése tényleg nem a legjobb a plexije még mondhatni karcmentes pedig párszor leesett már! Tavaly év végén vettem másikat mert hát az idő az idő!
Hali!

Majdnem olyan van nekem is. Kitágult, zajos, rosszul szellőzik. Ezért cseréltem le. 5 éves volt már majdnem. Én 20 000 Ft körül vettem akkor.
én úgy szoktam, hogy lecsukom és megnyomom lefelé még.

amikor leszedtem pucolni a plexit és raktam vissza akkor én is láttam ezt.
az már nekem is rég lefoszlott. Nekem is stealth sv m van. Nekem a plexi mchanikával van egy kis bibi, akármelyik pöcköt rakom be és akárhová állítom nem illeszkedik rendesen a plexi a gumiszigetelő csíkra, sípol fütyül...
Én már láttam motoron.

No mind1. Halandónak ez úgy sem opció
MDS volt nekem is én még 40 vettem anno, nem volt rá panasz igaz nem is száguldozok
Autón dehogy motoron használják-e azt nem tudom még nem láttam egyet sem! Autón van ideglenes vagy próbarendszám egy fő tartózkodhat az autóban utast nem szállíthat azt hiszem

Barátnőmnek MDS-t vettem tavaly. abban pozitívan csalódtam.

és csak 25körül volt
Köszi a választ. Azért érdeklődtem, mert januárban beújítottam egy Skyline-t akciósan. Ebben gyors csat van. Remélem beválik a bukó majd az idő eldönti. HJC FG 15-öt akartam de kifutó modell sajna nem volt a méretemben. Az AGV K4 meg nem illeszkedett jól a fejemre így maradt ez.
Lényeg lemarad. A nyelvecskéről leszakadt az embléma.
Maga az embléma volt a kioldó.

Most csak egy piros szövet db van ott.
Horizonra hajaz, de ez enyémet Stealth SV Track-nek hívják.

egyáltalán nem párásodik, még ha direkt rálehelsz akkor sem.
Szellőzni is jól szellőzik, én még nyáron is veszek maszkot mindig.
Állánál, tetején, fülnél van szellőző.

Hátránya, hogy zajos, mert a fülnél nem lehet elzárni a szellőzőt.
100 felett már csak azt hallod, hogy sssssssssssssssssss.
Füldugót szoktak rakni. Így fasza.
Viszont van benne ilyen szar ami eltereli a füledről. Ez cserélhető, van több fajta.

Télen sem szokott fázni benne a fejem.
Látómező tök nagy és mivel könnyű a sisak így olyan mintha nem is lenne a fejeden. Beépített napszemcsis, többféleképpen lehet nyitni a plexit. Vannak hozzá "pöckök" van olyan, hogy race. vagy fent vagy lent. Normál: 5db állás. Meg van egy városi aminél sűrűbben lehet állítani.

Ez akkor 100 vagy 110ezer volt. Én akciósan vettem 65-70 ezerért.
Többet nem is ér.
Dupla D csatos (ez király) Van egy kioldó nyelvecske amire rá van varrva az AGV embléma. bőr de inkább műbőr.
Full garancia ellenére azt mondták, hogy ez nem tartozik bele.

Ettől eltekintve minőségi érzetet ad. Nem úgy érzed, hogy gagyi műanyag. (nem is az)

Ez a nyelv miatt csalódtam az AGV-ben. Nem ezt várnám egy ilyen drága bukótól. Egyébként szeretem.

Ha legközelebb veszek akkor SHOEI lesz. Bár még nem akarok váltani.
Hali!

Nem pont témába vág de régóta figyelem a bukód most 1 kicsit jobban szemügyre vettem. Nem Skyline vagy Horizon véletlen? Milyen tapasztalataid vannak vele? (szellőzés, párásodás, zajosság)?
Erre szokták a P rendszámot használni nem?
A 15 nap az átírásra van arra ami forgalomba van nálunk te megveszed 15 napod van hogy átírasd. Ha külföldről hozol motort akkor helyezed üzembe amikor akarod, hány meg hány motort hirdetnek külföldi papírokkal sőt haverom is vett egy vfr-t az is már 3 hónapja az országban volt és akkor mikor megvette akkor lett forgalomba helyezve.
Nem akarok belevaúúú,de nem úgy van,hogy 15 napon belül forgalomba kell helyezni?
Hali!
Azért siettem forgalomba helyezni mert nálunk még nem kérték vagyonszerzésit. De mire meglett minden aznap mondja hogy hát kérik ők is, de utólag a január 1 utániaknak kiküldik csekket.
DE!
Másnap szóltak, hogy elnézést a főnökasszony észrevette, hogy adásvételi dec. 22 és az számít! Úgyhogy intézik a kérelmet, hogy visszakapjam ami 44.550.-!
Tehát ha külföldit veszel az a lényeg hogy ha 2013ban kint kivonták forgalomból, te adásvételire tavalyi dátumot írj és nem kell fizetni!
Hello kiskapas !
Szép a gép ! Most januárban helyezted forgalomba? Meg kellett fizetni a vagyonszerzési illetéket,36 000 ft ot ? Mert én is most állok forgalomba helyezés lőtt. üdv.
2006-os CBR 600F típusú motorkerékpáromhoz Nippon Kabushiki-gaisha
(NGK) IMR9C-9H típusú szikravetőket vásárolnék

márciusban akkor majd kereslek, ha aktuális lesz
Pénzem nincs sosem