Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.

De jó, csak ebbe a 10-es kell- A 9-es még a karbis verzióé. A 10-es az injektorosé.
Hello!
Az YTX-9 BS nem jó bele ? üdv.
Sziasztok.

Na megoldódott az akksi kérdés. Tényleg YTZ10S akksi kell bele, nem a 9-es. Én voltam bamba, de kiderült a 10-es kell bele. Veszem is a Banner akksit.
Holnap szándékozik valaki kimozdulni?
Nah szóval itt
http://www.batszimotor.hu/inde..." target="_blank">Itt is nézz szét. Van két fajta puig is, de azokon kívül is van még pár F4i-hez.
Ez a Non Plus Ultra!
Köszi
AQUAMAN BT.
MONOSTORI UT 47.
01031 BUDAPEST - HUNGARY
309558358
info@aquaman.hu
Sziasztok
Hol lehet az országban ilyen plexit venni?
Ja , értem
Ja,köszi.
Végül is ugy értem a saját design -t,hogy ez elvileg teljesen körbe fut. Ugy rendeltem,s én raktam fel így ! felnicsikok.hu
Szép lett! Nekem is csinálsz?
Saját design ... felnicsík !
Rendicsek
Dobj egy email lég szíves. link

Nem kívánt szemek figyelnek, nem akarom itt megbeszélni
"Tittó78
[33] 2013. október 28. 12:55
Akkor majd keresni foglak Motul 5100 10w40-es olaj ügyében."

Szia bury!
Elérkezett az idő, kellene nekem 4liter a fenti olajból.
Mennyi pénz a 4 liter + postaköltség?
Így van :D
Meghatározó Személyiség a családban!;)
Sziasztok! Tud valaki CBR 600 F3 95-98, -hoz ülést? Jó állapotút, nem kiültet keresek reális áron. Köszönöm.
Szia.köszi szépen
A doboz Givi V46
Szia!
Először is gyönyörű motorod van! Gratulálok hozzá!
Másrészt fékfolyadékban nem tudok segíteni, de biztos lesz itt aki tud érdemben választ adni, pl. bury. Viszont lenne egy kérdésem, a doboztartód Givi Monorack (nekem az van)? Ha igen milyen a dobozod, ill. milyet javasolsz ami rögzítésben kompatibilis? Előre is köszi!
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni van egy Honda Cbr600f em 2008 as és fékfolyadékot szeretnék cserélni és ti mit ajánlanátok hogy milyet rakjak bele.
segítségeteket előre is köszönöm
...oké, addig meg kitartás