Le kell festetni a fejidomot az elsősárvédőt + a két oldalidomot,utána összerakni a sok kis apróság stb ! De ha majd egyben lesz teszek fel róla képeket ! Hihetetlen de 12 éves és 12 500 km van benne,tök újszerű az egész,csak idom sérült volt !
Igen, ez a mörfi. Most annak is lehet örülni hogy nincs fagy meg hó. Nekem nagyon nem hiányzik a tél.
Néztem a képeidet, nekem régóta teccik a karbis F4 is, főleg ebben a sárga-fekete összeállításban.
Nekem is Martin dob van rajta, nagyon teccik a hangja...
Igen 600-az mert a 600-as 312C a 660-as meg 325 az a 13C-fok nem ér nem +1e-et :) nem tudom milyen volt előtte benne de nagyon nem vettem észre változást talán jobban adagolható meg lágyabban fog
Uhh jó hogy szólsz. 600-ast akartam kérdezni meg azt akarok venni nem 660-ast. Nem tudom. A 660-ast kimondottan versenymotorokhoz ajánlja. A 600-ast pedig sportos utcai használatra és versenyzésre is.
Neked 600-as van benne? Ha igen mennyire vagy megelégedve vele?
Igen, ez a mörfi. Most annak is lehet örülni hogy nincs fagy meg hó. Nekem nagyon nem hiányzik a tél.
Néztem a képeidet, nekem régóta teccik a karbis F4 is, főleg ebben a sárga-fekete összeállításban.
Nekem is Martin dob van rajta, nagyon teccik a hangja...
Baba az a fehér VFR is!
Irigykedem, nálunk ha süt a nap akkor melózom, ha otthon vagyok és ráérek akkor meg esik az eső! Pont mint most
Nyáron ebből motorozok
ja és belgát idéztem nem bengát
Max marad a pittel való sarazás ha elállna az eső.
Meggyógyultál már?
szóval kétévente illik cseréni attó' függetlenű, hogy világtúrázó teccik-e lenni, vagy csak bótba mész a motorral...
Neked 600-as van benne? Ha igen mennyire vagy megelégedve vele?