Egy kicsit elkésve, de: Boldogabb Új Esztendőt kívánok mindannyiótoknak! Remélem, hogy a fórum tovább fog élni, és sok közös élményben lesz részünk együtt! Köszönök minden támogatást, együttérzést és segítséget, amit tőletek kaptam! Nagy szükségem volt rá!
Elég drága, mert irídiumos (2011-ben vettem 7000/db-ért). Szerintem jóval többet elmennek. Én kicseréltem 24e-nél, de szerintem a régieknek sem volt semmi baja. Ha sok pénzed van cseréld, ha nincs akkor gyűjtögess még rá.
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Régebben láttam egy rajzot itt a sportmotoron. A képen egy törött, balesetes motor "lelke" szállt fel az égbe a baleset helyszínéről. Keresem ezt a képet, de nem találom. Tudnátok segíteni hol találhatnám meg?
Köszi előre is!
Akkor nézegetheted a sav-szintet, meg töltögethetsz bele, mert nem gondozásmentes. Indítóáram legyen min 120, meg legyen jó oldalon a +, akkor nagy baj nem lehet. De szerintem annyit nem spórolsz vele, hogy megérje szarakodni, de ez az én véleményem.
sziasztok.
havertól vettem át a gépet (2005,cbr600f) a gyári gyertyák vannak benne, gond nincs vele... csere mennyire lehet fontos? sosem volt még piszkálva a blokk. sehogysem...
Új darab vásárlása miatt eladó korábbi téli kesztyűm. Tavaly vettem, gyakorlatilag egyszer volt rajtam, tehát új.
Vízálló!
Eredeti ára 23 font+ posta, nekem egy tízesbe fájt, de mivel jó fej vagyok, egy ötösért viheti, akinek kell.
M-es méret!
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Régebben láttam egy rajzot itt a sportmotoron. A képen egy törött, balesetes motor "lelke" szállt fel az égbe a baleset helyszínéről. Keresem ezt a képet, de nem találom. Tudnátok segíteni hol találhatnám meg?
Köszi előre is!
havertól vettem át a gépet (2005,cbr600f) a gyári gyertyák vannak benne, gond nincs vele... csere mennyire lehet fontos? sosem volt még piszkálva a blokk. sehogysem...
Gyárilag YTZ10S akksi van az F4 ben ! Mi van akkor ha YB9B -s akksit teszek bele ? Tapasztalatok ? köszi.
Én is tervezek a kis géppel menni egy kőrt.
Jelenleg itt akkora köd van,h 100m-re nem lehet ellátni. Viszont a hétvégén ahogy olvastam szép idő lesz:D