Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben. Akkor majd érdeklődöm e-mailben.
2 hét kb.
Hali. -35 körüli fagyállód és RBF 660 fékfolyadékod mikor lesz előreláthatólag?
6700ért van eladóm :-)
Téli bájkerek figyelem!

Új darab vásárlása miatt eladó korábbi téli kesztyűm. Tavaly vettem, gyakorlatilag egyszer volt rajtam, tehát új.

Vízálló!

Eredeti ára 23 font+ posta, nekem egy tízesbe fájt, de mivel jó fej vagyok, egy ötösért viheti, akinek kell.

M-es méret!
Ezt a kaki időt, nem erre számítottam
A méretei sem egyeznek a gyári akkuval meg ez a YB9B akksi sima savas azaz lötykölődik benn a sav
Egy kicsit elkésve, de: Boldogabb Új Esztendőt kívánok mindannyiótoknak! Remélem, hogy a fórum tovább fog élni, és sok közös élményben lesz részünk együtt! Köszönök minden támogatást, együttérzést és segítséget, amit tőletek kaptam! Nagy szükségem volt rá!
Szívesen!
Köszönöm! Nem tudom hogyan köszönjem meg neked! Lehet, hogy ez lesz az első tetoválásom, ezért kerestem.
Elég drága, mert irídiumos (2011-ben vettem 7000/db-ért). Szerintem jóval többet elmennek. Én kicseréltem 24e-nél, de szerintem a régieknek sem volt semmi baja. Ha sok pénzed van cseréld, ha nincs akkor gyűjtögess még rá.
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Régebben láttam egy rajzot itt a sportmotoron. A képen egy törött, balesetes motor "lelke" szállt fel az égbe a baleset helyszínéről. Keresem ezt a képet, de nem találom. Tudnátok segíteni hol találhatnám meg?
Köszi előre is!
Most néztem a méretét, szerintem magas, nem fér be
Akkor nézegetheted a sav-szintet, meg töltögethetsz bele, mert nem gondozásmentes. Indítóáram legyen min 120, meg legyen jó oldalon a +, akkor nagy baj nem lehet. De szerintem annyit nem spórolsz vele, hogy megérje szarakodni, de ez az én véleményem.
24000 a csere ideje, de én pl. 50000-nél cseréltem a gyárit, és nem azért, mert baja volt.
sziasztok.
havertól vettem át a gépet (2005,cbr600f) a gyári gyertyák vannak benne, gond nincs vele... csere mennyire lehet fontos? sosem volt még piszkálva a blokk. sehogysem...
Sziasztok !
Gyárilag YTZ10S akksi van az F4 ben ! Mi van akkor ha YB9B -s akksit teszek bele ? Tapasztalatok ? köszi.
...hát ma nem motoroztam, mert nem ítéltem meg alkalmasnak rá az időt. Holnap esélyes.
Itt +7 volt reggel mostmeg hétágra sút a nap :)
Jól teszed tsó!

Én is tervezek a kis géppel menni egy kőrt.
Jelenleg itt akkora köd van,h 100m-re nem lehet ellátni. Viszont a hétvégén ahogy olvastam szép idő lesz:D
Reggel nálunk is -1 volt, de délutánra remélem felugrik legalább +5-re!
Nálunk -1 van. lefagyva minden.
Én holnap tuti hogy kigurulok valamerre