F-2-höz keresek fejidom oldalpanelt, ami az oldalidomhoz és a kopoltyúhoz csatlakozik.Mindkét oldali kellene.Nem baj ha törött,hiányos, csak ahol csatlakozik ott legyen vagy 5 cm épp sáv.
Megjött a doboztartó bibibibiii :P
Kissé késve ez volt a karácsonyi ajándékom...
Másik...érdeklődtem a szegedi honda kereskedésben láncfeszítő kapcsán...elvileg nincs gyártás alatt tehát megszűnt és hogy akkor mit rakjak bele mai napig nem jött válasz....
Kapok 6-án 1 árajánlatot ha gondoljátok megosztom veletek...eddig 23.000 a legjobb...
Igerem ha lesz lehetosegem megprobalok kesziteni egy vidit. Sajnos nincs segitsegem es a munka is ha bejon akkor nincs idom videozni. De megprobalom ha esetleg melo utan maradni tudok a szervizben es van idom.
Megvetted zoynak motorját Berettyóújfaluból? Azt hiszem a hirdetésben a képről felismertem. Elég közel vagy úgy látom Balmazújvárosban laksz. Én Hajdúnánáson. Majd esetleg gurulhatnánk ha jó idő lesz.
Ha cserélsz vmikor véletlenül 600f4i-be ilyet, akkor dobhatnál fel vmi vidit, főleg a beállításról, bár már régebben 1x leírtad, h kell, de azért videoban sokkal szemléletesebb.
Úgy vélem sok kép fog készülni!:D