Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégére 15C-t mondanak...
Úgy vélem sok kép fog készülni!:D
Sziasztok !
F4 i hez eladó gyári profin javított fejidom,2 oldalidom,elsősárvédő festéshez felkészítve alapozva + balos gyári tükör,balos index,egyben eladó! ez gyári nem utángyártott üvegszálas!
F-2-höz keresek fejidom oldalpanelt, ami az oldalidomhoz és a kopoltyúhoz csatlakozik.Mindkét oldali kellene.Nem baj ha törött,hiányos, csak ahol csatlakozik ott legyen vagy 5 cm épp sáv.
Dobj képet a tartóról. Köszi.
Gratulálok!
Mindenképp irdd majd meg légyszi!
Köszi!
Szevasztok !

Megjött a doboztartó bibibibiii :P
Kissé késve ez volt a karácsonyi ajándékom...

Másik...érdeklődtem a szegedi honda kereskedésben láncfeszítő kapcsán...elvileg nincs gyártás alatt tehát megszűnt és hogy akkor mit rakjak bele mai napig nem jött válasz....

Kapok 6-án 1 árajánlatot ha gondoljátok megosztom veletek...eddig 23.000 a legjobb...
Ku..va jól néz ki!
Nekem is be kell szereznem egy ilyet!:D
Fasza a gép.

kár, hogy kicsi. De attól még elég faszák. Vannak akik ilyennel is úgy mennem mint a dédó
Sziasztok
Tud nekem ajánlani valaki led index alátétet?
Olvastam az oldalon hogy valaki rendelt de a furat nem a megfelelő helyen volt.
Igerem ha lesz lehetosegem megprobalok kesziteni egy vidit. Sajnos nincs segitsegem es a munka is ha bejon akkor nincs idom videozni. De megprobalom ha esetleg melo utan maradni tudok a szervizben es van idom.
Az igen
Hali

Megvetted zoynak motorját Berettyóújfaluból? Azt hiszem a hirdetésben a képről felismertem. Elég közel vagy úgy látom Balmazújvárosban laksz. Én Hajdúnánáson. Majd esetleg gurulhatnánk ha jó idő lesz.
BUÉK srácok!........

Vettem egy új játékszert, nagyon élvezetes egy játszós motor!
Cak az a "baj" fiam már többet ment vele mint én, úgy kell megküzdenem vele a gépért!
B.U.É.K.

Köszi a jókivánságokat,viszont kivánom!
Meg egy jó nagy pecázást is!:D
Ha cserélsz vmikor véletlenül 600f4i-be ilyet, akkor dobhatnál fel vmi vidit, főleg a beállításról, bár már régebben 1x leírtad, h kell, de azért videoban sokkal szemléletesebb.
Pár szót írhatnál a beállításról, hogyan, mennyire kell meghúzni?
Ha jól értem a videóban, alapjáraton szűnjön meg a csörgés, utána meg lekontrázni?

Én tavalyelőtt vettem ,de akkor nem rakattam be, de most nagyon gondolkodok rajta, eluntam a gyári szart.
BÚÉK fiúk, lányok! Kívánok nektek egy sok örömteli motorozással teljes 2014-es évet!
Elküldtem!Majd nézd már meg hogy mindent leírtam e!Köszi
adatlapomon minden elerhetoseg
Tudnál nekem egy e-mail címet adni amire elküldjem a saját címem mert nekem kellene egy ilyen!?
B.U.É.K. a plexi mögé
Youtube-n nezzel meg videokat. Ape cam chain tensioner.
Mar raktam be par szazat szal bevalt dolog. Mindenfele tipusu motorba.
Cbr 600 f4 2000-es évjárat
Mármint bevállt dolog ez?Tud valaki véleményt írni?