No megnéztem összesen 3L megy a rendszerbe 0,3L a kiegyenlítő tartályba meg 2,7L a hűtőbe+motorba együtt de ugyebár mivel a blokkból nem fog mind kifolyni hacsak a termosztátot le nem szeded elég lesz szerintem ha veszel 2L-t! Veszel 2L előre kevert -35C-at azt ha kevés lenne akkor kipótlod desztillált vízzel sokkal nem megy lejjebb a fagyáspontja!
Bánat tudja.Kétéve UK-ből postával jött 23e-ért.
Most ugyanez 28e.
Be kéne kocognom januárban a kereskedésbe mert szerintem olcsóbban jövök ki.
64font a feszítő O gyűrűvel és még 15 a posta.
Ha jól számoltam.
Szóval így nekem egy ezres el olcsóbb..................és még a motoromat tartják drágának alkatrészügyileg.
No a legparásabb nekem hogy jót hozzanak VIN szám szerint mert ha kétévente bekrepál harakirizem magam.
Így biztosabb ha rákérdezek nincs e valami fejlesztett cucc ami nem kezd el kopogni 20e km-enként.
Fékolajból veszel egy dobozzal az 0,5L bőven elég még marad is hűtőfolyadékból meg veszel egy 1L fagyállót meg egy 1L desztillált vizet az kb elég lesz a nyáron cseréltem én is de már régen volt nem emlékszem
Hali srácok. Segítségre lenne szükségem. Mennyi hűtőfolyadék és fékfolyadék kell körülbelül az F4-es ciberébe? Le akarom tavaszra cserélni ezeket. Előre is köszönöm.
Én bementem a sráchoz az ékszerboltba személyesen.
2010. júniusában vettem 15.855,- forintért, és ja, kb. 2-3 hetet kellett rá várni, de nekem is volt rá időm. Hondáknál mindenhol 20 felett mondtak, ezért választottam a srácot.
Nézegetem hősiesen a vaterát, de nincs egyelőre. Van egy srác 40.000 Ft-ért komplett top+oldalkonzolt csinál, - nem olcsó, de ez van - monokey platnival. Két dobozom már van, csak top doboz kell. Givi top konzol platnival 26.000 Ft, de nincs hozzá oldalkonzol, nem rendelhető.
Annó én is innen akartam azt két hétig arra sem méltattak, hogy írjanak hogy akkor most vették a lapot vagy megrendelik vagy van vagy mi van azt meguntam és rendeltem a Hondától ezt meg visszamondtam arra is egy hét múlva válaszoltak hogy oké törölték
Dusan, givi a hátsó konzolom és asszem 10 ropiért vettem anno a vaterán, ill. egy givi maxia (52l) doboz van rajta, amit szintén a vaterán vettem 30-ért platnival együtt.
Termosztátot gondolom nehéz/ körülményes levenni ezért nem vetted le te sem. Én előre bekevertet akarok venni.