Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap +6 körülit mondanak. Jön valaki?
Volt hogy -2-ben indultam este 6-kor haza.
De igen gyorsan leszoktam róla.
Húúúúú....bakker....ti aztán tényleg fanatikusak vagytok. Nekem kabátban, sapkában is összekocogtak a térdeim......
Múltkor 12 C volt amikor mentem egy kört, de már akkor is azt hittem, hogy ráfagyott a fika a bajuszomra.....
Benzingőz az meg honnan? Csukd le a tanksapkát
Szinte csak HH Dry vagy warm aláöltözővel használom.
Ha annyi a vastagsága az nem pulóver.

Azért az lobog ha bővebb.

De van remény.Kivenni olcsóbban vesznek ki a ruhából mintha kihízná és toldani kéne.

Ekkora van, és kész. Nem lobog rajtam, de egy vékony pulcsi (nem egy kenguruzsebes, kapucnis repperpulcsi) aláfér. Alul meg egy jégergatya azér nem túl sok helyet vesz igénybe, pont annyit, mint amennyit a sokak által nyáron is használt különféle aláöltözők.
Szerintetek egy 20 m2-es gázkonvektorral fűtött szobában veszélyes tárolni a motort? Benzingőz által okozott robbanás stb. miatt?
Ha egy bőrruha alá ennyi cucc bemegy már gond van a mérettel.
Passzentosnak kéne lennie.
Saláta persze.. Max. ha raknak a hamburgerbe.
Itt a tél, irány kondizni!
Útközben ha megállunk kajálni akkor csak saláta + víz .

tegnap is motoroztam. megélhetési célból
Te vagy nagy!
Igazából 48 lenne a méretem, de az nagyon feszes, ezért 50-es ruhám van, így aláfér egy szűkebb pulcsi. Azt nem mondom, hogy simán, de levegőt kifújva, hasat behúzva, előrehajolva fel tudom húzni a cipzárt.
bőr ruha alá pulcsi?

nekem a bőr alá a poló is szűken fér be :-) vagy én vettem kicsit?
Köszi!
Ami a ruházatot illeti, én is jégeralsó, polár pulcsi a bőr alá, +2 zokni. Van cordurám is, de amikor már olyan hideg van, hogy az kéne, akkor inkább nem megyek ki.
Hát jól be szoktam öltözni. Jéger alsó befigyel
meg a termó, térdszorító stb. Eddig csak a kezem fázott, de most jobb híjján felvettem egy régebbi síkesztyűt, abban nem fázott a kezem.
Hú bakker, fel sem tünt. Tuti ma esett le. Köszi hogy szóltál!
Engem sem különösebbe zavar.

4,5ös fogyasztás mellett :-) Az jobb mint a kawáé.
Nem hinném hogy sokat kap csak a hirtelen gázadásra szerintem nem tud minden üzemanyagot elégetni kell neki idő míg összeszedi magát az enyém is néha dob egy kormot addig nincs baj míg kéken nem füstöl
Napsütés, tiszta utak, 0 fok feletti hőmérséklet simán lehet élvezetesen motorozni, csak rendesen be kell öltözni.

Én is gondolkodtam a mai menésen, de hétvégén karate övvizsgám volt és most alig tudok moccanni, mindenem fáj és még olyan izmomban is izomláz van amiről nem is tudtam, hogy létezik. Ezért mégsem indultam neki, de az idő végett simán belefért volna egy menet.

Kicsit ezért most irigykedem, szép idő, szép moci, Balaton, mi kell még! Jók lettek a képek.
hiányzik a gépedről a kormányvégsúly.
Ma is egy jót motorozott egy hülye, vagy megélhetési
Jó, de az kawa, az nem honda.
Csak mikor elváltod akkor akkor nyomott.
de otthon megszabályoztattam aztán el is múlt a dolog.

z is szokta amikor tél utan indítom és járatom sokáig. utána ha szabályoz akkor töl egy feketét de utána soha semmi
Fekete pamacs? Mondom én, hogy 500ért átveszem.
szerintem is.

mondom süt a nap faszán. elmegyek átíratni meg tankolni + kicsit megmutatom magam a faluban :-D

210km-re tankoltam 9,6 litert. Az nálam 4,57l/100km
Ezzel ki tudok egyezni.

120as utazó. 150-160as előzések.
egyszer oda meg egyszer vissza 3.ban 100tól csutka 220ig.

Viszont haver mondta, hogy mikor odacsapom neki akkor váltáskor küldi a fekete pamacsokat.

Szóval vagy Hatesznál ellustult vagy sok benyát kap.

vagy kizárt dolog mert nem tudom.