Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meddig?
majdnem
Így van elég csak patront cserélni
Akkor megnyugodtam.Én úgy gondoltam, ha csörög akkor kopik, de ha nem akkor elég csak patront cserélni...
Ha elment a láncfeszítő attól még a láncnak semmi baja nem lesz.
Nekem is ciripel egy kicsit, gyári hang.
Köszi szépen. Nekem is tetszik, csak már egy éve gondolkozok rajta, hogy milyen felnicsíkot kéne rátenni, egyik színű sem passzol igazán hozzá. =D
Ahham így már világos.
Remélem, hogy elég lesz csak feszítőt cserélni és a láncot nem kell. Max. 6-800 km-t mentem vele ilyen állapotban.
Enisneze linkeltem 2x.
Sziasztok.
Mikor beindítom a vasam szépen elkezd járni majd 1-2 perc járás után pici kereplő hang jön a blokkból. mikor eléri az üzemi hőfokot abbahagyja és utána szintén szépen jár tovább. ezt általában napi első indításnál csinálja csak (bár nem mindig).
Kérdezném tőletek hogy mi lehet a baja?
Előre is köszi a választ
Üdv
bazd. rámentem a linkre vagy 5x. mondom mi a faszom van már :-)
Sziasztok !
A cbr f4 i motoromon ki van iktatva a gyári kipufogón a lambda szonda.
Azt akarom kérdezni hogy ez milyen negatív vagy pozítiv hatással van a motor teljesítményre? üdv.
Majd ha ezt csinálod.

Addig esélytelen.
Ingyen volt, ugye? :)
Az új dzsekim.

-Eddig is kemény voltam, de ez már fokozhatatlan...

Szerencsére egyszer láttam ilyet élőben.

2db R1 bent, járólapon. 4.ig felváltva.

A buzdítók meg fogták támasztották a motort, hogy ne csússzon el.

lakhatatlannak ítéltem a kérót :-) kicsit meg is ölte a bulit mert ki kellett menni a kurva hidegbe.

de nekem tetszett
Akkor még dobáld a pénzt az üvegbe.
úgy kell, hogy a frissen festett, laminált padlós házba beállsz a mocival.

egy gumit elfüstölsz, hogy meglegyen az alaphangulat.
otthonos legyen a kégli
Ja, az, azért nem csináltam. Festést meg tapétázást magamra vállalom, az nem nagy dolog, de ehhez nem volt kedvem, időm, szaktudásom. :) Amihez még embert hívok az a burkolás lesz, aztán lassan összeáll a kégli.
az cigány meló, hogy meglegyen a vízszintes, függőleges, párhuzamos, derékszög ilyenek :-)

ez a falsimogató olyan mint a lósuttogó?
Le lett nullázva az egész lakás. Most épül újra. Ajtók már bent vannak, még asztalos jön vissza takarólécekkel meg küszöbökkel. Most elő vannak készítve a falak, tehát tök simák és hófehérek. Ez azért nagy szó, mert a plafon tele volt ragasztva hungarocell négyzetekkel, és minden ilyen négyzet 4 ponton volt felragasztva, úgy nézett ki a plafon, mintha háború lenne. 8 napig ott volt a "falsimogató".
kérjél számlát.

láttam egyszer, hogy valami ajtószélesítési projekt van.

de akkor nagyobb volt a munka
Ja most belőlem élnek a környéken a szakik.
Mitakarsz akkor szeretnek téged.