Sziasztok.
Mikor beindítom a vasam szépen elkezd járni majd 1-2 perc járás után pici kereplő hang jön a blokkból. mikor eléri az üzemi hőfokot abbahagyja és utána szintén szépen jár tovább. ezt általában napi első indításnál csinálja csak (bár nem mindig).
Kérdezném tőletek hogy mi lehet a baja?
Előre is köszi a választ
Üdv
Sziasztok !
A cbr f4 i motoromon ki van iktatva a gyári kipufogón a lambda szonda.
Azt akarom kérdezni hogy ez milyen negatív vagy pozítiv hatással van a motor teljesítményre? üdv.
Ja, az, azért nem csináltam. Festést meg tapétázást magamra vállalom, az nem nagy dolog, de ehhez nem volt kedvem, időm, szaktudásom. :) Amihez még embert hívok az a burkolás lesz, aztán lassan összeáll a kégli.
Le lett nullázva az egész lakás. Most épül újra. Ajtók már bent vannak, még asztalos jön vissza takarólécekkel meg küszöbökkel. Most elő vannak készítve a falak, tehát tök simák és hófehérek. Ez azért nagy szó, mert a plafon tele volt ragasztva hungarocell négyzetekkel, és minden ilyen négyzet 4 ponton volt felragasztva, úgy nézett ki a plafon, mintha háború lenne. 8 napig ott volt a "falsimogató".
Remélem, hogy elég lesz csak feszítőt cserélni és a láncot nem kell. Max. 6-800 km-t mentem vele ilyen állapotban.
Mikor beindítom a vasam szépen elkezd járni majd 1-2 perc járás után pici kereplő hang jön a blokkból. mikor eléri az üzemi hőfokot abbahagyja és utána szintén szépen jár tovább. ezt általában napi első indításnál csinálja csak (bár nem mindig).
Kérdezném tőletek hogy mi lehet a baja?
Előre is köszi a választ
Üdv
A cbr f4 i motoromon ki van iktatva a gyári kipufogón a lambda szonda.
Azt akarom kérdezni hogy ez milyen negatív vagy pozítiv hatással van a motor teljesítményre? üdv.
Addig esélytelen.
-Eddig is kemény voltam, de ez már fokozhatatlan...
2db R1 bent, járólapon. 4.ig felváltva.
A buzdítók meg fogták támasztották a motort, hogy ne csússzon el.
lakhatatlannak ítéltem a kérót :-) kicsit meg is ölte a bulit mert ki kellett menni a kurva hidegbe.
de nekem tetszett
egy gumit elfüstölsz, hogy meglegyen az alaphangulat.
otthonos legyen a kégli
ez a falsimogató olyan mint a lósuttogó?
láttam egyszer, hogy valami ajtószélesítési projekt van.
de akkor nagyobb volt a munka