Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem valami igénytelen kocsi kell, ami bírja a köcsög pesti "utakat"

de persze azért legyen klímás, keveset fogyasszon, lépjen faszán, Olcsó legyen.

szerintem nincs is ilyen kocsi
nem érdekel senkit
Ha netán érdekel, 3 év alatt mi történt az Alfámmal: http://alfaamore.hu/tagok/6593...!4
Ez az összes VAG konszernre igaz, ami egyébként tényleg érthetetlen. Amíg van olyan hülye aki képes mondjuk kiadni egy 3-as Golfért 800ezer ft-ot, addig ez nem is fog változni.

Apu céges kocsija egy II-es Octavia, 1.6 MPI, 200e km felett van már benne, megbízható, de én nem szeretem, olyan steríl, ezzel a motorral még lomha is.
Ahogy a csúnya nőket úgy a csúnya, unalmas autókat se szeretem. :) Ráadásul, amit linkeltél azon legalább kétféle ezüst árnyalat van, 6-os képet nézd meg.

Igen, dízel az Alfám. Ez a jtd motor az egyik legmegbízhatóbb az Alfáknál, de még azon kívül is. A jtd motorok vannak többek között: SAAB-okban, Opelekben is. Az enyém még pont a részecskeszürő előtti dízel, így én azt a szopórollert megúsztam, de ezzel a többi autógyár is küzd, eltömítődnek főleg városi használatban. 44e km-t mentem eddig vele, egyszer se hagyott az út szélén, és dízel specifikus hiba se volt vele. Semmi rosszat nem tudok mondani róla, persze egy olajcsere, gyári szűrőkkel nem 10e ft, hanem a 2,5-3x annyi. Nekem a következő is Alfa lesz. Amúgy mi asszonnyal szeretjük az olasz gépeket, ő egy Seicento Sportingot használ, napi munkába járós autóként már 2 éve, még minden nap beért melóba, és épp a múltkor számoltuk össze, hogy eddig 25e ft-ot költöttünk arra a kocsira. Alfa 3 éve van meg, abba már belement laza 700e ft. :D De ez nem nehéz, mert pl. egy komplett első futóműcsere 100e-nél kezdődik. Szóval Alfának nem pont a motorjától kell félni, hanem pl. attól, hogy nem bírják a magyar útviszonyokat, de olyan kanyarsebessége van, hogy sikítanál az anyósülésen.
Nézek kínomban skoda oktáviákat.

Bakker hogy túl vannak árazva azok a gépek.

Úgyhogy elvileg vagy opel Hastra vagy focus lesz a nyerő jövőre.

Kár hogy a fiat nem gyárt kombit a hervasztó stilo óta.
Csak rákérdeztem. De kell a fasznak PDTDI amit vagyon javíttatni.

Úgy néz ki költözök Pestre és kell egy kocsi azért nézelődök.

valószínű ez lesz a nyerő: link

Faternak van ilyen. 300ezer vagy kicsit több van már benne.
10év alatt csak immobilájzer, légtömegmérőt, lengéscsillapítót kellett cserélni. plusz ugye fék, olaj, szűrők. Ja meg tavaly termosztátot (gyári volt benne). Láncos motor így nem kell vezérlést cserélni. 80ezertől van nálunk.

4,5 - 5 literrel járunk vele. Nagy motor, kis kaszni :-)

Tudom, hogy te alfás vagy. Nekem is tetszik, de félek a dízel motorjától. Tiéd dízel ?
Amúgy a bilimnek volt ilyen színe még kiskoromban, kilométer is elég sok benne, ráadásul VAG konszern, amit utálok.
Nem gond.

Csak azért gondoltam mert külvégen laksz és ez is ott van
Nem ismerem.
Ismerős a kocsi?

link
Jól, nagyon tetszik! Kár hogy mostanában nem lesz alkalmam élvezni. Abban bízok hogy talán még Decemberben lesz motorozható idő!
Neked hogy jön be?
Na,hogy szuperál a picike?:D
üdv.CBR 600 F2 megmaradt GIVI doboztartó:15.900 és ehez a típushoz rendeltem előre vadi új fém fék csöveket:GOODRIDGE-csavarjaival együtt:12.500 ill van egy első lámpám:12.500 ért.csak telefon!
Ha nem autópálya tempót diktálsz meg a felett egy picivel akkor 50 km-t lazán ki kell bírnia még többet is és akkor 6 literes fogyasztással számoltam!
Mentem már el úgy 50 km-t hogy világított a lámpa és még nem állt meg a motor maradt benn egy kevéske
30km-t tuti! De ha nem teped, akkor 50-60at is!
Nem túl sokat, elvileg asszem 3,5 l a tartalék, de nekem úgy tűnik hamarabb kifogy.
Ha kijelez, akkor még hány km-t lehet menni?
Anno még a VFR-rel Clawfinger ment néha. Örülök, hogy azt az időszakot megúsztam
köszi !
Nem az uzemanyag szintet mutatja, hanem csak a tartalekot!
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni,hogy f4 i digitális kijelzőn miért nem mutatja az üzemanyag szintet? mert csak az elején bukkan fel 1 mp re az indításnál! kezdő f4-es!
Gyula, a 250 màr "nagyvas" szóval neked mind a 3 beszámít.

Nekem nincs "előéletem" ezért annak rendje és módja szerint el is dobtam egyszer.
Ahogy nézlek Kakucson (többnyire hátulról ) inkább az utóbbi

Általában viszont a kivétel erősíti a szabàlyt.