Tudom hogy ez nem egy társkereső, de mivel nagyon szeretnék én is a CBR 600 F táborhoz tartozni, ezért megpróbálom itt is megtalálni hű társamat egy 2002-2005 évjáratú, kiváló állapotú motorbicikli személyében!
Elsősorban Siófok max 100 km-es körzetéből várom az ajánlatokat!
Párválasztási kritériumok továbbá a következők :
- Magyarországi származás, maximum 2. tulajdonos
- leinformálható szervizelés (könyv)
- nincs rejtett hiba (úgy is kiderül előbb utóbb)
- szolid előélet
- legyen forgalomba helyezve, legalább 1 év műszakival
- korrekt, őszinte és gondos gazdától
Ha tetszik a bringa egy összegben és kp-ben fizetek érte!
Az F4i ( és az F4 is ) sportmotor. Ezen nem változtat az sem, hogy az RR megjelenése után a sporttúra kategóriába sorolják páran ( szerintem nem teljesen jogosan)
továbbá az sem, hogy sokan túráznak vele. Túrázni ugyanis egy GSXR-1000-rel is lehet, bár kevésbé alkalmas a feladatra.
Szóval az "új" 600F -et tkp. lehetetlen létrehozni, mert olyan kategóriát szeretnénk mi, amilyen nincs már sok éve.
Megértem hogy kicsit túrázósabbra tervezték az erőforrást..de a külsőre viszont nekem ahhoz sportosnak tűnik. Nem értem miért nem ékeltek be inkább egy új motort ami a 600f4i rendes utódja lehetne...persze nem vagyok tervező, csak kicsit csalódott, mégha nincs is cashem rá
Szerintem ez portfólió management kérdés. Akik megszállott sportmotor rajongók, azoknak ott az RR. Akik túrásabbak, azok egyben talán adó/árérzékenyebbek is; nekik jó egy "butítottabb" 87 LE-s verzió. Esetleg lehetnek olyan helyek, ahol bizonyos teljesítmény korlátozásokba így belefér?
Nekem azért egy kicsit csalódás, hogy 13 év elteltével sem tudnak/akarnak(?) akár 50 ccm "csalással" olyan blokkot készíteni, amiben kiírtják a 4-6e közti "lyukat", ami az F4i-ben van, de közben megvan mondjuk 100 LE is.
Lengővillát fúrni tudományos fantasztikum. (sci-fi) :) A bal oldali lyuk mondjuk a láncvédő csavar alá, a jobb oldali talán a hátsó fékcső tartócsavarjához passzol, ha passzol.
Na de a harmadik? Szóval ezért nem bízok abban, hogy a másik kettő passzol. Eléggé más alakja is van, mint pl. a Puig-nak, ami tuti, hogy passzol.
De elég olcsó a kínai, szóval ha kísérletezni akarsz, akkor ne add fel
Üdv!
Van egy eladó Braking márkájú hátsó hullámos féktárcsám, nagyon baráti áron adom. Horneten használtam 3ezer km-t majd a motort extrák nélkül adtam el így megmaradt. Új CBR600F-re is jó! http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Sziasztok. Tudna valaki információt adni hogy milyen is ez a hátsó sárvédő. Esetleg valakinek hasonló? Hogyan tudnám esetleg felrakni ugyanis 3 furat van rajta de a hátsó lengőkaron viszont nincs furat.
Profi társközvetítők.
Nonprofit.