Predakonról nem hallottatok valamit véletlenül? Jó ideje nem hallottam felőle. Ha jól tudom nemrég szakított a párjával, kíváncsi lennék, hogy mi van vele.
Ez nagyon jó. Azt hiszem nagyon illik a motorosokhoz márkától (és stílustól) függetlenül. Nekem is nagyon tetszik!
De ezek szerintem ezek Yamaha SR 125-ösök voltak, kicsit átalakítva.
Olyan picinek tűntek....
Az igazsàg az; hogy bàrmilyen a motor szine, kipufogólya az amii belűl van az viszi a motort. Az élmény meg megfizethetetlen. Ezért is kivànok MINDEN MOTOROS TESÓNAK
boldog hétvégét!
A mi családunkban mindenki szerette a motorozást. Apám kisgyerekkoromban sokszor maga elé ültetett a Simson Schwalbe-ra és úgy vitt....néha megengedte, hogy én húzzam a gázt. Aztán anyagi okok miatt elmaradt. A testvérem 8 évvel ezelőtt megvette első nagymotorját, egy Suzuki GS 500 F-et. 2 évre rá váltott CBR-re, és azt mondta: " Ez az.....ez az a motor, amit nekem gyártottak!" Én ugyanígy érzek. Igaz, még csak 1/2 szezont mentem vele (kb. 3000 km), de számomra még mindig a legjobb választásnak tűnik.
Ezzel a kettősséget akarom érzékeltetni, ami bennem van motorozás szeretete és az egyetlen testvérem halála miatt. Durva, hogy egy olyan motoron (más köntösben) halt meg, amilyet én is hajtok és imádok.....azt hiszem, ezt nem fogom feldolgozni soha....ezzel együtt kell élnem.
Ezen már csak a rock zene segíthet jelen pillanatban AC/DC- Hells Bells.
Én is csak 250-es ETZ-vel pereceltem vagy 3-szor, nagyobb vasat még nem tettem az oldalára, pedig bambival is volt már közelebbi kapcsolatom. Ez lehet "tehetség" vagy tapasztalat, vagy szerencse, inkább a kettő utóbbi. A perec sajna hozzátartozik a motorozáshoz, aki már túl van ezen azt nem kell szégyellni. Tanulni kell belőle!
Jó, vannak tehetségek mint Hpeti. Ő sem tett még lapra vasat, pedig még a kipufogót is állandóan lekarcolja.
De. Előbb vagy utóbb mindenki esik. Ez szériatartozék.
Viszont: jobb motoros leszel tőle. Ez most hülyén hangzik, de meg tudom indokolni. Fordítva is igaz: amíg nem estél, igazából zöldfülű vagy. (Esetleg született tehetség, de az ritka. )
Amúgy nem kell tőle rettegni, meg görcsölni, annál rosszabb.
Az a nem mindegy, hogy hol és hogyan esel, meg mennyivel.
Na ebben igazad van!:D
Viszont,ha van megfelelő önkontroll akkor nagyjából elkerülhető a bibi. (persze azért nem midnig, pont hasonlókra gondolok mint az olajfolt)
Na de odafigyeléssel azért a bajok legnagyobb része elkerülhető...
Arra már nem nagyon kehet fogni,hogy motoznak!
Sajnos itt a holt szezon :(
Meg a hatesz is.
Viszont attól állat lesz az ember.
Mondjuk ha meg lassúbb, kellemesebb szám van akkor meg 6. 100 és csak úgy suhanok, dölöngélek jobbra-balra.
Aztán ha megszólal a P.Mobil - Rocktóber akkor vissza 4be és gyí :-D
főleg városban veszélyes mert ott lehet faszán cikázni köztük
De ezek szerintem ezek Yamaha SR 125-ösök voltak, kicsit átalakítva.
Olyan picinek tűntek....
http://youtu.be/rMbATaj7Il8
Sajnos az élet nem mindig kegyes hozzánk, de el kell fogadni ami meg van írva.
R.I.P.
boldog hétvégét!
Ezzel a kettősséget akarom érzékeltetni, ami bennem van motorozás szeretete és az egyetlen testvérem halála miatt. Durva, hogy egy olyan motoron (más köntösben) halt meg, amilyet én is hajtok és imádok.....azt hiszem, ezt nem fogom feldolgozni soha....ezzel együtt kell élnem.
Ezen már csak a rock zene segíthet jelen pillanatban AC/DC- Hells Bells.
Balesetmentes, élvezetes kilométerezrek sokaságát kívánom mindkettőtöknek!
Elnézést, de ezek a képek.....
màs nem lesz. Ilyen gépekkel megfeküdni... nem akarom kipròbàlni.
Jó, vannak tehetségek mint Hpeti. Ő sem tett még lapra vasat, pedig még a kipufogót is állandóan lekarcolja.
Viszont: jobb motoros leszel tőle. Ez most hülyén hangzik, de meg tudom indokolni. Fordítva is igaz: amíg nem estél, igazából zöldfülű vagy. (Esetleg született tehetség, de az ritka. )
Amúgy nem kell tőle rettegni, meg görcsölni, annál rosszabb.
Az a nem mindegy, hogy hol és hogyan esel, meg mennyivel.
Viszont,ha van megfelelő önkontroll akkor nagyjából elkerülhető a bibi. (persze azért nem midnig, pont hasonlókra gondolok mint az olajfolt)
Na de odafigyeléssel azért a bajok legnagyobb része elkerülhető...