volt itt a cégben egy dízel... tavaly adták el. Kb. 600 km-t mentem vele. Előjöttek a kasztnin a hólyagok, futóműve széthullva, motor kormol, mint a kispiros bzmot. 290e km céges kilóméterrel, folyamatosan szervizelve(Ivanics). Egyes fóka sokkal jobb volt.
Nem tudom miben gondolkodsz, de megnézném még a szlovák csodákat is. Autószerelő ismerősnél fél éve van egy 1.6 crdi motor a garázsban, a kasztni ropi. Nem tudja eladni, mert nem nagyon mennek tönkre. Igaz céges, sokkilóméteres Kiát még nem láttam
Bútorok.
Imádom hogy ha kell fellépek mentből a platóra.Iszonyat alacson hála a dupla 12-es keréknek.
Picit kicsi a felület de megoldjuk...........ha nem menne állandóan.
Nekem a CR dízellel sincs bajom. Persze mindent meg lehet ölni, meg te "kannázni" akarsz, ami CR esetében nem nyerő, mert nem szereti, ha szart öntenek bele, elég egy kis kosz és megfekszik a magasnyomású rendszer. A te balkáni üzemanyagszerzésedhez tényleg valami örvénykamrás dízel kell, legyen akkor "zőőőődcségesmerci".
Én vettem.Jó az.
97-es Hándéj H100 Platós.
A rozsdát extraként kaptam hozzá.
De megy.Lomha mint a mézberagadt lajhár.Nehezen indul.
De birom azt a mangarajzfilmes fejét.
Bár volt, hdi meg dci is. Azok is faszák voltak. Persze lehet, hogy kifogtuk őket.
clió 1,5 dci. műszerfal, mint a karácsonyfa úgy világított. viszont 4liter alatt lehetett velel járni. 2x voltam Salzburgban vele csomagok nélkül. mind a kétszer hátsó kerékcsapágy csere...
Nem tudom miben gondolkodsz, de megnézném még a szlovák csodákat is. Autószerelő ismerősnél fél éve van egy 1.6 crdi motor a garázsban, a kasztni ropi. Nem tudja eladni, mert nem nagyon mennek tönkre. Igaz céges, sokkilóméteres Kiát még nem láttam
közben beszéltem faterral. Ha biztos, hogy költözni kell akkor átadja apróért az almérát és akkor nem kell átíratni sem. Megbízható. 10éve nálunk van.
nyilván akkor azt választom.
De a sima 323at már néztem én is egyébként. állítólag megbízható technika
Bővebben?
bocs, hogy belevau
Egyenlőre kb 2006-os kombi fóka a befutó.
Tesco-s étolajjal mert olcsóbb mint a ganyé.
Imádom hogy ha kell fellépek mentből a platóra.Iszonyat alacson hála a dupla 12-es keréknek.
Picit kicsi a felület de megoldjuk...........ha nem menne állandóan.
Persze gazdagék viakolorjára kellett rámenni.
Szevasztok megjöttem. Elég csajozós a gép
97-es Hándéj H100 Platós.
A rozsdát extraként kaptam hozzá.
De megy.Lomha mint a mézberagadt lajhár.Nehezen indul.
De birom azt a mangarajzfilmes fejét.
Az egyszerű technikás dízelek jók szerintem.
Bár volt, hdi meg dci is. Azok is faszák voltak. Persze lehet, hogy kifogtuk őket.
clió 1,5 dci. műszerfal, mint a karácsonyfa úgy világított. viszont 4liter alatt lehetett velel járni. 2x voltam Salzburgban vele csomagok nélkül. mind a kétszer hátsó kerékcsapágy csere...
Egyébként nekem bejön. csak nem pestre való
se jó kocsi, se jó motor....