Augusztus végén vettem a motort, az előző gazdája annyira elhanyagolta, hogy rozsdás! a lánc, és nem is spanolt rajta semmit.
Mikor elhoztam rendbeszedtem, spanoltam rajta, de azután még egyszer tudtam rajta spanolni, és elértem a végét.
Gondoltam kibírja a szezon végét, de már elég veszélyes állapotban van, így inkább nem használom, féltem a bokám és a blokkom.
Jövőhéten fizetés, szóval megvételre kerül a sor, csak már egy összerakó szerszám kellene hozzá
Köszi a felajánlást, csak 2 apró probléma van a dologgal:
1, Magyarországon a legmesszebb lévő két megyében lakunk
2, A láncom talán 100 km élettartamig marad fent a motoron.
Sziasztok.
Nincs véletlenül valakinek egy D.I.D lánc nittelője kölcsönbe? Láncvétel előtt állok, és kellene egy szerszám is hozzá.
Köszi a választ.
Üdv
Vaszi
Tavaly akkorát fogott az a szerencsétlen corsa hogy a plexin csattantak a szemgolyóim...........szal ha nem a sivatagban jártak vele használd el nyugodtan.
Sziasztok !
Az f4 esen a gyári lánc kb.hány kilométert megy el normál használat közben ? 2006-os Pirelli diablo corsa gumim van zsír állapotban,van e hátránya,mármint hogy 7éves a gumi ? üdv.
Mikor elhoztam rendbeszedtem, spanoltam rajta, de azután még egyszer tudtam rajta spanolni, és elértem a végét.
Gondoltam kibírja a szezon végét, de már elég veszélyes állapotban van, így inkább nem használom, féltem a bokám és a blokkom.
Jövőhéten fizetés, szóval megvételre kerül a sor, csak már egy összerakó szerszám kellene hozzá