Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Augusztus végén vettem a motort, az előző gazdája annyira elhanyagolta, hogy rozsdás! a lánc, és nem is spanolt rajta semmit.
Mikor elhoztam rendbeszedtem, spanoltam rajta, de azután még egyszer tudtam rajta spanolni, és elértem a végét.
Gondoltam kibírja a szezon végét, de már elég veszélyes állapotban van, így inkább nem használom, féltem a bokám és a blokkom.
Jövőhéten fizetés, szóval megvételre kerül a sor, csak már egy összerakó szerszám kellene hozzá
múltkor mondta valaki, hogy megpucolja hátha jó lesz.

Mondom pucold. Max időt vesztesz
Legalább lenne ok a motorozásra
De mért kell megvárni míg annyira gáz lesz a lánc, hogy már tolni sem mered szinte
én bevállalnám :-)

én mire találtam embert 30km. lopva mentem 50en. volt megkönnyebbülés mire odaértem.
Köszi a felajánlást, csak 2 apró probléma van a dologgal:
1, Magyarországon a legmesszebb lévő két megyében lakunk
2, A láncom talán 100 km élettartamig marad fent a motoron.

Köszönöm mégegyszer, rendes Tőled!
Nekem van ha elgurulsz erre szívesen felrakom neked a láncot
Sziasztok!
Esetleg ha valakit érdekel: http://www.kepesmotor.hu/texti...
Sziasztok.
Nincs véletlenül valakinek egy D.I.D lánc nittelője kölcsönbe? Láncvétel előtt állok, és kellene egy szerszám is hozzá.
Köszi a választ.
Üdv
Vaszi
Ne bántsd szegényt tök aranyos.
Noss...........huhh majd megszabadítom a kabátjától eme példányt.
A lábbal bajban vagyok mert neki szerintem minimum 52-es van.

És jó pont hogy téliesített a cucc.
Kívülre vagy belűre kéred a szőrmét?
A kedvedért mindent. DE előbb küldd el a cuccot: 46-os a lábam, 189 centi vagyok és 95 kiló. Köszi!
Csakis egyrészes kengurubőrruhában és valami csillivilli shoei replica sisakban kérem.
Jól mutatnék rajta.
Nem baj jövőre is tedd azt épp most néztem tavaly még november 27-én motoroztunk remélem idén is így lesz
Vegyel egy minirigat.
én még a benya is egyre olcsóbb.
Ugye tudjátok, hogy azért van jó idő, mert én eladtam szeptemberben a motoromat? Ha meglenne, akkor tuti már térdig járnánk a hóban.
Egyetlen hátrányát tudom csak elmondani mivel volt nekem is, rohadt gyorsan kopik de cserébe
Tavaly akkorát fogott az a szerencsétlen corsa hogy a plexin csattantak a szemgolyóim...........szal ha nem a sivatagban jártak vele használd el nyugodtan.
Sziasztok !
Az f4 esen a gyári lánc kb.hány kilométert megy el normál használat közben ? 2006-os Pirelli diablo corsa gumim van zsír állapotban,van e hátránya,mármint hogy 7éves a gumi ? üdv.
Akkor majd keresni foglak Motul 5100 10w40-es olaj ügyében.
olaj + szűrők elsősorban.
+ kopó alkatrészek, fék, lánc, gyertya

ezek vannak.
Ok. Köszi szépen, szerintem rárepülök.
Am. még mindig üzletelgetsz ezzel-azzal?
A közeljövőben vennék olajat.
20ért jó szerintem. Annyiért nem fogsz újat kapni.

Simán lehet, hogy 1x hátra került a polcon és ott maradt.
Sajnos ezt nem nagyon lehet megtudni, főleg neten keresztül..........azt mond az eladó amit akar!