Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De fog.Simán.
Monstre fűtéskorsterűsítés folyik.
Igen sokba van és most spec se gáz se semmi.
Egy hülye cucc garija miatt.

Számíts egy költségvetésre és a duplájából talán kijössz.
Következő szezonban lesz motorom. Épp lakásfelújításban vagyunk, de a motorpénz félre van téve, ha fene fenét eszik, akkor se fog belefolyni a lakásba.
Akar a fene.
Jól nézek ki így ahogy vagyok.

Vegyé motort.
Ha kocka akarsz lenni akkor megoldjuk, van baltàm.
Kocka már sose leszek.Inkább olyan kerek ogreforma.
Ne barátkozz keresőmotorral, mert nagyon kocka leszel!
A Googli haver szerint kelomotor.
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hol van nagy választék HJC bukókból?
Üdv, most találtam meg az egykori CBR 600F Hondám gyári új plexijét, nem volt használva, újkora óta a fekete plexivel mentem, Eladnám, hátha érdekel valakit.

majsa1@indamail.hu
Sziasztok!
Van egy eladó jobb oldali kormánykapcsolóm F4-hez, akit érdekel keressen bátran 5000 ft az ára, postázni tudom. 20-596-8172
Így vagyok vele én is van egy excel táblázatom abba dátummal km állással írva van mikor mi volt cserêlve számlám nekem is cswk a feszítőpatronról meg a szelep korongokról van igaz más nem is szorult cserére! Akkunak nem őrizhetem garancia lejárta után a pappírját minek fel van írva mikori a fékbetétnek sem az látszik hogy kopott vagy sem azt ha eladásra kerülne a sor amiket felírtam vagy elhiszi avásárló vagy nem ennyi :-) !
Picit vesztette az értékét 6év alatt. akkor ez 1 gyöngyszen
egy balfaszé volt aki nem tudott motorozni,esett kelt vele utána félretolta a garázsba s ott állt 2007-től mostanáig,utolsó szerviz 2006.08.28.án volt akkor 11 670 km volt bent,ülés alatt a szerviz címke! most az idomok javítás alatt vannak majd festés aztán télen összerakás,még szerencse hogy a tank+farokidom karcmentes !
Csajmotor.

https://ws.cubby.com/view/0/10...

https://ws.cubby.com/view/0/10...

Mindig megállapítom, hogy milyen jól eltalált gép ez. Jól áll egy kistermetű csajnak is, de egy férfiember sem úgy néz ki rajta, mint majom a köszörűkövön.
annak már egyszer már átfordult az órája
szerintem a szervizkönyv nehezebb.

Amilyen kóklerek a márkaszervizek és kurva drágák.

Én mondjuk úgy csinálom, hogy van egy mappám amiben vétel óta gyűjtöm a számlákat, írom mikor mit cseréltem stb.

Eladásnál elő lehet venni. Villogni vele. Mondjuk alkatrész számlákat picsafüst szerezni. Szóval ja.

Mondjuk nagy szervizről nem beszélhetünk szerintem ezeknél a motoroknál.
Gondolom csak a szokásos kopó alkatrészek.
sziasztok !
én most vettem az enyémet,2002 f4i,igaz hogy idomsérült de teljesen gyári újszerű állapot. hihetetlen de 12 500 km van bent,most dobtam ki a gyári yuasa akksit belőle mert ugye meghalt ! itt van róla egy meztelen kép. ja és nagyon óccsó volt !
Komoly ajánlatokat, a lényeges infókkal együtt, valamint képekkel mellékelve e-mailben várok!
Előre köszönöm!
Én tudok egyet.
Lehet, hogy eladó lesz a csajom F4i-je 40e km körüli futással a család projekt miatt. De ez olaszból hozott, nincs szerviz könyve, és szegény el is csúszott vele, így a bal oldala plezúros. Na, röviden, inkább őszinte és megbízható a gép, mint esztétikailag makulátlan.
Enyém is pont megfelel a kritériumoknak, de nem eladó.

És ahogy néztem ezt az új 650-t, egy ideig nem is lesz eladó. Ha nyerek a lottón, akkor azért, mert ragaszkodok hozzá és szeretem, tuti nem adnám el, ha meg nincs zsé, akkor meg úgyse cserélek.
...meg olyat találni ami többet futott mint 30k
A legnagyobb elvárás valószinüleg a korrekt, őszinte gazda lesz
Minden eladó.
Az enyém megfelel a kritériumoknak. Na jó, szervizkönyv 20000-ig van onnantól csak munkalapok. Viszont nem eladó!