YTX9-BS 12 voltos 8Ah-s Legalábbis a sima F4-be. Szerintem az injektorosba is ugyan ez kell. Majd hátha leírja valaki. Vagy vedd ki és nézd meg. Nekem itt van fent a szobámban, mert nem fűtött a garázs.
Így-így. Most újat mondtál. Én úgy tudtam hogy a 07-es még jó. Én úgy tudtam , hogy a 08-as eszi az olajat annál van vmi konstrukciós hiba a 09-már megint jó. Forgalomba helyezés miatt sok 09-es 10-esnek hirdetett 08-ast árulnak. Blokk színéről meg lehet ismerni 09-től fekete a blokk színe. Nézegetem őket én is 04-07-ig meg a Gsx-r-t. De nincs rá keret még és nem is tudom hogy mikor lesz meg hogy akarok-e ennyit költeni. Jó ez is ami most van sőt nagyon jó. Csak néha előbújik a kisördög és az meg azt mondja hogy kell egy 1000-es. Majd kiderül mi lesz ez még eléggé a jövő zenéje legalábbis nálam.
Jolvan, látom nem csak én vagyok ezzel így :)
Maradnék a HONDA-nál, csak sajna az 1000rr már nem olyan jó konstrukció, mint a régebbiek! Sokan írják hogy elég komolyan eszik az olajat 2007-től, ott volt egy konstrukciós hiba a 2012-esek már jók, csak azok meg baromi drágák, így marad 2004-2006 ig ami elérhető.....vagy a gixxer.......vagy 3dik opciónak, marad a mi már bevált :D 600f4i :D
Nagyon jók és megbízhatók ezek a mocik,nem tudom ti hogy vagytok vele, de egy ezredesre lecserélném.......Honda 1000RR vagy Suzuki Gsx-r 1000-re, de tuti sajnálnám nagyon, patika a gép hálisten!
Fene tudja,nekem egy finom fogasléc amit tol a rugó.Ebbe akad bele egy kar ami lötyögne de ellentart egy pici rugó.Csak arra tudok tippelni hogy a pici rugó fárad el.
Leírná valaki pontosan, hogy milyen akksi kell egy CBR 600 F-be?
Köszi
Maradnék a HONDA-nál, csak sajna az 1000rr már nem olyan jó konstrukció, mint a régebbiek! Sokan írják hogy elég komolyan eszik az olajat 2007-től, ott volt egy konstrukciós hiba a 2012-esek már jók, csak azok meg baromi drágák, így marad 2004-2006 ig ami elérhető.....vagy a gixxer.......vagy 3dik opciónak, marad a mi már bevált :D 600f4i :D
Bár van egy haverom kinek régi 900 rr-je van, full feldobozolva, elég muris.
Akkor asszem meg is rendelem a rövid karokat.
Tudja valaki fejből, biztos jó-e az F4i fék-kuplung kar az FS modellre?
Kösz!
Kell a 20-éves hosszúcombú.
Frászt.
pont mint a kocsiknál.
régiek még anyagból voltak 30évre tervezve. az újak meg kb 5évre.
Na majd ha lesz rá pénz egy újat fogok venni.
De az lesz az utolsó is.
Kérdés meddig birom majd használni.10-15-20 év.
De mivel nincs, azzal vígasztalom magam, hogy ezt a motort másik használtra nincs értelme lecserélni. (És ez valószínűleg így is van.
A legjobb erzes.
Persze mérföldben.
Nos, akar még valaki új motort venni? Szerintem fölösleges.