Hát ő köszönöm a választ a hézagoló baszok meg a szerelőm szerint 2-5 ezer környékén mozognak de lehet velük játszani,hogy innen kiveszi oda át teszi...variálható és állítólag nem szokott kelleni csak1-3lapkát venni.De majd ha tudok konkrét árakat leírom
Szia, szerintem mindegy hogy mikor csinalod az olajcseret, elotte vagy utana, csak legyen majd meg A szelephezag allitassal ha megvagy,nem bannam ha leirnad kb h mennyibe kerulnek azok a korongok, mert nalam is esedekes lenne a " Sírkő" - nel a szelepalitas.
Jelenleg az asszony alatt kizárólag a szípséges motoromat értem boldog egyedülálló vagyok már 1 éve...De a mocit elneveztem az előző tulaja után Bözsikének Ezzel most ugye nem karcolom a jegyezhető elmebetegség határait?
üdv!Olyan apró technikai kérdésem lenne,hogy idén decemberben kap az asszony szelephézag és karbi szinkron állítást,most előtte vagy utánna csináljak olajcserét vagy mindegy?
Ebben a szezonban végig használtam meg már tavaly is vmikortól. 1 db 750 ml-es flakonnal már elfogyasztottam nem venném észre, hogy bármi kárt tenne a fényezésen.
http://www.jofogas.hu/hajdu_bi... Hozzám került ez a gép el szeretném adni a hirdetés nem az enyém amit tudni lehet a mocirol a blokk fel lett újítva azóta kb 1500km et ment a kormánya bukás miatt meg van tekeredve. akit érdekel hívjon 06309486920 mennyit adnál érte? papírjai nincsennek
De akkor nem károsítja a fényezést,mert valahol azt olvastam hogy az össze ilyen szer van valamilyen hatással a fényezésre,de köszi majd szerzek és jövőre kipróbálom
Ezt próbáld ki. Igaz. hogy nem olcsó, de sokáig elég. Nekem nagyon bevált. Mosás előtt csak lefújom a mocit ahol bogaras várok kb 5 percet vízzel leöblítem lehozza az összeset. Utána lehet samponnal mosni a mocit.
próbáltam benzinnel is de nem történt semmi sikáltam is a kawám fejidomján is volt ilyen azt mondják ha a bogár sokáig van a fényezésen akkor bele ég ilyen átlátszó szétcsapódásnak néz ki.
Ezt próbáld ki. Igaz. hogy nem olcsó, de sokáig elég. Nekem nagyon bevált. Mosás előtt csak lefújom a mocit ahol bogaras várok kb 5 percet vízzel leöblítem lehozza az összeset. Utána lehet samponnal mosni a mocit.
(na jó, csak viccelek