Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ő köszönöm a választ a hézagoló baszok meg a szerelőm szerint 2-5 ezer környékén mozognak de lehet velük játszani,hogy innen kiveszi oda át teszi...variálható és állítólag nem szokott kelleni csak1-3lapkát venni.De majd ha tudok konkrét árakat leírom
Szia, szerintem mindegy hogy mikor csinalod az olajcseret, elotte vagy utana, csak legyen majd meg A szelephezag allitassal ha megvagy,nem bannam ha leirnad kb h mennyibe kerulnek azok a korongok, mert nalam is esedekes lenne a " Sírkő" - nel a szelepalitas.
Oké, csak magas volt a labda, érdemben meg nem tudok a karbihoz hozzászólni.
Jelenleg az asszony alatt kizárólag a szípséges motoromat értem boldog egyedülálló vagyok már 1 éve...De a mocit elneveztem az előző tulaja után Bözsikének Ezzel most ugye nem karcolom a jegyezhető elmebetegség határait?
Karbiszinkron az asszonynak? Nálam az asszony havonta cserél olajat..
üdv!Olyan apró technikai kérdésem lenne,hogy idén decemberben kap az asszony szelephézag és karbi szinkron állítást,most előtte vagy utánna csináljak olajcserét vagy mindegy?
Köszi na majd be szerzek egyet
Ebben a szezonban végig használtam meg már tavaly is vmikortól. 1 db 750 ml-es flakonnal már elfogyasztottam nem venném észre, hogy bármi kárt tenne a fényezésen.
http://www.jofogas.hu/hajdu_bi... Hozzám került ez a gép el szeretném adni a hirdetés nem az enyém amit tudni lehet a mocirol a blokk fel lett újítva azóta kb 1500km et ment a kormánya bukás miatt meg van tekeredve. akit érdekel hívjon 06309486920 mennyit adnál érte? papírjai nincsennek
Azt tudom hogy normális, hogy sír a miénk.....a kérdés az ezredesre vonatkozott, hogy ott normális-e hogy nem :D
De akkor nem károsítja a fényezést,mert valahol azt olvastam hogy az össze ilyen szer van valamilyen hatással a fényezésre,de köszi majd szerzek és jövőre kipróbálom
nekem van hvj föl 06704275150
Sajnos nem tudok menni, mert szerencsére sok a munka.
https://the-filtershop.com/spd...

Ezt próbáld ki. Igaz. hogy nem olcsó, de sokáig elég. Nekem nagyon bevált. Mosás előtt csak lefújom a mocit ahol bogaras várok kb 5 percet vízzel leöblítem lehozza az összeset. Utána lehet samponnal mosni a mocit.
Sziasztok érdekelne papíros váz f1hez műszerfal meg valami fej idom
Nekem tetszik hogy sír bár annyira sosem figyelem de ha mindenki f4i je sír akkor nagy gond nem lehet vagyis normális
Ja ezt nem figyeltem köszi,bár nem vagyok annyira benne ebben az ebay dologban
A másodikat mosás után kell használni?Na meg hol lehet beszerezni?
De gondolom ha már csak jövőre fogok hozzá az sem gond?
próbáltam benzinnel is de nem történt semmi sikáltam is a kawám fejidomján is volt ilyen azt mondják ha a bogár sokáig van a fényezésen akkor bele ég ilyen átlátszó szétcsapódásnak néz ki.
Ha nagyon ment, akkor nem...

(na jó, csak viccelek
Volt szombaton egy szürke F4i Eringen. Nagyon ment. Innen volt esetleg vki?
Péntek Kakucs valaki?
Jahh....de akkor nem a motor fog sírni hanem én :D
Szórj az olajhoz egy marék homokot.