...Hiába nézel fel az égre...úgyis vége...mert én alig múltam harminchárom mikor elővett az élet mert kisírt szemmel néztem végig mikor mire képes....akinek köszönhetek mindent, aki a a karjaiban tartott, aki törődött az öccsével az most feladta a harcot, és minden úgy ment tovább, mintha nem történne semmi, én először éreztem, hogy férfinak kell lenni....."
Azóta sem bírtam kiheverni, minden nap eszembe jut akár felülök a motorra akár nem........nem tudom elfelejteni. Lassan felőrli az idegeimet...a legnagyobb álmom volt, hogy vele együtt motorozzak.....ő volt a példaképem....
megműtve, keresztszalag kiszedve.
komolyabb merevítő van a lábamon, fekvésben vagyok.
Ma leszedtem a merevítőt megigazítottam. 45 fokig tudtam hajlítani a lábam.
jövőhét kontroll. majd 3 hét gyógytorna.
Utána megint műtét, pótolják a keresztszalagot.
Úgy tudom onnan ismét 3 hét szigorú fekvés és utána kezdődik a gyógytorna.m
Amúgy ha nem túráztatom akkor nem fáj. ár tudok oldalamon is feküdni ha ki van párnázva. Mankózok.
Aug 24 óta fekszek :-( bennem van a mehetnék.
Csak orvosnál voltam eddig, meg egyszer a betonkockán.
Aksi is lemerült a motorban
Jövőre szétmotorozom az agyam.
Próbáltak vigasztalni, hogy legalább megmarad a benzinpénz, de lassan egy 100asban van a mutatvány. A faszom kivan
Elvileg 3 liter a tartalék. Én már mentem vele 40-50 km-t, de akkor már qrvára villogott az egész. Amint kigyullad érdemes az első kútnál tankolni, mert ki tud fogyni gyorsan.
Köszönöm szépen Fazer! :) Én csak ilyen amatőr módon fighterkedem. :) Egykerék meg stoppie és ha nagyon jó napom van akkor esetleg tankon ülve egykeró. :) Ezeket is csak azért tanulgatom, hogy jobban érezzem a motort. :) Maradok a pályázásnál csak sajnos arra nem sok lehetőségem van. :(
Sziasztok. Hány km-ig elég a tartaléktól számított benzin?jó esetben...
mert nem hiszem el, hogy lassú menetben is 15km nekem , ha húzom neki akkor 10km-ig elég...
Elvileg nem elég csak simán kikötni a műszerfal mögötti dőlésszög érzékelőt, valamit rövidre is kell zárni. Lehet elég csak a szenzor kábelét mert ha nincs összedugva, meg sem tekeri az indítómotort.
Hát én nem vagyok annyira benne az ilyen motorba menő szerelgetésekbe piszok szar helyen volt mondta hogy sok mindent bontani kellett,néztem is robbantott ábrát és tényleg fos helyen volt,én nem tudtam volna meg csinálni.De most nézzük azt boltban a jeladó 53EFt így meg bontott és szerelés 15EFt még így sem rossz.
na kész van a gépem ismét méri a kilométert 7000Ft alkatrész+8000Ft beszerelésbe került mondta a szerelő hogy iszonyú szar helyen van a sebesség szenzor,szét kellet bombázni a gépet 2 csavarért.
A gyógytorna odabaszós lesz, de tényleg nagyon fontos! Inkább fájjon most alatta, mint utána évekig.
Jövőre majd a ringen már csak egy kellemetlen emlékként mesélsz róla!
A gyógytornát meg komolyan kell venni, mert nagyon sok múlik rajta, h utána hosszútávon hogy szuperál majd.
...Hiába nézel fel az égre...úgyis vége...mert én alig múltam harminchárom mikor elővett az élet mert kisírt szemmel néztem végig mikor mire képes....akinek köszönhetek mindent, aki a a karjaiban tartott, aki törődött az öccsével az most feladta a harcot, és minden úgy ment tovább, mintha nem történne semmi, én először éreztem, hogy férfinak kell lenni....."
megműtve, keresztszalag kiszedve.
komolyabb merevítő van a lábamon, fekvésben vagyok.
Ma leszedtem a merevítőt megigazítottam. 45 fokig tudtam hajlítani a lábam.
jövőhét kontroll. majd 3 hét gyógytorna.
Utána megint műtét, pótolják a keresztszalagot.
Úgy tudom onnan ismét 3 hét szigorú fekvés és utána kezdődik a gyógytorna.m
Amúgy ha nem túráztatom akkor nem fáj. ár tudok oldalamon is feküdni ha ki van párnázva. Mankózok.
Aug 24 óta fekszek :-( bennem van a mehetnék.
Csak orvosnál voltam eddig, meg egyszer a betonkockán.
Aksi is lemerült a motorban
Jövőre szétmotorozom az agyam.
Próbáltak vigasztalni, hogy legalább megmarad a benzinpénz, de lassan egy 100asban van a mutatvány. A faszom kivan
Mi a helyzet a térdeddel?
Nekem 30km tuti bír tovább nem néztem.......de akkor 90-110-es tempóban haladtam....
mert nem hiszem el, hogy lassú menetben is 15km nekem , ha húzom neki akkor 10km-ig elég...
lényeg, hogy jó