Ha nem zizis a papírja vagy az állapota simán le lehet zavarni 1 nap alatt.Ha lazára veszed 2.
Én ezért nem fizetnék.....................nem is tettem.
Nem rossz szándékból írtam. Ha ismernél, tudnád, hogy viccelek, annak is szántam.
Felnőtt férfiaknál gyakran előfurdul, hogy ugratják egymást, tudod...
de ha szerinted nem vicces, akkor abbahagyom.
Amúgy nem megsértődésből mondom de anno egy témában ki álltál mellettem akkor miért kel most kezdeni a gúnyolódást,furcsa nép ez a magyar nép,pont más témáknál is néztem hogy ír az ember valamit amit nem is úgy gondol aztán jön a sok tökös csávó hogy át harapja az ember torkát ráadásul olyanok értenek egyet akik máskor egymás torkának ugranak egy egy cikk nél,olyankor meg puszi pajtások szégyen hogy ilyen emberek élnek ebben az országban,bár amúgy is fos az ország vagyis lehetnek az emberek kétszínűek,szomorú de sajnos ez a valóság.
te idomodon is lakkozatlan a matrica ugye?gondolom csak a matricák közötti részre raksz pasztát,már úgy értem ha kerül a matricára is nem karcolja a matricát törlésnél?
Helló,fiuk,lányok,egy kis segitség kéne.esetleg találkoztatok olyannal,hogy a kmóra megáll 180 km/h nál,velem ez történt,már többször is.mi lehet ?valaki,valamit?2001 600fs.
Előző hétvégén beállítottam az F2-esemen a karbi szinkront. Felmerült bennem a kérdés, hogy a nem karburátoros, hanem injektoros motorokon is lehet-e és kell-e állítani ilyet? Van egyáltalán mérőpont a szívócsöveken?
Mellesleg a motor azóta sokkal jobban "veszi a lapot". Lesz hatással a fogyasztásra az, hogy be van állítva? Eddig olyan 5,5-6-ot evett, de szinte mindig 2 személlyel megyünk és nem spórolósan...
Én ezért nem fizetnék.....................nem is tettem.