Hú emberek ma mentem egy nagy karikát piszokul élveztem a gépet eddig lehet a baleset miatt volt bennem azért félsz de ma megtekertem jó tudom nem ezres meg ilyenek de ment a gép mint a golyó újból szerelmes lettem
Nekem az volt furcsa, hogy ahogy elfordítottam a kormányt, a vége majdnem az oldalamba szúródott
Rsv4 et nemsokat láttam még...főleg ezen a környéken nem.
Én is így állok ehhez a témához :)
Nemrégiben volt szerencsém kipróbálni egy Fz1-es Yahamát... brutálisan kicsinek érződik az a motor, de olyat tol, hogy szakad le az ember karja
Nőknél meg ismeritek a mondást...amelyiket nem f*rkalod meg, azt ördög az orrodra fogja húzni
Én meg most jöttem rá arra hogy annyi minden van amit kipróbálnék,most nem úgy értem hogy amihez pl anyagiak kellenek de egyszerűen egy nap nem elég mindenre de még egy élet sem.
Igen árulom
Ha elmegy veszek egy injektoros F4 est. Ha marad használom boldogan tovább.
Ahogy egy ismerősöm mondaná, mindegy ha bukunk, csak forogjon a pénz!
Sziasztok Srácok.
Tudtok most mondani valakit, aki foglalkozik motor alkatrészek forgalmazásával? (Fékbetét, szűrők, gyertya, láncszett)
Tököm kivan, hogy ezekben a CBR-ekben mindig cserélni kell a kopó alkatrészeket.
Köszi a válaszokat előre is!
Sziasztok!
Van egy Honda CBR 600 F2-es motorom és behalt a fesszabályzóm.
Az lenne a kérdésem,hogy amikor bekötöm az újat,akkor van-e jelentősége a generátorból jövő három sárga szál sorrendjének?
(az a gond,hogy csúszó sarukkal van összekötve,nem pedig eredeti csatlakozóval így nem tudom a sorrendet...)
Előre is köszönöm a segítséget.
Nekem az volt furcsa, hogy ahogy elfordítottam a kormányt, a vége majdnem az oldalamba szúródott
Rsv4 et nemsokat láttam még...főleg ezen a környéken nem.
Nemrégiben volt szerencsém kipróbálni egy Fz1-es Yahamát... brutálisan kicsinek érződik az a motor, de olyat tol, hogy szakad le az ember karja
Nőknél meg ismeritek a mondást...amelyiket nem f*rkalod meg, azt ördög az orrodra fogja húzni
link
csak gyanítom drága az sm szett.
váltogatni kell a mocikat amíg nem találsz olyat ami pont jó számodra.
nőket is fel kell próbálni mielőtt kiválasztod a megfelelőt
Amúgy meg jó áron sikerült hozzájutnom a mostani motoromhoz, így ha elviszi valaki is jól jövök ki a dologból.
Ha elmegy veszek egy injektoros F4 est. Ha marad használom boldogan tovább.
Ahogy egy ismerősöm mondaná, mindegy ha bukunk, csak forogjon a pénz!
mit szeretnél?
Tudtok most mondani valakit, aki foglalkozik motor alkatrészek forgalmazásával? (Fékbetét, szűrők, gyertya, láncszett)
Tököm kivan, hogy ezekben a CBR-ekben mindig cserélni kell a kopó alkatrészeket.
Köszi a válaszokat előre is!
Van egy Honda CBR 600 F2-es motorom és behalt a fesszabályzóm.
Az lenne a kérdésem,hogy amikor bekötöm az újat,akkor van-e jelentősége a generátorból jövő három sárga szál sorrendjének?
(az a gond,hogy csúszó sarukkal van összekötve,nem pedig eredeti csatlakozóval így nem tudom a sorrendet...)
Előre is köszönöm a segítséget.