Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de jó lenne! Egy ilyen van, de 2001-es és ki van kapcsolva a megadott szám.
Esetleg ne legyen meg a szomszed utcaban is?
neked inkább új motor kell
Üdvözlet! Még nem vagyok benne biztos, de talán ilyen gépet szeretnék venni. 2003-tól nézelődök ahol ha jól tudom kicsit megváltozott a vas. Van rá max 800ezrem. Sok hirdetést felhívtam, de mind hibázott valahol. Nekem nem lehet rajta hiba, törés karc vagy ilyen. A futott KM-en is kissé fennakadtam. 30.000 fölött nem érdekel és tudom h sok tekert. Találhatok ennyiért? Esetleg 700-ért. Főleg kék jöhet szóba 2003-tól. Thx!
Mi homály? Szombaton Mátra. Már a találkozási pontnál tartunk, de nem offolok itt.
Gyere át a másikra.
Olvasom de ez tök homály.
itt állítják be a motorodat: link
Mé nem szóltál, vasárnap is mehettünk volna. Gondolom olvastad a gs-en.
hát akkor gyere, túl gyors tempó valszeg nem lesz, de azért nem is tötyörgünk. A szombat szinte már biztos és az is h Mátra
És mindig szombaton.
Személyesen még szinte senkit sem ismerek innen a fórumról de jó lenne koccolni és gurulni
Ügyi vagy, jó lett!
Semmi sem drága, mi vagyunk csórók.
Bár azért az is érdekes megfigyelésem hogy a motortulajok mennyire nem naprakészek az érintett árkaból.
Tennap is kerekedett a bandit toplikban egy eszmescsere hogy mé pont 650-es a vétel tárgya mikor van bennragadt 1250-es 100e-el többért.
Mondjuk én utánanéztem.
Az a 100 rugó ABS-es 11-es modellnél KB 900-1 milla.
Ha a nagyból lemondunk az ABS-ről akkoris 5 kiló a különbség.

Rákerestem a hahun a 2011-es hornetre is meg a streetre is.
Kevés Km-el a legolcsóbb kintről hozott hornet is ugyannyi vagy drágább.
És a legszomorúbb hogy ugyanolyan kevés példány kelleti magát belőle mint a steetből.
Vót egy tanárom.Nya neki egy mondását jegyeztem meg.

Az igazán jó dolgok legtöbbször drágák,erkölcstelenek vagy törvénybe ütköznek.
Mi Triumph? K..va jó.

A Street Triple-ről is ódákat zengtek mindenhol, meg a 675 Daytonáról is. A kisujjam odaadnám egyért . Picit drága.
Na ja.
Nem ismert motormárka kifejezetten japán hegemóniával a fejekben.
Nem is lesz még 5-6 évig sok vagy szerintem lehet 10 is.Amilyen ma a piac.
Kinn német,olasz,francia piacon pont ugyanolyan elismert és vásárolt gépek mint a japo,olasz,német járgányok.

Tény hogy drága.

Ha lesz pénzem és kedvem tuti lesz 1050-esem de most is elégedett felhasználó vagyok.

Bár ez a kis piszok utánozza a japánokat és a vezérműlánc feszítő már kopogott első hideg indításonként 3-4-et.
Nagyon ráérek melóba, utána olvastam a Triumph 1050-nek, azt írták elég megbízható gép, és nyomatékos. Viszont itthon hahun 2 db eladó van, abból egyik beismerten törött.
Igen, légy szíves. De most minek vennék 60 ezret futottat mikor van kevesebbet futott is? Pikk-pakk 100 ezer lesz benne utána meg eladhatatlan.
Megkerjem az eladot hogy legyeb kevesebb a kilometer?
Nem még nem láttam. De sok benne a kilométer, nem tetszik, hogy az ülést pirossá változtatta, meg az oldalára matricákat ragasztott.
Még az is lehet. Valahonnan vettem ezt az adatot, de már nem tudom honnan...
Suzuki GS fórumosokkal mi valszeg gurulunk egy laza Mátra kört szombaton. Ha már lesznek biztos adatok szólok, de nézheted a suzuki gs500 fórumot is. Én ciberével megyek.
Az F sportot nem 2001-2002-ben gyártották?
Roll83: Ezt nézted már? Elég jónak tűnik.