Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó írás lett, gratulálok!

Hétvégén valami gurulás van tervben valakinél BP-i indulással? Csatlakoznék, vadállatjóidő lesz!
Jó cikk!

Én 24e km-nél lecseréltem, de asszem most tovább fog menni vele.
Az a gyári ajánlás. Petié viszont tényleg 50-et ment gond nélkül, úgyhogy én sem cserélem idén
Nem is kell, ezt csak a gyertyakereskedők találták ki.
Én 50e-nél cseréltem csak azért, mert szeretem a motorom, és megérdemelte.
Grat! Nekem tetszett. ;)

Egy megjegyzes. Valoszinutlennek tartom, hogy (valoban) iridium gyertyakat 24e-kent cserelni kene.
Egyébként csak a Bugyi utáni rész nagyon szar, ami aztán egy tanyacsoport után fokozódik.. de ahol elkeskenyedik az már teljesen jó (meg ott szép részeken is vezet)
igen erre. előzgettem a kamionokat és elmentem a lejáró mellett. Így nem a bányatavak fele mentem lacházának. mondom majd a következőnél lefordulok. És nem jött be :-)
köszi
Akkor az egyik kedvenc kiskunsági szakaszomon járhattál, valószínűleg errefelé
Jó írás!
bugyi környékén tévedtem el én is és a végén kunszentmiklósra értem
Kedves fórumtagok!

Örömmel tudatom, hogy becses motorunkról szóló írásom megjelent a nívómagazin autó-motor rovatában.

Nem akartam író lenni, a cikknek külön története van, nem is ide szántam, de ahová (akinek) íródott, ott sajnos egyéb okok miatt nem jelent meg, de gondoltam ne vesszen kárba.

A cikkben ti is benne vagytok valamelyest, úgyhogy olvassátok szeretettel (ahogy íródott)

link
Lágyabb futómű többet számít
Újra kellene tömetnem az ülésemet....
Voltam már kedvtelésből Tatárszentgyörgy felé is.. volt pár botrányos szakasz, ott csak 90-100zal tudtam menni, de alapvetően tetszett mert a forgalom az konkrétan nulla volt. De a Bugyi-Kunpeszér ezredrangút is szeretem.. már majdnem az összes kis úton ami van a Kiskunságban megtettem a Szeged-Budapest távot , feltéve ha nem jelentett több mint 50-60 km kerülőt az 5-ös vagy a 6-os úthoz képest.
Ja én nem arra mentem.
Dabason Bugyi felé kellett volna fordulni jobbra, én meg balra mentem.
Tatárszentgyörgy, Ladánybene, Kerekegyháza aztán az 52-esre, Dunaföldvár felé. Tatárszentgyörgyön a sok újmagyar nézett, mint borjú az új kapura, én meg vártam, hogy mikor tűnik el alólam a motor....utána meg szétrázta az ülőgumóm az a jó minőségű aszfalt....közben elgondolkodtam rajta, hogy hanyagolni kéne az első féket...jó kis túra volt. Emilyen tapasztalatokkal gyarapodva elgondolkodtató, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie Dipshitnek
Streetview nincs róla véletlen?
az volt de elég kráteres. 40el lehetett menni kb. mondjuk azt tudja a motort 6.ban :-D
Ha aszfaltos, akkor az nagy királyság
holnap megy csak válasz.

merre tévedtél el?
Írtam mailt.
egyértelmű, hogy van
múltkor én is eltévedtem. egy kibaszott tanyavilágon jöttem át.

1 méter széles úton