Nézz 1000-res Multistradat. Az sokkal finomabb falat mint egy TDM.
Egyébként pedig egy próbakör is sokat segítene..főleg ha jó szar másod és harmad rendű utakon teszed azt, ha addig nem tetszett egy ilyen jellegű gép akkor ott úgyis eldől hogy együtt tudsz e élni a hátrányokkal az előnyökért, vagy sem.
Voltam ma motort nézni Red Baronba, mert mindjárt jönnek motort nézni és ha mákom van, akkor elviszik. Volt egy TDM 900, ráültem hááááááát jézuszom de szar CBR után úgy az egész. Gagyi műszerfal, BMX kormány. Nehéz lesz az utód megtalálása.
Üdv!
Szerdára kellemes időt ír az időkép.hu, én megyek.Remélem nem fog esni az eső. Úgy gondoltam összefuthatnánk valahol és mehetnénk együtt tovább, persze csak ha nem foglak vissza titeket a 100-as utazótempómmal.
Na tudom unalmas már a kilóméter szenzor dolog de találtam egyet ezt írta a srác "tízen pár ezer km volt a motorban,és 2007-óta nem volt használva" 4EFt ért adná szerintetek meg vegyem?
Szerintem a fél nap délután most elég lenne (14-től 18 óráig) de mehetsz előbb is, én viszont délelőtt valószínűleg összefutok egy ismerősömmel Pesten.
Álruhás sportmotor és Mennyi,mennyi út címmel futnak. Ha van egy ilyen gépre zseton, szerintem vétek próba nélkül kiszórni a listáról.
Egyébként ez szar, és már akkor is szar volt amikor új volt. Sokat eszik, nagyon nehéz és tohonya.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_gtr_1000_con
cours-7174981
Kényelmesen tudhatja a 160-170-es utazósebességet, több meg úgyse kell egy ilyen magasépítésű motornál.
És nem nagy a választék.
Bár a ceglédi nekem szimpatikusnak tünik.
Egyébként pedig egy próbakör is sokat segítene..főleg ha jó szar másod és harmad rendű utakon teszed azt, ha addig nem tetszett egy ilyen jellegű gép akkor ott úgyis eldől hogy együtt tudsz e élni a hátrányokkal az előnyökért, vagy sem.
Keress egy jó drága tiger 800-ast.
Esetleg egy 1050-est.
Tali nem nagyon oldható meg, mindenki máshonnnan jön, az autópályán meg nehéz megállni.
Szerintem a helyszínen találkozzunk.
Mi egyébként Kakucson megyünk 100-al...
Szerdára kellemes időt ír az időkép.hu, én megyek.Remélem nem fog esni az eső. Úgy gondoltam összefuthatnánk valahol és mehetnénk együtt tovább, persze csak ha nem foglak vissza titeket a 100-as utazótempómmal.
Azonnal vedd meg!
Most tessék jönni, nem utána sopánkodni !
Szerintem a fél nap délután most elég lenne (14-től 18 óráig) de mehetsz előbb is, én viszont délelőtt valószínűleg összefutok egy ismerősömmel Pesten.