Kutyacsont csere és le fog érni biztonsággal a lábad.
Pityu :
Menthetetlen vagy, én semmi ilyet nem írtam. A kisebbségi komplexusodat nem kell kivetíteni. Ha megkérhetlek, akkor ne is offoljunk tovább a kényszerképzeteiddel kapcsolatban.
Voltam ma az egyik motorkereskedésben, hogy kipróbáljak egy Cbr600f f4-et. Hát nagyon elszomorodtam, mert épphogy leér a lábam, ráadásul elég csutka a kormány is. Most nem tudom mi legyen, mert nagy álmom a cbr, de nem éreztem kényelmesen és biztonságosan magam rajta :(
Van itt más is aki 170 cm magas és cbr-er jár?
Akkor is félre értetted az a kijelentést de te tudod örülök hogy néznek meg észre vesznek ennyi és nem másnak motorozok magamnak akkor most a te bölcsességeddel vegyek egy gyári kupifogót és nálunk elég hülye biciklisek és gyalogosok vannak
Hát te nem sok jó tippet adtál a a kanyarodással kapcsolatban max annyit hogy ne motorozzak mert az nem ilyeneknek való nalim8 biztatott egyedül de gondolom te a baba ágyadban is már kanyarodtál veled született tulajdonság
Egy sor4 és egy v2 kommendálása merőben más ....
A v2-nél olyan motorfék van, hogy kanyarban folyamatos "utazógázt" követel .... na, de megyek öregedni Pistabá
Majd igyekszem megöregedni, de amíg én adtam a legjobb tanácsokat a kanyarban fellépő félelmeidre, addig mélyen hallgatnék A kipufogós témát nem reagálom le, mert nálatok csak úgy kiugrálnak a gyalogosok. Nem keresem vissza, de többször említetted, hogy "jó érzés mikor hallják a hangot és néznek"
Amúgy be vállalnék egy 1000 res v2 őt és még rá is gyurnék a kanyarodásra ha ez a gépem meg marad ami most van ezzel is szeretném gyakorolni a kanyarodást és azt mondom más szemében meg látod a szálkát csak a sajátodban nem a gerendát,ugyan úgy mernék menni 1000 res v2 vel is csak tudom hogy tisztelni kell a gépet 8 évet motoroztam mindíg is biztonságosan közlekedtem figyeltem tehát nem lenne alattam gond azzal a gépel sem az hogy baleseteztem rosszkor voltam rossz helyen.
Hát a mivv et nem mások miatt vettem hanem saját magam miatt mert szeretem a motorom hangját azt mikor írtam hogy mindenki figyel azt nem azért írtam te kis balga hanem azért örülök hogy figyelnek mert egy barom biciklis vagy gyalogos ha meghalja a gépem hangját nem fog elém ugrani,szerintem itt mielőtt engem akarnál leosztani öregedjél egy kicsit még
Már nem félsz a kanyarban
Megnézném mit csinálnál egy ezres V2-n kanyarban, ha rád jön a csoki. Elcsuknád a gázt és már alattad sem lenne.
Frankón nem baszogatni akarlak, de neked az a 600 is bőven sok / elég megnézni a gumijaidat /.
Az meg, hogy a Ducatival csak villognak azt embere válogatja, ódákat zengtél a Mivv kipufogódról, mert mindenki téged figyel ... ergo te is inkább a közönséget nézed, mint a következő ívet
Nekem ugyan kerékről veszi a jelet az óra (ha éppen veszi mert most nem). A Divihez "csak" 30 lenne az új jeladó, így vettem 8-ért használtat, ami jó is volt 130 kilométeren keresztül, aztán nyekk. Ha nem találok ingyen vagy 5ezer alatt használtat akkor kiböjtölöm inkább a rizikómentes új árát...Főleg hogy nem rövid, hanem inkább középtávon gondolkodom a mostani motoromban.
Na írtam egy haveromnak aki ebay ben nagy hogy nézzen utána van e olcsón mert bontottan itthon kb 6000Ft de ha lenne fele áron vagy negyed áron külföldről akkor azt venném
Használtan vettem az ebayen. Vettem az eladótol egy hűtőt a VTR-r 35 euroért meg egy euroért a jeladót. Azért egy mert erre nem licitált senki csak én!
Pityu :
Menthetetlen vagy, én semmi ilyet nem írtam. A kisebbségi komplexusodat nem kell kivetíteni. Ha megkérhetlek, akkor ne is offoljunk tovább a kényszerképzeteiddel kapcsolatban.
Voltam ma az egyik motorkereskedésben, hogy kipróbáljak egy Cbr600f f4-et. Hát nagyon elszomorodtam, mert épphogy leér a lábam, ráadásul elég csutka a kormány is. Most nem tudom mi legyen, mert nagy álmom a cbr, de nem éreztem kényelmesen és biztonságosan magam rajta :(
Van itt más is aki 170 cm magas és cbr-er jár?
Már bánom, hogy kisregényt írtam neked ....
A v2-nél olyan motorfék van, hogy kanyarban folyamatos "utazógázt" követel .... na, de megyek öregedni Pistabá
Nyugi. Többet segíteni sem próbálok
Megnézném mit csinálnál egy ezres V2-n kanyarban, ha rád jön a csoki. Elcsuknád a gázt és már alattad sem lenne.
Frankón nem baszogatni akarlak, de neked az a 600 is bőven sok / elég megnézni a gumijaidat /.
Az meg, hogy a Ducatival csak villognak azt embere válogatja, ódákat zengtél a Mivv kipufogódról, mert mindenki téged figyel ... ergo te is inkább a közönséget nézed, mint a következő ívet
Ebay-en lesz 3e és szar.
Az jobb lenne?
Tényleg lehet venni cateye sebmérőket 2 rugóért a teszkóban.
A bontott 6 ezerért nem sok!
Nekem anno 10 ért akartak adni!