Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A többit is olvasd el amit utána írtam, nem csak neked .... szépen sorban. Aztán kérj bocsánatot és ne is szóljunk egymáshoz többet, ok ?
Kutyacsont csere és le fog érni biztonsággal a lábad.

Pityu :
Menthetetlen vagy, én semmi ilyet nem írtam. A kisebbségi komplexusodat nem kell kivetíteni. Ha megkérhetlek, akkor ne is offoljunk tovább a kényszerképzeteiddel kapcsolatban.
Ez aztán piszok nagy segítség volt
Sziasztok

Voltam ma az egyik motorkereskedésben, hogy kipróbáljak egy Cbr600f f4-et. Hát nagyon elszomorodtam, mert épphogy leér a lábam, ráadásul elég csutka a kormány is. Most nem tudom mi legyen, mert nagy álmom a cbr, de nem éreztem kényelmesen és biztonságosan magam rajta :(
Van itt más is aki 170 cm magas és cbr-er jár?
Majd vissza keresem de az a lényeg isten király vagy aki meg nálad kicsit kevesebb az mehet a levesbe
Akkor keresd csak vissza
Már bánom, hogy kisregényt írtam neked ....
Akkor is félre értetted az a kijelentést de te tudod örülök hogy néznek meg észre vesznek ennyi és nem másnak motorozok magamnak akkor most a te bölcsességeddel vegyek egy gyári kupifogót és nálunk elég hülye biciklisek és gyalogosok vannak
Hát te nem sok jó tippet adtál a a kanyarodással kapcsolatban max annyit hogy ne motorozzak mert az nem ilyeneknek való nalim8 biztatott egyedül de gondolom te a baba ágyadban is már kanyarodtál veled született tulajdonság
Én el hiszem neked de hidd el nállam bénábaknak is van V2 ese,és azért annyira béna csaktán nem vagyok
Egy sor4 és egy v2 kommendálása merőben más ....
A v2-nél olyan motorfék van, hogy kanyarban folyamatos "utazógázt" követel .... na, de megyek öregedni Pistabá
Majd igyekszem megöregedni, de amíg én adtam a legjobb tanácsokat a kanyarban fellépő félelmeidre, addig mélyen hallgatnék A kipufogós témát nem reagálom le, mert nálatok csak úgy kiugrálnak a gyalogosok. Nem keresem vissza, de többször említetted, hogy "jó érzés mikor hallják a hangot és néznek"

Nyugi. Többet segíteni sem próbálok
Amúgy be vállalnék egy 1000 res v2 őt és még rá is gyurnék a kanyarodásra ha ez a gépem meg marad ami most van ezzel is szeretném gyakorolni a kanyarodást és azt mondom más szemében meg látod a szálkát csak a sajátodban nem a gerendát,ugyan úgy mernék menni 1000 res v2 vel is csak tudom hogy tisztelni kell a gépet 8 évet motoroztam mindíg is biztonságosan közlekedtem figyeltem tehát nem lenne alattam gond azzal a gépel sem az hogy baleseteztem rosszkor voltam rossz helyen.
Hát a mivv et nem mások miatt vettem hanem saját magam miatt mert szeretem a motorom hangját azt mikor írtam hogy mindenki figyel azt nem azért írtam te kis balga hanem azért örülök hogy figyelnek mert egy barom biciklis vagy gyalogos ha meghalja a gépem hangját nem fog elém ugrani,szerintem itt mielőtt engem akarnál leosztani öregedjél egy kicsit még
Akkor nézz szét az utcán hány olyan motoros van akinek legalább 170 lovas 1000rese van és még annyit se tud motorozásból mint én
Már nem félsz a kanyarban
Megnézném mit csinálnál egy ezres V2-n kanyarban, ha rád jön a csoki. Elcsuknád a gázt és már alattad sem lenne.
Frankón nem baszogatni akarlak, de neked az a 600 is bőven sok / elég megnézni a gumijaidat /.
Az meg, hogy a Ducatival csak villognak azt embere válogatja, ódákat zengtél a Mivv kipufogódról, mert mindenki téged figyel ... ergo te is inkább a közönséget nézed, mint a következő ívet
Nekem ugyan kerékről veszi a jelet az óra (ha éppen veszi mert most nem). A Divihez "csak" 30 lenne az új jeladó, így vettem 8-ért használtat, ami jó is volt 130 kilométeren keresztül, aztán nyekk. Ha nem találok ingyen vagy 5ezer alatt használtat akkor kiböjtölöm inkább a rizikómentes új árát...Főleg hogy nem rövid, hanem inkább középtávon gondolkodom a mostani motoromban.
Na ha lehet olyan bicikli sebességmérőt akkor vegyél kettőt helyettem is
Azt mondja egy ismerősöm vegyek ujjat mert a használt lutri
Most komolyan 6 rugón sóheroskodsz?
Ebay-en lesz 3e és szar.
Az jobb lenne?

Tényleg lehet venni cateye sebmérőket 2 rugóért a teszkóban.
az új 160 €
A bontott 6 ezerért nem sok!
Nekem anno 10 ért akartak adni!
Na írtam egy haveromnak aki ebay ben nagy hogy nézzen utána van e olcsón mert bontottan itthon kb 6000Ft de ha lenne fele áron vagy negyed áron külföldről akkor azt venném
Használtan vettem az ebayen. Vettem az eladótol egy hűtőt a VTR-r 35 euroért meg egy euroért a jeladót. Azért egy mert erre nem licitált senki csak én!
na de ha olyan gazdag a tulaj miért költözik külföldre
ja jó igen ezt nem figyeltem
1 euró az egész jó ár és honnan lehet olyat rendelni?