Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Durván 8e van a VX és a ZWMX közt.525 116 szemes 20810.- zwmx 29900.- mégy csilli áránybán is 32400.-.
Ez így másképp hangzik. Nekem nem rémlik, hogy az egyel erősebb dupla áron lett volna. A VFR fénykorában 100 LE volt, és arra is egyel jobbat javasolt a szerelőm, mint a 100 lóig ajánlott. (A CBR eleve felette van, habár ez is érdekes, mert a nyomaték húzza valójában, de ezzel ne bonyolítsuk most).
Az a lánc hihetetlen, mit kibírt. Engem meggyőzött, de mondom, nem dupla áron volt.
Többen szétszedtek már láncot ledobás után kiváncsiságból.
És a tanulság az volt hogy nem nyúlik a lánc igazából hanem kopik.
A kis csapok.Ez azért van mert vagy az O gyűrűk kikopnak gyorsan és a láncspray-s/homokos trutyi koptatja vagy a gyárban felejtik el a zsírt a csapokról előszeretettel.

Nekem elvileg RK GWX van fenn 24700-nál még egy mikronnyit sem kellett állítani.Pár helyen igencsak rozsdafoltos.MOL-t kapott és évi 2-3x lepucolom.
Vagy inkább úgy mondanám, hogy akkor ár-érték arányban jobb volt a VX.
Most a ZVM-X -et venném valószínűleg.
Van benne igazság, de a VX-et tavaly elég jó áron vettem, és következő kategória DID-ből a ZVM lett volna 150 LE felett dupla áron, ami egy 110 LE-s motorra feleslegesen erős.
A valaszt nem tudom, de azt igen, hogy erdemes inkabb egyel fole loni semmint ala a lanc teljesitmeny szintjenek. Tobbet hoz elettartamban mint amennyivel dragabb.
Kíváncsi vagyok mennyit fog elmenni a 100LE-ig ajánlott DID VX láncom.

Hogy 40.000-t, mint a gyári, azt kétlem. 11.000 van benne, és másodszor kell állítani.

Lehet, hogy sportosabban vezetek, mint az első 30.000 km-en?

Hétvégi móka
Nem kell valakinek véletlen k&n légszűrő?

van 2db-om. 14300Ft darabja és ebben benne van a posta előre utalásnál vagy az utánvéttel csak a különbözetet kell kifizetni.
Rajtam meg a borruha is teleszart buvarruhakent all.
Na jó, annyira nem gáz.
Egyébként stílus kérdése. Vannak dolgok, amik bizonyos embereknek jól állnak, másoknak nem.
Sőt rövidgatya,deszkás cipő,170 Km/h combo is megvolt.
Saját szőrzetem vert hülyére.
Miért nem Hondához valót vettél?

Rombolás nélkül az "univerzális " nem nagyon megy bele.

Sajnos az "univerzális" termékek nem mindig univerzálisak.
Ez lemaradt:
Nézzétek mit találtam ma! A kivitelezés, meg az ötlet, szóhoz sem jutok.
Van egy terepgatyám...............és még motoron is ültem benne.
sziasztok!

Segítségre lenne szükségem újfent! F4i ről elhagytam a baloldali kormányvégszúlyt, nosza veszek újat univerzálisat ilyen gumis mert mért ne... :D node a gyárinak a "bele" nem akar sehogysem kijönni! aki cserélt már legyen szives segítsen hogyan lehet kiaplikálni, illetve mégegy:
A gyárinál a markolatoknál van átfedés--kilóg a kormányról a markolat végsúly nélkül, egyszerűen toljak feljebb minden kezelőszervet, markolatot?

Előre is köszönettel: tamás
Mindennek van miértje, ahogy zoknicsipeszt is lehet kapni....

Szerintem az 5-7-12 kivételével mindegyik elég gáz.
Lesz. Szeptemberben.
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek!
Történt egy kis baleset!
1999-es f4-hez keresek sárga fejidomot tankot!
Jó állapotú oldalidom is érdekel!
Előre is köszi a segítséget!
bedo.laca@gmail.com
mindig mosolygok ezeken.

nem túl rég volt olyan, hogy álltunk haverommal a lámpánál és kiszólt egy kibaszott vagány gyökér az autóból, hogy mekkora?

A: 636os ninja volt. mondja, hogy 600as.
B: ő is motorozik és 1000 alatt csak buzik vesznek motort
A: tiéd mekkora?
B: 800as
C(én): akkor te buzi vagy!
B: versenyezzünk!?
C: mid van?
B: endúró
A-C: hangos nagy röhögés
egyes go.

Közben ugye volt egy zöld de nem ment át se ő se mi. Csak mi álltunk a lámpánál.
... meg NASA pólótól lesz űrhajós a kocsmában a Józsi bácsi

Attól függetlenül, hogy milyen póló van rajta, én azokat szeretem aki a motort látva mindjárt azzal jönnek, hogy holnap ő is vesz egyet és akkor versenyezhetünk, pedig tudom, hogy biciklije sem lesz új mostanában. Meg amelyik 2 km előnyt ajánlgat 3 kilométeren, mert ő már látott a tévében/volt a családban (konkrét eset ) R1-et, és majd úgy lenyom mint a bélyeget...
nem is maga a márkával vagy a felirattal van gond.

hanem, hogy bemegyek a kocsmába és van ott olyan akiről tudom, hogy még motorozni se motorozott de gas hondás pólóban van mert az a menő a diszkóban.

Ez sem probléma. De ha elő van adva, hogy mekkora király vagyok stb stb akkor már vicces. télen meg a motoros dzsekitől lesznek terminátorok az emberek :-)

Az fontos, hogy nekem nem számít semmit, hogy ki milyen ruhában van vagy milyen márkájú.

sőt régebben azt élveztem, hogy szerelgetés után az olajos munkáscuccban mentem be és mindenki nézett, hogy ez, hogy néz ki :-) azt szoktam mondani, hogy a munka nem szégyen