Ne hogy neki állj vele szórakozni mert ezek átverések! Utalj előre némi pénzt meg isten tudja milyen katona volt stb. Itt használta a motort de most nem tudod megnézni mert külföldön van stb.!
Ami gyanúsan olcsó az majdnem mind átverés! Azért külföldön sem apróért adják a jó gépeket!
Szóval átverés!
Én vagy 2 hete irtam neki most irt vissza szintén valami fordító által generált szöveggel.Ez ilyen "utald a pénzt és majd küldöm a motort" téma Kössz nem
Hallottatok már olyat tegnap találtam egy hirdetést a képes motoron K4 es suzuki gsxr600 mondom furcsán olcsó a gép tényleg magyar rendszám van rajta meg minden poénból írtam a hirdetésre erre egy külföldi nevű fickó írt vissza és a levél ugye olyan furcsán magyarul van írva tehát olyan mintha fordító programozva lenne és írta hogy csak angolul írjak vissza nem fura ez egy kicsit?Meg nekem a motor is gyanúsan olcsó bár ha minden igaz lenne ennyiért egy K4 600 alkalmi vétel lenne.
Teljesen jó igaz enyém kabis de múltkor balaton kerülő túrán kiindulástól ugyanoda 334 km-t mentem volt benne 200 felett is persze zárt pályán meg araszolás siófokon meg egyéb helyen és 320-nál gyulladt ki a lámpa 15,5 litert tudtam tankolni bele 15,5/320*100=4,84
Most nem tudom én vagyok e a hülye de utoljára mikor tankoltam a gépet 5100Ft ért tankoltam 11,66 litert és azért párszor kentem a gépnek igaz nem mentem 200 felé de jó párszor 140-150-160-170 meg volt tehát azért kentem is neki 232m nél kigyulladt a tankolás jelző pálcikák és most számolok 5 litert evett százon a gép lehet ez?
Na igen úgy unalmas is mert az a gazdag gyerek itt a közelben aki vagy 3 havonta cserélgeti a motorjait nem is megy szerintem csak egyenesben legtöbbet
Ne hogy neki állj vele szórakozni mert ezek átverések! Utalj előre némi pénzt meg isten tudja milyen katona volt stb. Itt használta a motort de most nem tudod megnézni mert külföldön van stb.!
Ami gyanúsan olcsó az majdnem mind átverés! Azért külföldön sem apróért adják a jó gépeket!
Szóval átverés!