Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pityu!

Ne hogy neki állj vele szórakozni mert ezek átverések! Utalj előre némi pénzt meg isten tudja milyen katona volt stb. Itt használta a motort de most nem tudod megnézni mert külföldön van stb.!
Ami gyanúsan olcsó az majdnem mind átverés! Azért külföldön sem apróért adják a jó gépeket!
Szóval átverés!
Én vagy 2 hete irtam neki most irt vissza szintén valami fordító által generált szöveggel.Ez ilyen "utald a pénzt és majd küldöm a motort" téma Kössz nem
Hallottatok már olyat tegnap találtam egy hirdetést a képes motoron K4 es suzuki gsxr600 mondom furcsán olcsó a gép tényleg magyar rendszám van rajta meg minden poénból írtam a hirdetésre erre egy külföldi nevű fickó írt vissza és a levél ugye olyan furcsán magyarul van írva tehát olyan mintha fordító programozva lenne és írta hogy csak angolul írjak vissza nem fura ez egy kicsit?Meg nekem a motor is gyanúsan olcsó bár ha minden igaz lenne ennyiért egy K4 600 alkalmi vétel lenne.
Hát ha ilyen jó fogyasztás lesz akkor most már jobban húzom neki
Szerintem jól fog neki működni
Mióta tavaly vettem még gyertya csere nem volt,pedig azt mondták az injektoros kicsit éhesebb
hatesz,

Jaah.. a telókat is kérdezni akartam, de megelőztél...
Teljesen jó igaz enyém kabis de múltkor balaton kerülő túrán kiindulástól ugyanoda 334 km-t mentem volt benne 200 felett is persze zárt pályán meg araszolás siófokon meg egyéb helyen és 320-nál gyulladt ki a lámpa 15,5 litert tudtam tankolni bele 15,5/320*100=4,84
Hát hogyne, profi munka
Köszi még egyszer!

Az első teló is sokkal jobb lett
hatesz,

és remélem jól is működik..:))
Szerintem ez reális, és elég jól fogyaszt a géped. Mikor cseréltél benne gyertyát?
Most nem tudom én vagyok e a hülye de utoljára mikor tankoltam a gépet 5100Ft ért tankoltam 11,66 litert és azért párszor kentem a gépnek igaz nem mentem 200 felé de jó párszor 140-150-160-170 meg volt tehát azért kentem is neki 232m nél kigyulladt a tankolás jelző pálcikák és most számolok 5 litert evett százon a gép lehet ez?

11,66:232x100=5,02liter jött ki
Én mind a 4-et ilyenre cseréltem.
Nekem elől van pont ugyan ilyen kis index
Bumszli index lecserélve :)
idén már nincs gumi. használt meg főleg :-)

1 szett van elrakva. pilot road 3. zsír új. esetleg megválok külön a hátsótól. Mondjuk nem a 20as nagyságrend
lehet valami hegymászó gép
Na igen úgy unalmas is mert az a gazdag gyerek itt a közelben aki vagy 3 havonta cserélgeti a motorjait nem is megy szerintem csak egyenesben legtöbbet
Meg.Simán.
Az egyenes vonalú egyenletes mozgásnál nemigen van unalmasabb még ha gyors is.
Gyula egy áldott jó ember.
Én csak rákattintottam oda ahol elsőnek találtam árat.

Inkább motort cserélek 3 évente.
Szerintetek meg lehet unni 3 hónap alatt egy 250 lóerős motort?
Gyula cimboránál a motoralkatresz@gmail.com-on még ennél is jobb az ár. Bp-en akár kézbe is.
motoralkatresz.eu oldalon láttam. Most.
Bury, ha beesik egy jó állapotú Pirelli Angel hátsó, arra vevő lennék.

Csak 180/55 érdekel, és jó sok mintával. Akár egy húszast is kaphatsz érte
Tavaly vettem. Akkor nem úgy volt. Legalábbis ahol én vettem...
Mondom, most a ZVM-X-et venném.