Oszt honnan tudod, hogy motoros-e valaki vagy sem ha gyalogszerrel repsol pólóban feszít? Nekem is van, és bizony felveszem akkor is ha a közelben sincs a motorom.
Szevasztok! Tudja valaki hogy hogyan kell beállítani a lámpát? Mindenki refizik rám, annyira vakítok.......két személlyel meg már ellátok mekkáig.....valaki letudná írni hogy pl egyenes talajon medtől meddig,hogyan álljak a géppel és hol kell tekergetni, hogy jó legyen?
Azért nekem se jó az ha a közlekedés többi résztvevőjét elvakítom!
Köszönöm előre is a segítséget! Ja és az újabb,injektoros f4-lámpájáról lenne szó!
Lehet nem jó helyre írok de megpróbálom :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek ha valaki találkozott már ilyen hibával. Nekem egy CBR 600 FS van több mint egy éve van nálam és pár hete olyan hibát produkál, hogy felkapcsolt világításnál néha menet közben halványan felvillan a reflektor visszajelzője a műszerfalon majd kis idő után a piros visszajelző is és leáll a moci. Ha leveszem a villanyt akár csak helyzetjelzőre egyből indíthatok és megyek tovább. Izzók, vezetékek, kapcsolók átnézve se szakadás se zárlatot nem találok. Ha valakinek volt ilyen hibája nagyon megköszönném a segítséget!
Üdv, Laci!
Hogy előre tudjak készülni, aki a 24-ei osztrák túra előtt és/vagy után igényt tart szállásra, az dobjon egy mailt holnap estig az adatlapomon megadott emailcímre. A szállás Kőszegtől 11km-re tutti helyen (családi ház) lenne, nincs szállásköltség.
Úgy érzem ennyivel tartozok , szeretnék elbúcsúzni! :'(
Eladtam a drága F4i Sportomat! :'(
Nagyon szerettem!
És most 1000RR re vadászok!
Holnap már megyek is le bajára egyet megnézni és lehet el is hozni!
Ő a kiszemelt:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000_rr_ak
rapovic-6932034
Valami jó tanács esetleg ?
MIt merre nézzek?
Valami útravaló?
Tegnap voltam ott először, de nagyon tetszett.
Én inkább azt tartom bénának amikor nem motoros az illető de divat (replika vagy halálgagyi) dzsekiben feszít. Meg repsol, gas hondás pólók...
"A tíz leggázabb motoros divat" Lehet szavazni:
1. terepmintás nadrág
2. farmer csizmába tűrve
3.plüssállatok a motoron
4.ködlámpa
5. felnicsík
6.egyforma öltözet vezetőnek és utasnak
7.irídiumos plexi
8.robogós lábtakaró (vagy mi)
9.láthatósági ruha
10. divat (replika) dzseki
11. pulcsi bőrruhára
12. márkahű bőrruha
13. "szemét" replika festés
14.napszemüveg
15. vicces térdkoptató
16. térdkoptató farmerre
link
az eddig 4. Ha meg nem jön senki, akkor elmegyünk hárman, na bumm.
Kakucson bepótoljuk szeptemberben.
Akkor max 1 fő
Sajna csökken a létszám, most akkor hányan/kik megyünk?
Várjuk meg, amíg nyilatkozik.
Mondjuk az OMV kúton?
Szállás akkor senkinek sem kell?
Meg akkor azt is meg kéne beszélni, hogy Kőszegen hol találkozzunk.
Valaki?
Azért nekem se jó az ha a közlekedés többi résztvevőjét elvakítom!
Köszönöm előre is a segítséget! Ja és az újabb,injektoros f4-lámpájáról lenne szó!
Lehet nem jó helyre írok de megpróbálom :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek ha valaki találkozott már ilyen hibával. Nekem egy CBR 600 FS van több mint egy éve van nálam és pár hete olyan hibát produkál, hogy felkapcsolt világításnál néha menet közben halványan felvillan a reflektor visszajelzője a műszerfalon majd kis idő után a piros visszajelző is és leáll a moci. Ha leveszem a villanyt akár csak helyzetjelzőre egyből indíthatok és megyek tovább. Izzók, vezetékek, kapcsolók átnézve se szakadás se zárlatot nem találok. Ha valakinek volt ilyen hibája nagyon megköszönném a segítséget!
Üdv, Laci!
Hogy előre tudjak készülni, aki a 24-ei osztrák túra előtt és/vagy után igényt tart szállásra, az dobjon egy mailt holnap estig az adatlapomon megadott emailcímre. A szállás Kőszegtől 11km-re tutti helyen (családi ház) lenne, nincs szállásköltség.
Aztán csak óvatosan, mert azért egy ezres veszettül megy.
(persze csak viccelek. Sok sikert ! )
Független állapotfelmérés másik szervízben.
Úgy érzem ennyivel tartozok , szeretnék elbúcsúzni! :'(
Eladtam a drága F4i Sportomat! :'(
Nagyon szerettem!
És most 1000RR re vadászok!
Holnap már megyek is le bajára egyet megnézni és lehet el is hozni!
Ő a kiszemelt:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000_rr_ak
rapovic-6932034
Valami jó tanács esetleg ?
MIt merre nézzek?
Valami útravaló?