Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Goldwing.
Hamá honda.
Mondjuk talán egy CBF kényelmesebb lenne az tuti :) (A Fézert nem akartam írni mert az itt most off)
Hát ma mentem egyet majdnem 400km et ki is lett minden porcikám ha a cbr sem kényelmes akkor mi a franc lenne nekem kényelmes na meg a magyar utak borzalmas a mi van lyuk lyuk hátán sőt van amelyik már nem is lyuk hanem kráter meg kavics fel hordás stb... a bükk ben voltam fosatósvolt pláne mikor egy kanyarban meg csúszott a poron a gép eleje na meg kerülgetni a krátereket de a 400km legalább 80% fos út volt.
A deklik színe pont olyan, mint a te motorodon, nálam se barnák. ;)
Ugyanitt álltam KB 2 éve.Előre is bocsi.
Az hogy mennyit öltél az eladandó portékába az senkit nem fog érdekelni (vagyis igen de fizetni nem akar érte).
Sajnos amikor elindul a vezérhangya az ember fejében gond lesz.
Most vagy buksz pénzügyileg és lejjebbviszed az árat de meglesz a kiválasztott (jegyzem azok is nyomott árú másnak fájó portékák) És örülsz neki.

Vagy racionális leszel és felhagysz a csere vágyával.Oszt használod boldogan a meglévő gépet.

Én buktam a bolton.De boldog vok.
Az a baj, hogy ez mind hiába ha már ilyen ár meg ilyen állapot valakit nem fog meg vagy elgondolkozik hogy inkább 100.000-el olcsóbbat veszi meg akkor szerintem nincs miről beszélni!

Ezt bármikor is adom el , ez már nekem így úgyis veszteséges lenne, amennyit beleöltem , de nem bántam meg egyáltalán ha kell még 5 évig használom csak elérkezettnek láttam az időt egy nagyobbra. Pont jókor mi? Miután beleöltem szezonkezdésre még 130.000 körüli píízt! Okos gyerek vagyok én is!
Nagyon pang a piac, sajnos.

Pedig ilyen könnyen (olcsón) még soha nem lehetett jó motorhoz jutni.

A '80-as években egy lakás árába kerültek a normális külföldi motorok....
Most azért jobb a helyzet.
Oké, tolható.
Meg hát most ráköltöttem 130.000 Ft környékén a tavasszal , új gumitól elkezdve az új fékpedálig minden.......

Nem vagyok hülye hogy most annyira áron alul eladjam , sem anyagilag nem vagyok megszorulva a motor is patent csak vérszemet kaptam mikor megláttam mennyiért mennek az 1000RR-ek!

És rájöttem ha eladóm akkor tudnék venni egy 1000RR-et!

De ha még használom x évig akkor használom , szóval ez csak így jött ez az eladás....
Nem bántásként mondom és semmi baszogatás de aki kicsit ért hozzá és nem teljesen kezdő az rögtön kiszúr a tieden egy úgymond "hibát"!

Feketék az első teleszkópok , és feketében ehhez a motorhoz soha nem készültek , csak ezüst meg abban a barna színben mint a két oldalt a deklik még a Rossi replica se jött ilyennel !

Ez bennem pl. már alapból gyanút kelt!

Mert erre nem lehet az mondani hogy nem tetszett és átfényeztettem feketére mert az egy barom kifogás lenne!
Mint mondtam.......................mobile.de,autoscout stb.
750e ft-osra sem jelentkeznek. ;) Pohi-nak szerecséje volt 1 nap alatt eladta az övét, enyém már 1,5 hónapja hahun figyel, de még csak a telefon se csörrent meg. Persze nem karcmentes, mint a tiéd, meg nem szedem csavarokra mosáskor, de rendben van a gép. :) Nagyon benne vagyunk a szezonban már, aki akart az szerintem már vett gépet, akinek meg nincs pénze, az sajnos nem fog venni.
Sziasztok

A borulás érzékelő mikor kapcsol borulás után kb mennyivel állítja le a motort? Ma sikeresen elcsúsztam vele a kertben. Mikor eszméltem hogy elestem egyből nyúltam a vészleállítóhoz én állítottam le a mocit. Nem tudom mennyi idő telhetett el a borulástól sztem kb. 3 másodperc. Kissé röhejes. Éjszakás voltam hamar keltem gondolom nem voltam a helyzet magaslatán. Szerencsére csak 1 bukógomba kell meg a jobb első indexbe izzó. Jobb oldalidom + fejidom kicsit plezúros lett de télen javítom.
Okés hozhatod, de megy is eladásra a Kawakaki!

Akkor abból tudnék venni újabb CBR-ert! Az árából! :)

Hiába járna vele mindenki jól , senki nem érdeklődik utána! Pedig 2 év friss műszaki, zsír új pirelli angel st gumi, új akksi, új ülés, új fékolaj, új fék betét elől hátul , új motor olaj meg a tököm tudja még mi..... De hát ott vannak a galériáim mindent látni. Most márciusban került bele minden! ÉS EZ NEM A REKLÁMSZÖVEG, tényleg így is van ezt ti is látjátok! És hiába adok meg 850.000 FT os irányárat nem érdekel senkit!

Inkább megveszi 750-ért azt amire ezeket mind rá kell majdnem csak költenie és ugyan ott van mindjárt.......

Az állapotról nem is beszélve....
Nincs mit igazán, segítek ha tudok! ;)
köszönöm! megisvan
Hello !
cbr 600 f4 re tudvalaki linkelni egy müködő service manual . t ?
Jövő hét nekem nem jó, karate táborban leszek a gyerkőcökkel.

Kicsit ha tolunk rajta akkor beneveznék
Egynapos osztrák túra érdekelne valakit?

Mondjuk Eisenstadt-Stotzing.

Csak megyünk meg jövünk.

Jövő héten valamelyik nap.
Kohmm .........nade ilyet egy forumon hogy vagott slic............ ...........a falnak is ren,.............ohhhh............fule van.
Hát jah... remélem.
Rajta van ugye a yoshi dob, emelőszemek, bukógombák, extreme tech kormánygátló....
Első gumi jó a hátsó kuka... de valószínű vágott slicket kap.
Az első gumit meg eladom. Dunlop sportmax gp olyan mint a rágógumi. Közepe tökéletes mint az új, szélei kopottasak, gondolom pályamotorról levett gumi....
Ha valakit érdekel szóljon... majd kitalálunk rá egy jó árat...
Annyit simán megért, néhány karc meg a legjobb családban is előfordul. ;)
1 milláról alkudtam le 850-re. 10 éves, van itt ott pár karc, hiányzik 2 plexi csavar, a fejidom hajszál repedt, mert feldőlt és a tükrön lévő sisak megnyomta, van rajta pár kavics felverődés is.

Ezen kívül új kuplung lamellák, új iridium gyertyák, új levegőszűrő, új olaj, olajszűrő, + első garnitúra fékbetét, ami benne van az is újszerű, új hátsó betét, 5000 km-t futott lánc, új akku .... van benne riasztó is, de ha lesz időm dobom ki a pitsába. Megkaptam még az eredeti karokat + az előző levegőszűrőt ami alig használt, szinte új, a szerelő szerint felesleges volt kicserélni. Blokk erős, futómű jónak tűnik. Az olajat majd figyelem. Húztam pár kövéret neki, kollégának mondtam figyelje, azt mondta nem füstölt......

Szóval majd elválik. Lutri a használt motor vásárlás... de eddig jónak tűnik. Itthon szétbontottam, idomok nem hegesztettek.... vázon, kormány nyakon sérülést nem találtam. Felnik szépek...