Hát nem tudom én 100 felett szoktam közlekedni álltalában max 140km/h de utazónak 130 de 8000 főlé nem pörög egyszer pörgettem fel mikor oda téptem 200 ig
Na ezen számoltam én is az enyém csontra annyi mint a valóságban de azt mondják 170 lóerőtől régen volt luxus adó és azt is bele számolja mert beszéltem olyan emberrel akinek a K8 hyabusája évi 40EFt vagy olyannal is akinek a K3 hayabusálya 28EFt pedig én ezzel 60EFt ot számoltam a K8 busára meg 80EFt ot.
Hol számoltd a teljesítmény adóját a gsxr1000k5 nek mert azt mondják hogy a kalkulátorok a már nem létező luxus adót is bele számolják na most a gsxr ebbe az év kategóriába esik 8 és 11 év között 240 Ft, tehát 131x240=31440Ft az éves adó
Azért majd próbáld ki egyszer a Pannoniaringet is!
Nekem a Slovakiaringgel rágják a fülemet haverok. Ezek még komolyabb motoros pályák állítólag. MOndjuk nekem mindegyik elég komoly. Pláne, hogy elég az Ering meg a 600F is, hogy térdelve megcsúszzak és rongyoljak ki a fűre, át kavicson, tökön-paszulyon, mint most szombaton.
Érdekes, de például a 2002-es R1 kevesebbel beéri mint a 600FS benzinből. 30.000-el adtam el az R1-emet annó és gyári volt a lánc rajta, nyúlás semmi. A gumi az biztos jobban kopik ha nyelezi valaki neki folyamatosan, mert a nyomaték megeszi.....de ugye ez nem kötelező. A gépjármű adó az több. Néztem 1000RR-t és gixer1000k5-öt is.... hát riasztó a 60.000-es éves gépjárműadó nagyon. Gyorsan elment a kedvem tőlük. A régebbi ezresek 25.000-ből kijönnek...nem annyira vészes.
1 milla volt, rákérdeztem 900 az alja, de mivel csak 850-em van így nem tudtunk megalkudni. Már majdnem megvettem 900-ért lenullázva magam, de ekkor jött egy email egy R1-estől. Aztán másiknál is alkudtam így lett 850-ért R1....
link
Nekem a Slovakiaringgel rágják a fülemet haverok. Ezek még komolyabb motoros pályák állítólag. MOndjuk nekem mindegyik elég komoly. Pláne, hogy elég az Ering meg a 600F is, hogy térdelve megcsúszzak és rongyoljak ki a fűre, át kavicson, tökön-paszulyon, mint most szombaton.
Sok balesetmentest vele!
Talán még a hegyesorrú 600-1000RR.
link
Imádom a 954RR egyedi formáját.....talán majd egyszer.
Ez makulátlan:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr
-7045664
1 milla volt, rákérdeztem 900 az alja, de mivel csak 850-em van így nem tudtunk megalkudni. Már majdnem megvettem 900-ért lenullázva magam, de ekkor jött egy email egy R1-estől. Aztán másiknál is alkudtam így lett 850-ért R1....
http://www.grandemoto.com/adat...