Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,nekem is igértél egy elsö garniturát-2005 f4
Akkor nincs más hátra,veretni kell egyet
Azzal ám
Drága mint az arany
Ha a többi törpi akkor ez mi?
R1-el?
Szeva.
Ide írok neked,hátha itt hamarabb reagálsz majd.Szóval kellenének nekem a rugók amikről a gsxrfans fórumon írtál.
Szeretném őket most belerakni a motorba,ha van rá lehetőség.Légyszives írj egy telefonszámot ,nevet erre a mail címre: repsol82@gmail.com ,felhívlak,és megbeszéljük a részleteket.
Köszönöm
Vettel volna inkabb Kawasakit, akkor a Lime Partyn lehet ingyen menni a Hringen.
15.000 és 90 percet lehet menni 16.25-től 17.55-ig....
Ez a kezdő csoport, vagy vannak 20 percek ami 5000 Ft, ha 4-et mész akkor az 18.000.
Ez az igazi pálya.... a többi törpi...

http://www.hungaroring.hu/?id=...
Mennyibe kerül a h. ring? és mennyit mehetsz érte?
Sajna nem, mert kissé lenulláz a dolog, de jövő hónapban kerítünk alkalmat egy kis H.ringezésre, ha lesz motoros nyíltnap
Ha holnap mesz erte, akkor penteken egy kis Euroring?
És ő is a befutó, holnap megyek érte
A 2002-es R1 is elég kényelmes. Én szerettem.
óóó az már a múlté. Fel sem veszi a csóka a telót. Másik van porondon.
Akkor neked is össze kell húznod magad egy újabb gépen. Méretileg a 954RR való nekünk. :) Regadót alkudd le, itt van lassan a nyár vége, ennyit igazán engedhetnek belőle. :D
Nekem is drága lenne, de pillanatnyilag venni sem tudnék olyat. Meg az asszonyt sem tudnám a kakasülőre felrakni, a 600f-en legalább elvan.
Drága a gépjármű adója 60. rugó
185 cm....
Az én 183 centimmel a k8-as 1000-es gsxr teljesen jó méret, de tény hogy kisebb a 600f-nél.
K6-tól felfelé pedig szépek. :) Hány centi vagy pohi? Én nemrég mentem egy zx6-r-el, ami 2 éves volt, és az a 600f-hez képest egy pocket bike, sehogy se tudtam a plexi mögé bújni, 189 centi vagyok. Nekem ez a legnagyobb bajom az újabb vasakkal.
Okés gixer felejtős
Végül is ja a másodlagos pillangószelep léptetőmotorjánál a vezérlésben elengednek a forrasztások a szelep emiatt akadozik vagy nem megy.Így nem pörög ki.......FI jelzés.KB 20-30e-ből javítják.

Ha csak ennyi a gond szerintem simán megvehető.