Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ajajjjj jaj nekem. Ha még a féked is jó lesz.....
Valami rakétát kell vennem
Ezt mar lefejlesztettem a motorrol idokozben.
De nem annyival mint most. Már a célegyenesre ráfordulva elhúzott. A 200-as táblánál még 230-al kellett mennem, hogy utolérjem. Nem győztem a féket markolni, meg a sebességeket visszadobálni a kanyar előtt. Még jó, hogy az ő fékje nem volt olyan jó, így értem csak utol
Igen rövidebb az áttétel, de nem biztos, hogy kisebb a végsebesség mert a motor meg többet fog forogni. Ha nagyon rövidíted akkor 6-ban is leszabályoz, na akkor már tényleg csökken a végsebesség.
Na jó de giszo kolléga a 954 mellett is elmegy úgyhogy mi változna?
Mielőtt megkérdezné valaki, volt mountain bike-om
Na jó, átgondoltad Elől egy fog minusz, hátul kb, 2,5 plusz. Függ az alap viszonytól.
oké, sorry. fáradt vagyok, még melózom
Na a korábbi hsz-t most szívesen törölném
Ezt gondold át..
Bár most, hogy mondod, tényleg igazad lehet. Ha az első nagyobb, az a "hosszított" áttétel, ha a hátsó nő, az meg rövidíti.
Nem, mert az első ugyanaz.

Akkor lenne rövidebb az áttétel, ha elöl 15-ös lenne.
Ha nagyobb a hátsó lánckerék, rövidebb az áttétel.. így kisebb a végsebesség.
Nitrós Hayabusa-t próbáltad már?
FS-en 46-os van, F4i-n 45-ös.

Ebből is látszik, hogy az FS végsebessége magasabb. (elvileg)
Jó utat és mocizást!
mekkora lánckerék van hátul a cbr en különbözik az fs meg a sima f4i lánckerék fog kiosztása?Mert most néztem két fajta hátsó lánckereket és mindkettőhöz oda van írva hogy a gyári méret az egyik 45 a másik 46 fogas,azt viszont tudom hogy elöl 16 fogas
Szóval ha nincs ló jó a szamár is
értem na én megyek pakolok, meg a Dainese-t lekenem bőrápolóval. Jók legyetek!
Fertő tó bringa van most hétvégén.
Innen megy valaki Tiszaföldvárra ma ?
Lecsúsztam folyamatosan az olyan gépekről amik tetszettek.
Ez jó vétel volt, megvettem. Tetszett is....de hát giszo kolléga úgy megy el a célegyenesben a zx10-el, hogy elszégyellem magam....
Szóval kell a nagyobb motor
Jó gyorsan túl adtál a gépeden,miért nem vettél rögtön nagyobbat?