Kaptam választ Akrapovic magyar képviselettől. A dobom sajnos nem utcai engedélyes, mert ahhoz kéne lenni benne egy H betűnek is. :( Azért jó fejek voltak és küldtek egy pdf-et, hogy csináljak vele, amit akarok.
ja nem 60-al kozlekedem orokke ,csak telepuleseb belul , tudod torvenytisztelo polgar vagyok ... akarhogy is vigyazok tudom hogy nyulik, max figyeljek ra,mikor kezd szakaszosodni, akkor alitsam be ujra a lancot.
Sziasztok, lehet hulyeseget kerdek, de pl 60 km/h-val haladok, es a motor 6ban porog 3500 Rpm-et azzal elosegitem a lanc nyulasat? Vagy inkabb ha gurulok 60-al akkor 4-es fokozat? 4500-5000 Rpm?
Csak jól számoltam de akkor nem értem hogy van olyan aki 28000Ft ot fizet és 129kw van a forgalmiban,viszont egyet nem értek kalkulátorral számolva 59340Ft de ugye a 2003 mas hayabusára ez vonatkozik a gyártási évet követő 8-11 naptári évben 240 Ft/kilowatt 129x240=30960Ft akkor mos hogy van ez akkor most a többieket rabolják le aki 60EFt ot fizet vagy mi
Pont ma váltottam. 11ezer vmennyi meg adó. 15ezer kb. éves fizetéssel. eddig 21volt. Lehet bejátszik, hogy én ki szoktam vonatni és nincs meg a 9hónap folyamatos bizt és nem emelkedik a bonuszom
Akkor te nem ebben az országban fizetsz vagy nem tudom,mert bárhogy is számolom a gépedre ez jön ki 59340Ft ha talán félévre kivonod akkor kijön a te álltalad állított adó
Én is láttam a galériában a Hayabusát meg a srác kommentjeit. A biztosítás talán még hihető de a teljesítmény adó az tuti kamu vagy mókolt a forgalmi és csak 150 lovasnak van beírva mert én a 144 lovas gépre évi 24.000Ft Fizetek és a kalkulátor is így számol. Ha jól tudom 170 lóerő után durvulnak be a számok . Számoltam a gyártási év és a lóerők alapján kb 59.000Ft lenne neki az adója a kalkulátor szerint.......
Sziasztok, 2005 ös cbr 600 f4 hez
kérdezném hogy kompletten első fékmunkahengert honnan tudok szerezni?Illetve fejidomot?Másik kérdésem hogy a műszerfal tartó fülei eltörtek hogy ha cserélek akkor abba van a IMO vagy sem?
És az is fura a legolcsóbb biztosítónál vagyok 9000Ft ot fizetek 8 as bónuszomat vittem át egy srác meg azt mondja hayabusára éves biztosítás 7800Ft fura ez nekem
Én ezt már nem értem hogy van ez tudom nem pont itteni téma de nagyobb gépek éves teljesítmény adóját számolgattam van egy nekem pl alapul vettem egy suzuki hayabusát 2003 mas 175 lóerő ami 127kw
három kalkulátorral is kiszámoltam és más eredmények jöttek ki ez miért van?És az a fura viszont az én cbr emhez mind a három ugyan azt az összeget dobta de a hayabusára 3 szor is mást
60ezret fizet évente a hayabusára teljesítmény adót.
Az egyik barátomnak van busája. Már válom a válaszát, hogy ő mennyit fizet.
Ahogy néztem az ablak szemből van.
Hogy jó e rá kéne próbálni.
Nekem egy nakeden volt.
20 pénz komplett karral együtt.
Amúgy egy R1-ével jobban jársz.
Én is láttam a galériában a Hayabusát meg a srác kommentjeit. A biztosítás talán még hihető de a teljesítmény adó az tuti kamu vagy mókolt a forgalmi és csak 150 lovasnak van beírva mert én a 144 lovas gépre évi 24.000Ft Fizetek és a kalkulátor is így számol. Ha jól tudom 170 lóerő után durvulnak be a számok . Számoltam a gyártási év és a lóerők alapján kb 59.000Ft lenne neki az adója a kalkulátor szerint.......
kérdezném hogy kompletten első fékmunkahengert honnan tudok szerezni?Illetve fejidomot?Másik kérdésem hogy a műszerfal tartó fülei eltörtek hogy ha cserélek akkor abba van a IMO vagy sem?
három kalkulátorral is kiszámoltam és más eredmények jöttek ki ez miért van?És az a fura viszont az én cbr emhez mind a három ugyan azt az összeget dobta de a hayabusára 3 szor is mást
Itt 58200ft a hayabusa éves adója
http://kalkulatorlap.hu/teljes...
itt 29210Ft
http://www.autotanacsado.com/k...
Itt meg 60Eft körül de ha a lent feltüntetett díjakkal számolok 8 és 11 év között 240 Ft,az =30480Ft
http://topkalkulatorok.hu/telj...
van aki állítja hogy 28000Ft ot fizet évente most akkor ez hogy van?