Sziasztok azt szeretném kérdezni CBR 600F4i-s tulajoktól hogy állítólag ezeknek a típusoknak az a betegsége, hogy hamar elkopik a vezérmű lánc feszító, és ha elkopuk akkor mennyik idő utánk kb?Ezt azért kérdem mert ilyen motort szeretnék venni és ezt az egy rosszat hallotam róla ma meg minden más nagyon fasza a motoron!Köszi a segtséget
SZia!
Látom, hogy tudsz szerezni, vagy legalább is van egy 2000-es évjáratú 600F-hez való undertail-ed. Engem érdekelne! Milyen áron adod? A felszerelése igényel valami extra "szaktudást", vagy csak a szimplán felcsavarozom kategória?
Köszi előre is!
Szia, neked pedig, ezt ajánlom,:
Ha mégsem az mellett döntesz ,hogy megveszed tőlem az ülésalatti müanyagot ,----mert gondolom elakarod vágni-?----------mindenképp olyat válassz ,hogy megmarad az eredeti lámpa, mert az ebey-röl lehet ám szarokat is venni! na meg DUCATI lámpa ? null
postaköltség 1500.-Ft minden esetben,
ha érdekel vagy rendeld meg az oldalon, vagy e-mailban küldjél minden adatot (számlázási cím, szállítási cím, telefonszám)
de egyszerűbb az oldalon megrendelni
Látom, hogy tudsz szerezni, vagy legalább is van egy 2000-es évjáratú 600F-hez való undertail-ed. Engem érdekelne! Milyen áron adod? A felszerelése igényel valami extra "szaktudást", vagy csak a szimplán felcsavarozom kategória?
Köszi előre is!
Még eredetiség vizsga körül mozogsz ?
Én is csak nézegetem, meg ez a jó ember fél éve hiteget.:http://www.kepesmotor.hu/idomo...
De má nem is kő---
vagy ez?
nagyobb kép?
tudsz ilyet?
mennyiért?
mikorra?
Na most kimondtam!
Csak az a gáz, amikor 1 rahedli pénzt kidobsz, és elégedetlen leszel , az amcsi-olasz cuccal.
De ez a kép ütös , nem?
Pont az a jóóóóó
hasonlóan fog kinézni mint ezek
Ha mégsem az mellett döntesz ,hogy megveszed tőlem az ülésalatti müanyagot ,----mert gondolom elakarod vágni-?----------mindenképp olyat válassz ,hogy megmarad az eredeti lámpa, mert az ebey-röl lehet ám szarokat is venni! na meg DUCATI lámpa ? null
csak az a lámpa...
----bár a ti fajtáitokhoz is van------------
Szerintem ebay-röl nézek de mindenképp ilyet szeretnék
ha érdekel vagy rendeld meg az oldalon, vagy e-mailban küldjél minden adatot (számlázási cím, szállítási cím, telefonszám)
de egyszerűbb az oldalon megrendelni