Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kormánycsutka vifil kosta zlotyinka?
F1 blokk után itt érdeklődj:06-70-317-90-83
Sziaztok CBR 600 F1-be keresnék komplett blokkot!
Ha valaki tud írjon!
blizzard_@freemail.hu
Köszönöm!
egy pár hátsó lábtartó és kormánycsutka eladó F4-re
Persze minél olcsóbban, pl.:5000ft
nekem van egy gyári fekete dobom f2-re.
mennyire gondoltál árban?
én pesti vagyok.
üdv
CBR 600f2 gyári dobot keresek!
Tel.:0630 5895281
Köszi Sharx és GyőriGabee
Köszönöm Uram!
Hali.

CBR 600 F1 hátsó lánctányér.

4e ,ha érdekel v.kit ;)

20/3745144
lav Köszönöm a segítséget, de ezt nem az én zsebemnek találták ki! Inkább bele tankolom a vasba! :D
Ja és azt elfelejtettem hozzá tenni h ez az egyik legolcsóbban fenn tartható motor
Helló Nekem is f4-em van,összesen egy évre kb 120000Ft ez 9000Km jelent szervizeléssel együtt. Én azzal szoktam csökkenteni a költséget h kivonatom ideiglenesen forgalomból így a teljesítmény adót csak egy fél évet kell fizetni, és a biztosítást is csak idő arányosan. így meg szoktam spórolni olyan 25000Ft-t.
Gumit pedig jó állapotú használtat szoktam venni és amit az előbbiekben spóroltam az lazán fedezni szokta az éves gumi mennyiséget. Én csak ajánlani tudom ezt a motort.
Szia!
Nekem az éves biztosításom 37.000Ft, negyedévre lebontva ez nem vészes.A gépjárműadó 20.280Ft, 2 részletben.

Ami már egy kicsi bonyolultabb az a szerviz költség. Sok lehetőség és nagyon függ, hogy mennyit használod a motort. Én 6000km-enként viszem szervizbe. Az alap szervizelések, olaj csere, szűrők cseréje és kisebb átnézés. Kb. 20.000-25.000Ft körül jön ki (de ez is változó, hogy házilag megcsinálod és csak alkatrész kell, mert így a munkadíj megspórolva). És Van a nagyobb szerviz az asszem 18.000km-nél kell megcsinálni. Az jobban zsebbenyúlós.

Akkor a kopó alkatrészek, évi viszonylatban. Gumi ha rendesen használod a gépedet, akkor 1.,max 2 szezont bír ki. Egy közepes árú gumi: Első 33.000Ft Hátsó: 55.000Ft.
Láncszett, hasonló verzió mint a gumi, de ha nem nyúzod akkor kibír 2 szezont. Kb 35.000Ft a szett.
De hangsúlyozom, nagyon függ minden a használati időtől. Valaki 2hónap alatt elnyű egy gumit és a láncot...

Én nagyon ajánlom ezt a típust. Nem hallatom, még olyan emberről aki ne lenne megelégedve a 600F-jével. De ez lehet az én tájékozatlanságom is .
Szóval ez egy nézőpont az árakról. Mielőtt bárki nekem írná, hogy de hát van olcsóbb vagy drágább is. Tudom! Ez az én nézőpontom. Biztos van olcsóbb megoldás mindenből, de annyival nem olcsóbb, hogy hozzávetőlegesen ne tudnál kalkulálni.

Vegyél mielőbb egy ilyen csoda paripát!
Szevasztok vagányok!

Nincs valakinek 2004-es évjáratú 600F-hez eladó, fekete farokidomja?
És ha igen, akkor mennyiért adja. Persze, ha van képeket is kérnék.
És ha nem, miért?

Előre is köszönöm Uraim!
Sziasztok! Tervben van egy nagymotor vétele és ezt a típust néztem ki. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy éves/havi szinten mennyibe kerül a fenntartása, benzin nélkül(mivel ez használattól függ).
Gondolok itt adókra, karbantartás, biztosítás, stb.
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Kineztem itt az oldalon egy hirdetesben egy idomszettet, amit 99-2000-es cbr 600f-hez hirdetnek. A neve pontosan ez: Cbr 600f4 idomgarnitura. Nem sikerul elernem a gazdajat, ha esetleg itt felismeri valaki a hirdeteset, akkor irjon mert vevo lennek ra.
Koszi!
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy 2004es cbr600f-en látott e már valaki, vagy van e esetleg valakinek rajta kormánylengés-csillapító!? Ha igen, akkor hova fér el és milyen megoldással lehet felszerelni? Ha valaki tudna nekem ebben segíteni az nagyon jó lenne!
Előre is köszi a segítséget, jó időt és széles utat mindenkinek!
Két dologra tippelek:

1- képzelődsz...
2- szar olaj van benne...
Ma dadogásig forgattam a cbr-t azóta valami kerregö hang jön a blokkból ajajajajajaj
nekem egy robogó ülést, ami méretben csak egy kicsit marad el, 3eFt átbőrözték és már második éve nyúzom, de semmi jele annak hogy szar anyagból csinálták volna.