Kaphatnék egy kis segítséget most szeretném kicserélni az olajat meg a hűtővizet a motorba!
Meg tudná nekem mondani valaki pontosan ha szűrőt is cserélek mennyi olajat kell betöltenem mi van a szervizkönyvben?
A másik hogy mennyi hűtővíz megy bele? Hogy szoktátok keverni milyen arányba? mit ír a könyve?
Mármint nem azért extra mert eBay-en lehet kapni, hanem mert ott halomszám vannak ilyen utángyártott CNC-zett módosító szarságok és a Service Manual-ban is fix van, nem pedig állítható.
Szerintem extra, mert eBay-en lehet kapni és nekem nincs ilyen benne. Legalábbis az enyémen nem állítható.
Pred: A tiéden is ilyen van mint itt a képen?
Kéne gy kis segítség. A termosztátban van az ECT szenzor, ami a vízhőfokot méri. Azt szeretném kérdezni, hogy ez adja a jelet a műszerfalra is meg a computernek is?
Csak nagyon dús a keverékem, főleg melegben lehet észrevenni, mert akkor olyan az alapjárata, mint egy uszálynak. A győri Honda szervizben azt mondták, hogy a tünetek alapján az üzemanyag nyomásszabályzó a hibás (pressure regulator). Mivel azonban ennek horror ára van, így biztosra akarok menni.
Meg akarom nézni, hogy a vízhőfok jeladó jól működik-e, mert ha nem, akkor az is okozhat dús keveréket. Viszont nekem a műszerfalra normális értékeket ír ki, és ezzel már vissza is kanyarodtam a fő kérdésemhoz, hogy ez alapján állítja be a motor a keverék dúsítást?
Helló én még a hátsó rúgóstag fölé is tettem be két fakötésű alátétet hézagolás szempontjából és picivel magasabb lett, de sokkal jobban befordul szűkebb kanyarokban Bár Nekem ilyen állítási lehetőség nincs...
Ha vízszintesen kell felcsavarni akkor hogy a francba nem folyik ki ha teleöntöm és elfordítom míg felcsavarom fele kifolyik vagy akkor most ez hogy van?
3liter hűtőfolyadék 50%-os keverést ír a katalógus