Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon remélem, megpróbálok esetleg hétfőn eljutni hozzájuk :)
Megmutatod nekik, sztem zokszo nélkül megcsinálják!
Kevés benne az olaj...
Köpönyeg holnapra már nem mutat esőt, ajánlom, hogy így legyen!
jövő héten visszaviszem, remélem pénteken jó idő lesz
Sztem, mivel szakműhelyben csináltattad vidd vissza, gariba csinálják meg......lehet csak simán nincs elég olaj benne.........bármilyen állásba tekered lekoppannia akkor se szabadna, max nagyon extrém terhelésnél ha túl lágyra tekerted......

Nekem miután cseréltettem olajat, meg gyári értékekre lett állítva sokkal keményebb lett a futómű......
Nem akarlak a végletekig srófolni..... de amit belinkeltél az 2011-es dátumú ezért volt kavarodás!
De mindegy is!
Néha azért jó ha szólsz még ha nem is a tutit, de legalább tudják/juk hogy lézetel
ne erőltessétek ezt a sok hülyeséget, mert még valaki komolyan veszi.
ezen beszartam...
Szia!

Ok köszönöm szépen! Amint megjött elugrom érte vagy ha összejön a szerda akkor úgyis tali lesz!
eddig sosem volt gondom a prop tech-el, biztos vagyok benne hogy ilyen malőrt nem követnek el
Lehet, hogy a szervizben kispórolták belőle az olajat?
Helló köszönöm a választ már rakom is:)
szerintem sem... ezért nem világos hogy én vagyok a hülye és szarul tekergetek vagy szar a teló..
Hali!

Szerintem nem szabadna lekoppanni egy sima fékezés alkalmával. Néha mikor a pirosnál úgy állok meg, hogy elemelkedik a vas hátulja (persze csak ha jó csaj áll a zebránál) akkor sem koppan fel a telóm, ezért gondolom a tiédnek sem szabadna.
Szia!

Nyugodtan rakd bele semmi baja nem lesz! Nekem is az van bent tökéletesen működik!
Ne cívógyunk mááá skacok, van elég gyökér kis hazánkban, mi ne tartozzunk közéjük.
Köszönöm a baráti megjegyzést, de szerintem megint csak semmi szükség az ilyenre. Sajnálom, hogy nem láttál több hozzászólást, mivel úgy gondoltam, ha nem tudok jót vagy érdemlegeset hozzátenni a dolgokhoz, nem teszek. Viszont az érdekesség kedvéért van egy hozzászólásom a "múltból", amit képként mellékelek (légyszi, ne írd le mekkora hülyeség amit írtam, meg az ebay is fizet nekem...). A hozzászólásommal nem hirdetést zsíroztam, hanem leírtam, hogy egy barátom autómosójában (ezt is bele írtam, nem azt hogy voltam egy ismeretlen mosóban) szezonra kipucolták (gyönyörűen) a motoromat, ami nagyon szép lett és tényleg olyan minőségi munkát végeztek, amit én itthon a kertben képtelen voltam elérni és gondoltam ezért merem ajánlani nektek (mivel sem az oldalán sem a mosóban nem hirdeti külön). Ha nagyon hirdetni akartam volna (amire a tulajdonos nem kért), akkor nem a cbr600f fórumot választom, ami elég specifikus, hanem egy általánosabbat, ahol lehet több potenciális ügyfelet érek el (sehol máshol nem találod meg ezt a kiírást). A reglapomat szintén sajnálom, hogy nem elvárható módon kezelem, de a Facebook-om sem különb (lehet nem is létezem?!) Nem éreztem túl barátinak a közeledést, amikor nem akartam rosszat, szóval nem értem mi ez a támadás?! Az évek alatt láttam hasonló kiírásokat, engem azok nem zavartak, nem is éreztem sem azokat sem ezt károsnak a fórumra, sőt néha jó volt, hogy infóhoz jutottam. Viszont azt károsnak érzem a fórumra, oldalra, közösségre, hogy ilyen nem ide illő hülyeségekkel rontjuk a fórumunk színvonalát! Én úgy gondolom, ez egy olyan közösség, ahová én is tartozom, nem biztos, hogy te hajtanál el innen, azért mert nem írok hetente be ide vagy azért mert nem tetszem én vagy a hozzászólásom! Ha valakinek valami baja van, légyszi ne a fórumot terheljük, hanem privátban inkább nekem: Aholy1@gmail.com
Mindenkitől elnézést, remélem visszatérhet a fórum az eredeti funkciójába és jó szezont mindenkinek! (remélem megint a feledés homályába merülhetek )
értem... fapad de legalább működik, thx
Nincs lementve kislemezre itthon az internet ha erre gondolsz
A böngészőben az oldal teljes linkjének utolsó száma az oldalszám, azt kell átírni. Egyébként előtte csak simán kerestem a fórumban, úgy akadtam arra.
Mi a trükköd ? :) elmentetted az oldalt?
Hogy a fenébe juthatok el arra az oldalra legkönnyebben? a keresésbe ha oldalt írok nem jót dob fel, ha meg dátumra keresek az sem jó... i love forum motor :S
Nézd meg itt a 495-ös oldalon (12. nov 30.) ott tekergetik a telót a népek, hátha segít.
Amúgy érdemben nem tudok hozzászólni, de ha mindenhogy koppanik akkor marad a fogyókúra
Csak pár apró baráti megjegyzés a miheztartás végett...
Régóta vagyunk itt páran, nem láttunk tőled egyetlen hsz-t sem
Aztán amikor írsz rögtön zsírozol egy hirdetést... aztán felháborodsz ha kikezdenek talán értelem szerűen!
A reglapod enyhén szólva hiányos ilyet bárki tud!
Következésképpen barátilag lettél megszólítva egyébként simán és egyszerűen elhajtunk innen a vérvörös faszba a hirdetéseddel együtt. Pedig szeretjük a jó helyeket elhiheted de a direkt marketing koccc...
Tehát a troll nem mink vagyunk.
Ez egy közösség mint a többi ahol résztvevők vannak akik írnak olvasnak talán beszélnek is.
vakokkal süketekkel v írástudatlanokkal nincs mit kezdeni egy közösségben!
UFF én beszéltem
Kapísi?