Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom elhoztad a gépet! Grat!
Ez oké, de az enyém elmondása alapján kész volt már és indult vele a postára. Ettől függetlenül utólag illene visszahívnia azt, aki ennyiszer kereste és email-re is lehet reagálni... Nem kizárt, hogy történt vele valami, mert ez is előfordulhat. Ezért kérdeztem itt utána, hogy hátha valaki ismeri közelebbről, vagy tud valamit. Mindenesetre én már megbántam ezt a kipufogó dolgot...
Inkább az valószínű, hogy nincs még kész vele.

félre rakta mert 1 kipuf többe van mint egy cső.

Lehet másnak is adós és baszogatják ami idegesíti és nem tud dolgozni. Ezért némít és berakja a fiókba.

Ha feladja postán akkor 2. nap odaér. Ha elsőbbségivel akkor másnap ott van.
Már megtörtént, de úgy se vette fel. Egy szar foltozott kipufogóval messzire nem fut... Az az érdekes, hogy több napja hívom, de mindig kicsörög, szóval nem elhagyta és lemerült... Két hete küldtem el neki és elvileg feladta múlt héten. Sztem nem nagy érték az a kipufogó, csak ha nincs ugye, akkor meg lehet b*szni.
Nagyon ismerős a neve de nem tudom honnan.

szerintem már rég eladta a gyári kipuft

próbáld meg felhívni valaki más telefonjáról.

De ne úgy, hogy hívod a tiédről és rögtön a másikról.
áhh városban kerestem az uniqa irodáját és kérdezgetnem kelett mert elköltöztek mindig nem lááítgatom le a motort az egyhelyben állást meg nem szereti ha már mentem előtte rendesen...
Ő nevesebbnek számít? Azért nem hinném, hogy egészséges lenne kipufogó nélkül :)
Nevesebb gyártók nem szoktak csak úgy eltűnni :(
Motort meg simán előveheted most, hogy nincs rajt kipufogó vagy rajt van egy nyitott egyre megy
Sziasztok! Haveromnak f2-n benzincsapot kell cserélni.A régin 2 csõ volt,amit szerzett azon 1. Vajon melyik van ezeken ?
Köszi!
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Rendeltem egy Mastek kipufogót innen: http://www.mastek.hu/elerhetos...
A neve elvileg Maszlag József. A gondom az az, hogy múlthét csütörtök óta nem jelentkezett. Nála van a 600 F2-esem dobja, ami alapján megcsinálta elvileg az összekötőt és rögzítést az új dobhoz. Azt ígérte, hogy csütörtökön adja postára. Annak akárhogy is számolom (elvileg 24-órás csomag volt) már meg kellett volna jönnie. Azóta nem tudom utolérni, hogy múlt hét csütörtökön beszéltem vele. Akkor mondta, hogy mindjárt megy a postára. Se email, se telefon, se facebook se semmi. Nem kicsit vagyok miatta dühös, mert végre jó idő van és nem tudom elővenni a gépet.

Aki tud valami infót, vagy egyéb elérhetőséget, az kérem írja meg!

Üdv:
Márió
Na de ha elvileg melegen cseréled le az olajat akkor marad mindenhol annyi míg telenyomja az olajszűrőt addig is van kenése a motornak nekem olajcsere utáni első indításnál is mire elengedem az önindító gombját már nem is világít az olajnyomás lámpa!
Ha öntesz bele az meg kifolyik felrakáskor az a minimális meg ami benn marad akkor már ugyan mindegy szerintem
Hát.............én annak idején úgy tanultam hogy az olajszűrőbe töltök olajat ami ki nem folyik és így indítom.Addig se marad kenés nélkül.
Rendben, akkor maradok a motulnál.
Ennyire meleg van felétek
Motul 5100 10w50 ez jó lesz bele vagy a Motul 5100 10w40 mindegy castrol nekem nem jött be igen hamar elfáradt 3-4e km alatt és a váltó nehézkes lett tőle főleg az 1-es meg a 2-es fokozat.
Motul 5100 10w50 van nekem most benn már másodszor olajcsere előtt sem tapasztaltam semmi ilyet mint a castrol-lal.
nekem tegnap sikerült tesztelnem, 106-107 nél indult a venti...
Motul 5100 10w50
Motul 5100 10w40
Castrol Power 1 10w50
Melyiket vegyem szerintetek?
Nem kívánom... sose tetszett
Fehér FS tulajok figyelmébe ajánlom, mert olcsóó :D
http://www.willhaben.at/iad/ka...
Köszi
Olaj?
Castrol power1?
Elvileg 77 foknál kezd nyitni a termosztát 90-nél nyit ki teljesen a venti meg 103-nál indul
Mennyi c foknál kapcsol be a hűtő ventilátor? Bár most még hideg van, de nehogy meglepetés érjen...
10W40-et ír a könyve ahogy nézem, most töltöttem le, szűrővel 3,3 lityit kér....
Milyen olajat szoktatok rakni a CBR600-ba? Konkrétan 2001-es FS-t vettem, aztán indítok egy olajcserével.....
Mit értesz évjáratban rég i és új 600f alatt?