Nálunk nincs a közelben vattacukros, de én is hallottam már ezt a megoldást. Én oda mindig kérek egy szitát a gyerekektől a jáccccótéren me az sokáig bírja. Általában olyan 17-18km-ként kell csak cserélni, attól függően mennyire sárosan kapom meg.
Attól lesz puha? Én meg tollakat szórtam bele a párnámból, azóta nem csak gecikényelmetlen aludni, de a váltóm sem puhult. Picsába már, hogy a szerviz könyvben ilyeneket nem írnak és kísérletezni kell. Köszi a tippet. Számít, hogy mekkora a vaj zsírtartalma? Minél nagyobb annál zsírabb lesz a váltó?
Azt én is így csinálom. Ha épp nincs annyi olajam ami lejött belőle, akkor vagy Vénusz napraforgó olajat töltök még rá vagy a régiből egy keveset. A Vénusztól az a baja, hogy palacsinta szaga van és jönnek rá a bogarad. Én mondjuk nem 4, hanem 7 cserénként szoktam szűrőt cserélni és akkor is csak a légszűrőt.
Azt hiszem át kell álljak a másik levezőmre mert ez így elég necces!
Szerda 17-én délután egy Kakucs? Jó időt mond és éjszakára kell mennem úgyhogy ráérek este 9-ig
Felejtsétek már el ezt a mennyi olaj kell bele szűrő nélkül meg szűrővel olajcserét! Azért van az ellenőrző ablak meg azon a min max jel hogy a kettő közé töltsd azt kész! Vagy úgy cseréltek olajat, hogy leengeditek ami benn van beleöntitek amit más mond azt góó? Le sem ellenőrzitek a szintet vagy mi?!?!?!
A 670-es oldalon Pohi rakott fel képet a hátsó rugóról,van a rugó alján az a fogas cucc amire ha rázoomoltok látszanak is a számok, na azt kell átkattintanom. :)
rear suspension spanner nevű szerszámmal, vagy ahhoz hasonló valamivel, pl. a régi bringákhoz volt hasonló kormánycsapágy kulcs, vagy csőkulcs, vagy szerelő ilyesmi
Sziasztok! Az FS hátsó rugóján szereplő kereket milyen kulccsal lehet tekerni? Számok vannak a kerékre írva ezzel lehet állítani a "nem tudom mit".. még úgy vettem a motort hogy nem a gyári beállítás volt beállítva ezért szeretnék mindent gyárira állítani.
Azt hiszem át kell álljak a másik levezőmre mert ez így elég necces!
Szerda 17-én délután egy Kakucs? Jó időt mond és éjszakára kell mennem úgyhogy ráérek este 9-ig
leengedem az olajat és utána lemérem, hogy mennyi folyt ki.
majd annyit töltök vissza.
szűrőt csak 4olajcsereként cserélek.
eddig bevált
bár az enyém már nem gyári mint később kiderült.
nekem ilyen vanlink
enyémet is bringa kulccsal basztattok, csak úgy kicsi az erőkar
ilyesmi
kawa könyve úgy is megadja, hogy normál x kg-re van. és van egy skála, hogy merre tekerd a súlyodnak megfelelően.
szerintem a tiétekben is van.