Köszi szépen. A linket is köszi madryder. Angolul tudok szerencsére. Az arabot inkább kihagynám. :) Többiek ti hol szoktátok követni a moto gp-t? Mármint a neten. Előre is köszi.
Na dikk man,a hozzaszolas fele eltunt ...szoval a p1race-en a verseny elott tesznek fel cikket,amiben vannak weboldal cimek,ahol lehet a versenyt eloben nezni...de amit Rossi a vegen muvelt,az zsenialis, vegre UJRA RENDEL A DOKTOR, JUHEEEEJJJ
Rossi a hatodik vagy mittudomén hányadik helyről jött fel, gyakorlatilag lemotorozott mindenkit, pedig a Hondák az egyenesben láthatóan jobbak.
Jó lesz ez a Marquez gyerek is, dehát Rossi az Rossi.
Elég gyenge a piac....sajnos. A választék silány. 1-1 gyöngyszem feltűnik, de gyorsan el is viszik. Maradnak a hulladékok, ráadásul most aranyárban....
Én is így terveztem, de asszony rágja a fülem, hogy vegyünk kényelmesebbet. :) Nem igazán találok a kínálatban olyan sor4-es gépet, ami kényelmes és a szememnek is tetszik. Kawasaki SX 1000, ami megfelel a kritériumoknak, de eszméletlen drága. :) Hondából VFR 800 lenne a befutó, de v4-es... nem tudom, hogy meg tudnék-e vele barátkozni.
Igen igen....... Gondolkodtam Aprilia RSV1000-en, lecsúsztam róla, aztán szóba jött a Ducati monster, de kivertem a fejemből, utána nagy szerelem Honda 954 RR, de erről szintén lecsúsztam, mert nem fogynak elég gyorsan a 2013-as alpinestars gp pro kesztyűk amik nálam vannak........ gondolkodtam még 929RR-en, de email-ra nem válaszoltak...meg nem is annyira tetszik.....szóba jött még a kawa 636..... de az meg törött picit....
2.Rossi
3.Marquez
Rossi a hatodik vagy mittudomén hányadik helyről jött fel, gyakorlatilag lemotorozott mindenkit, pedig a Hondák az egyenesben láthatóan jobbak.
Jó lesz ez a Marquez gyerek is, dehát Rossi az Rossi.
Meg aztán mostanában annyi a fehér mint kutyán a bolha.
Erről már nem szeretnék lecsúszni......
Én fehérről narancsra váltottam és megvan a Zen béke.