Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem vagyok profi de ha YTZ10-S akkor Ezek esetleg.
Na jó, elegem van. Miert nem megy?!?

www.akkumulatoroutlez.hu

A keresőbe írd be: AGM+SLA 50901 ( YTZ10S )
Cseszheti a töltőt..............nincs akkora hosszabbító ami elér kakucsig meg vissza.
Én ezt rendeltem, másnap meg is jött

www.akkumulatoroutlet.hu/62-ba...átor-agmsla-50901-ytz10s-.ht
ml
Mi az a PMBB? És mit kell vele csinálni :)
SRÁÁÁCOOOOK!

SÜRGŐS HELP KÉNE!
Hol lehet most(ma) olcsón akksit venni a motorba? Tudnátok némi infót (pl méretek) küldeni F4i akksiról?

Előre is köszi
Zoli32-vel találkoztam, vele beszéltük is, hogy összefutunk.

Pénteken jön valaki bury-n kívül még a PMBB rendezvényre szintén a Hungaroringre?

Amúgy ezzel voltam:
gombálya=gombája
Sziasztok!

Egy kis reklám Fazer1000 kolléga bukógombályának!
Volt hogy 0 felvezetéssel ment a tömeg pirokon át na az nem kő nekem.Ez vót a 2. Kb 2 éve.
Inkább megyek egy kört pest környéki dimbes-domboson.
A citadella szenvedést én is kerülöm, akkor fogadtam ezt meg amikor nyáron kb 10 percig álltam egy helyben az alagútban és majd megfulladtam a szmogtól a motor meg 100+ fokon ontotta magából a meleget...
+1 szavazat 103nak :)
84-nél biztos nem. Én a múltkor épp azt néztem egy megállás után, hogy szépen emelkedett, 103-104 fokra, de aztán mivel elindultam nem figyeltem, mert a menetszél egyből lehűtötte.
Ez nem volt tömeg.Egy hülye citadellára többen gyűlnek össze.
Bár oda én tuti nem.
Későn nyit, korán zár, hétvégén meg nincs nyitva.
Ja vagy úgy! Enyém is pont a parkoló másik végén állt.
A képen nyíllal jelöltem kb hol állt a motorom, nem az enyém egyik sem, csak a tömegről akartam jelezni hogy kb hányan voltunk kinn
84-nel maximum a termosztat kapcsol!
Hali! Nekem a venti 103 korul ha jol emlekszem :)
Kis közvélemény kutatás! Kinek mennyi foknál kapcsol a hűtőventilátor a CBR 600F4i--n? Akár kit kérdeztem megoszlanak a vélemények.A szakirodalom és egyes emberek szerint 84 °C , a másik fél pedig 98-100 °C. Nekem tavaly 84 °C nál de volt egy kis problémám,és most 92 °C-nál még nem kapcsolt(nem engedtem tovább leállítottam.
hatesz, pontosan ki is voltál? Csak mert Bálintékkal dumáltam Övé az F4, tudom kié az R1, de te melyikkel voltál?
Ugyan így jártam én is. 3:20-ra értem ki Hringre és 2:50-kor volt az utolsó regisztráció.
Nálatok a faluban a pinkmotors választéka nekem tetszett, igaz csak lazer sisakok vannak.