Másfélév alatt most jött elő az első baja mikor nem indul be. Ez azért egy 13 éves motortól nem rossz. De ez is csak elektromos baj. Mennyi lehet egy fesszab?
Sőt ahogy látom volt egy F2-is nah. mivel nekem egy F3-som van így azok teljesen megegyeznek majd nem ,akkor tudsz mondani egy két dolgot. NEked nem volt az F2-vel fesszab baj? Ugyanis ez sajnos tipus hiba.
Ez a moci másfél éve van nálam és gyanús hogy az aksi nem egy mai darab. Csak az a baj ami benne van az 18 ezer forint. Szerintem veszek egy aksit. Megnézem mit csinál az újjal. Ha azt is lemeríti akkor tudjuk mi a baj. VAgy a te véleményed ? :D jöhet minden nem sértődöm meg :D
NAh akkor leírom hogy tisztábban lásd. 2 hete i ndítottam be a pihenés után. Akkor nem indult. Feltöltöttem vissza raktam elindítottam első pöcre úgy forgott mint az állat az önindító. Mentem vele majd leraktam. MA beindítottam első pöcre ment. Bementem a Nemzeti múzeumhoz vele, vissza felé Az M5 pedig beadta a kulcsot. Én úgy vélem hogy addig ment az aksi amíg volt benne szufla, és elment a fesszab. Hogy tudom megmérni hogy tölt e? AKsinál kell megmérni valamelyik ágat multival?
Az aksiról még nem tudok semmit egyenlőre. Feltöltöm egyiknap és majd kiderül. Akkor elöször is vegyek egy zsír újj aksit. HA azzal is ezt csinálja akkor feszszab?
hello ifjak:D!
A kérdésem a következő ma jöttem haza M5 autópályán. Egyszer csak leállt a motor. Félre álltam önindítoztam az aksi alig forgatta az önindítót. Meg halt a feszültség szabályzó? Nem tölt vissza az aksira a moci gondolom?
Akkumulátorom most van 2,azzal nem lesz gond.
Amúgy meg HONDA,tehát nincs vele baj.
Először mérd az aksin,egyébként ha 3 év körüli és telente nem töltögeted,kifingik könnyen...
Töltsd fel az aksit,majd indítsd be a motort és mérd meg hogy van-e töltés! Olyan 14V körül kellene töltenie. Mennyi idős az aksi?
A kérdésem a következő ma jöttem haza M5 autópályán. Egyszer csak leállt a motor. Félre álltam önindítoztam az aksi alig forgatta az önindítót. Meg halt a feszültség szabályzó? Nem tölt vissza az aksira a moci gondolom?
Keresek 2000-es évjáratú F4-hez fékpedált. Eléggé sürgős, tekintve hogy itt a nyakunkon a szezon :)
Valaki?
Előre is köszi!