Segítségeteket kérném abba hogy egy cbr600f2 ('93) -re fel lehet-e szerelni egy 98-as cbr600f3-as farokidomját és lámpályát, különösebb átalakítás nélkül?
ugyanazt a csomagot rendeltem és kaptam amit Te is
2db adapter
2db M10X1.25X140 csavar
2db eloxált alufej a kopobetétekkel
2db alutárcsa a kopóbetét belsejébe
Én az "adapterek" miatt nem feszülő idomra voksolok
Ha már alakítani kell utólag a furaton,mert feszíti az idomot,akkor el lett kurva jelölés+fúrás kombó
Attól a zebra még zebra marad, még ha nem is tudják eldönteni,hogy most fehér alapon fekete csíkos,vagy fekete alapon fehér csíkos a dög
Te is amondó vagy, h 1-el kisseb előre és akár gyorsabb is lehet a motor, mert ki tud forogni? http://www.youtube.com/watch?v...
Mert mi próbáltuk , és valahogy nem ez jött le.
Vagy ez a 600-asoknál nem igaz?
Megvan már az új kidörrenőd ?
én komplett készletet kaptam csavarral,a kétféle hosszúságú távtartóval együtt.sablon nem volt benne,de olyan pontosra fúrtam,hogy beszarsz.
az idom meg nem törhet el akkor sem,ha feszül
viszont ha feszül,nyilván alakítasz a furaton,ugye?
Ha passzentos,és még egy kicsit pontatlan is pluszban a furat pozíciója akkor az adapter feszítheti az idomot,ami szerintem hosszútávon nem jó,elrepedhet esetleg az idom ez miatt.
Tesztelni nem akarom az elméletem,ezért inkább a "túlméretés" furat mellett döntöttem.
A készletben semmiféle iránymutatás vagy jelölősablon nincs a furatok elkészítéséhez,csak annyi hogy "fúrj lyukat az idomokra" .
Ennek a megoldását teljesen a felhasználó kreativitására bízzák.
A csomagban Én csak a 2db felfogatócsavart találtam,semmi egyéb csavar nem volt benne.
Köszi a LINK-et , és persze a tanácsot A sárga búra a szürke mocihoz nem valami nyerő, bezzeg asszem a 2004-es 1000ccm-eseket ki tudták hozni gyárilag füst színű indexekkel
Vagy használj jelölőcsavart, a ki fúráshoz pedig lépcsős fúróélt.
A csavarral vigyáz mert nem normál menetű kell hanem M10x1.25mm-s.Én 28 mm lyukat fúrtam mindkét idomra,így van hely az adapter körül az idomnak. Passzentosra semmikép ne csináld.
A kivitelezés a kreativitásodra van bízva.
nincs
én a konzolt betettem az idom mögé,az idomot a helyére nyomtam,a szivacson meg tök jól meglátszott a helye
utána kis(5-ös) fúróval kifúrtam a jel közepén,ellenőrzés és utána lyukfűrésszel nekiestem
fél millimétert sem tévedtem
Segítségeteket kérném abba hogy egy cbr600f2 ('93) -re fel lehet-e szerelni egy 98-as cbr600f3-as farokidomját és lámpályát, különösebb átalakítás nélkül?