KERESEK CBR 600 F4 -HEZ 1999-2000.... STB. FÉKPEDÁLT, VÁLTÓKART, VÍZHŰTŐT MOTOR NÉLKÜL, PLEXIT, 2 TÜKRÖT, KIEGYENLÍTŐTARTÁLYT, EGY OLDALIDOMOT, timua@invitel.hu címre!
Eléggé eredetinek néz ki a gyertya, de ami volt benne denso abból se jó 2db, bár azok eléggé öreg gyertyák is. Azért indítgatom télen mert januárba vettem, vinni kellett eredetvizsgára stb, na meg ki bírja megállni, hogy ne hallja a hangját 1-2 hetente
Veszek most egy sort bele, remélem eszénél marad. Ha nem akkor hibakódolvasás, vagy mi a teendő?
Tipp:
- lehet trafó is (kicsi a valószínűsége szerintem)
- inkább vegyél Denso gyertyákat
- lehet hogy nem eredeti NGK-t vettél,sajnos ezt is hamisítják!
- minek indítgatod télen a motort?
Nem tudja valaki, hogy mitől ölheti a gyertyákat a cbrem? Valakinek volt már hasonló problémája? A gyárilag előírt ngk van benne, jelenleg 4ből 3at kinyírt, új gyertyasor, kb 6x volt beindítva vele így télen üresbe, rendesen üzemire bemelegítve. Valakinek tipp?
310esből van 2 új állapotú goldfren tárcsám, kb 10 percet voltak 600RR-en. A közepe jó az Fs-re az 100%, csak nekem a vale replicán 296os tárcsák vannak elöl.
Valaki nem tudna segíteni hogy honann lehetne leszedni 2001es motorhoz szerelési útmutatót (ha lehet magyar nyelvűt)!
előre is köszi
Ha valakit érdekel......
http://www.kepesmotor.hu/honda...
amúgy egy 2001-es F Sporton volt egészen idáig
24000 km van benne(vagy vmivel kevesebb)
Veszek most egy sort bele, remélem eszénél marad. Ha nem akkor hibakódolvasás, vagy mi a teendő?
- lehet trafó is (kicsi a valószínűsége szerintem)
- inkább vegyél Denso gyertyákat
- lehet hogy nem eredeti NGK-t vettél,sajnos ezt is hamisítják!
- minek indítgatod télen a motort?
Köszi szépen, időközben vettem az ebay-en.
Köszi a segítséget azért!
310es vagy 296os tárcsát keresel?
310esből van 2 új állapotú goldfren tárcsám, kb 10 percet voltak 600RR-en. A közepe jó az Fs-re az 100%, csak nekem a vale replicán 296os tárcsák vannak elöl.
Eredeti KÖNYV!
összekötő csövestől,kevlárbilincsestől
Köszi azért !
99es cbr 600 hoz tudnátok nekem adni egy service manualt
Ha valakinek lenne egy eladó balos első féktárcsa CBR 600 FS-hez (2001-es) akkor sikítson legyenszives!(arany színű a közepe)
köszi