Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magyart sehonnan...
Help me!
Valaki nem tudna segíteni hogy honann lehetne leszedni 2001es motorhoz szerelési útmutatót (ha lehet magyar nyelvűt)!
előre is köszi
KERESEK CBR 600 F4 -HEZ 1999-2000.... STB. FÉKPEDÁLT, VÁLTÓKART, VÍZHŰTŐT MOTOR NÉLKÜL, PLEXIT, 2 TÜKRÖT, KIEGYENLÍTŐTARTÁLYT, EGY OLDALIDOMOT, timua@invitel.hu címre!
Sziasztok!

Ha valakit érdekel......

http://www.kepesmotor.hu/honda...
60-ért van kirakva,de 50-ért már odaadom
évjárat miért fontos?
amúgy egy 2001-es F Sporton volt egészen idáig
24000 km van benne(vagy vmivel kevesebb)
Milyen évjárathoz és mennyiért?
Eléggé eredetinek néz ki a gyertya, de ami volt benne denso abból se jó 2db, bár azok eléggé öreg gyertyák is. Azért indítgatom télen mert januárba vettem, vinni kellett eredetvizsgára stb, na meg ki bírja megállni, hogy ne hallja a hangját 1-2 hetente

Veszek most egy sort bele, remélem eszénél marad. Ha nem akkor hibakódolvasás, vagy mi a teendő?
Tipp:
- lehet trafó is (kicsi a valószínűsége szerintem)
- inkább vegyél Denso gyertyákat
- lehet hogy nem eredeti NGK-t vettél,sajnos ezt is hamisítják!
- minek indítgatod télen a motort?
2001es FS-ről van szó
Nem tudja valaki, hogy mitől ölheti a gyertyákat a cbrem? Valakinek volt már hasonló problémája? A gyárilag előírt ngk van benne, jelenleg 4ből 3at kinyírt, új gyertyasor, kb 6x volt beindítva vele így télen üresbe, rendesen üzemire bemelegítve. Valakinek tipp?
Ugyanaz
vki megmondaná hogy az F4i első lámpája megegyezik az FS-ével?
Hali!

Köszi szépen, időközben vettem az ebay-en.

Köszi a segítséget azért!
szia
310es vagy 296os tárcsát keresel?

310esből van 2 új állapotú goldfren tárcsám, kb 10 percet voltak 600RR-en. A közepe jó az Fs-re az 100%, csak nekem a vale replicán 296os tárcsák vannak elöl.
Sziasztok! 2005-ös cbr 600f-hez bukógomba érdekelne, valamint kezelési utasítás. Ha valaki tud,kérem jelezze.
Nekem van!

Eredeti KÖNYV!
Akrpovic dob nem érdekle valakit
összekötő csövestől,kevlárbilincsestől
Köszi,de sajna a 2006-osnak mások a méretei...

Köszi azért !
üdv. van egy tárcsám 2006-os 6000 km-es. arany színű a közepe.
sziasztok.
99es cbr 600 hoz tudnátok nekem adni egy service manualt
Sziasztok!

Ha valakinek lenne egy eladó balos első féktárcsa CBR 600 FS-hez (2001-es) akkor sikítson legyenszives!(arany színű a közepe)

köszi
Írj email címet és megbeszéljük! basi2@citromail.hu
És fejidomod?
helló megvan még a lámpád?