A hátsó sárvédőmet magam fújtam+ matricáztam és lakkoztam. Hát ha nagyon közelről nézegeted már van rajta kavicsfelverődés, mert a nem profi festékem és lakkom nem elég kemény. Jobb lett volna profira bízni. Az első sárvédőm mikor Bambi lenullázta csak más színűt tudtam venni, azt 5000 jó Magyar forintért fújta le egy fényező, az szép lett. Karbonmintás matricázás pedig 12 ezer forintba fájt volna.
Érdemes elgondolkodni a már eredeti feketén vagy karbonoson.
Ezzel nem Basi-féle cuccot akarm lehúzni, hisz nekem is megfelelt.
én többek között ezért is passzoltam el az enyémet, drágább lett volna fényezni mint amibe került :)
több helyen is megkérdeztem, az a tapasztalatom hogy 10k alatt sem a fényező, sem a villanyszerelő, sem az autószerelő, sem a gázszerelő, sem a vízszerelő nem áll szóba senkivel, és a párezres munkáért is elkérik alsó hangon a tízest :\
talán a fényezésnél még érthető is, le kell kezelni, több rétegben fújni stb... de például egy autó kipuffogó felheggesztése meg nem értem miért 10000 pénz, amikor szerbiában 5 euróért megcsinálták....
Hú nem semmi. Ilyen erre is volt nem láttam csak hallottam. Legnagyobb gáz pénteken estefelé volt. Ismerősök busszal jól jártak. Az 1-ik innen 15-20 km-re beleborult az árokba. 1 órát ültek a megdőlt buszon majd felpréselték magukat arra ami jött(már eleve tele volt.) Ez a másik busz meg a várostól kb 2 km-re csúszott bele az árokba. Azt mondta a sofőr nem lesz több busz lehet menni haza ki ahogy tud. Megindultak gyalog hazafelé. Itt akkor jeges/ónos eső esett este ment át hóba reggelre jó kis mennyiség lejött csak pislogtam mikor kinéztem az ablakon.
Gondoltam is rád/rátok tűzoltókra pláne ott a dunántúlon. Biztos kemény lehetett, bár itt sem volt kutya a helyzet. De jól megúsztuk viszonylag. Áram is volt végig és víz is. Néhány környező városban viszont nem volt. Hófogókat meg pont múlt héten szedegette össze a közútkezelő vagy kik. Úgyhogy biztos frankó átfújások voltak. Hó lapátoplás több mint 3 óráig tartott tegnap.
A vízpumpánál az egyik csavar mellett van egy jelölés, azt a csavart meglazítod, akkor kifolyik a hűtőfolyadék. A hűtő kupakját érdemes levenni úgy gyorsabban fog menni.
Helló!
2005 ös géphez kellene nekem vízszivattyú tömítés!Milyen árban van és ki tud segíteni benne?Le akarom engedni a hűtő folyadékot de ha már bontok akkor tömítést is cserélek.Ha jól tudom a vízszivattyúnál kell a cseréhez ugye?
előre is köszi!
Aztán lehet, hogy ezzel is tiszta retyó lesz a gép eső után....