Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

70.plusz a matrica.
Látom kész van az új fényezés. Mennyibe fájt végül?
Ha tényleg szeretnél mágneses tanktatyót rendszeresen hordani.Én eléggé utálom.
Fóliáztasd le a tankot átlátszó karcálló fóliával autódekorossal.
Ugyanaz igaz a faridomra is.
És akkor mehet a menet orrba-szájba.
De a legjobb trükk hogy túrára keveset pakolj.
Ha tényleg motoros egész nap motors ruhában fogsz pcolódni és estére rövidgatya,póló,fehérneműn és papucson kívül nem kell semmi ez meg kevés helyet igényel.
Első körban annyi felesleges vackot cuccoltam hogy idén igyekszem minimális pakkal menni.
Köszi szépen, viszont a legjobbakat!
Nyugodtan mondd :)
Tapasztalatlan vagyok az ilyen táskákkal, még jó hogy vissza tudtam vinni.

Krissal:)
Azzzz tényleg nem sok. Balesetmentes vezetést kívánok hozzá.
Értem köszi előre is, dobom a mailt.
Köszi. 2007-es és nem újonan, de 12e km-el amit én személy szerint nem tartok soknak.
Szia.

dobj egy emailt. tudok segíteni alkatrészben. légszűrőm az nem lesz a motorodhoz.
Hali srácok,nem rég vettem egy 600 f4(fs)-t,nem tudna valaki egy sötétitett bubis plexit ajánlani?meg esetleg egy bal oldali idomra,matrica szettet?piros fekete,gyári. KÖSZI
Szép a mocid! Melyik évjárat?Újonnan vetted?
Sziasztok!

Olyan kérdés/kérés sorozattal fordulnék hozzátok, hogy a mocimba most tartok 18.000km-nél és próbálok rendes gazdája lenni, így kéne egy olajcsere /motul, repsol valamiért szimpatikus/, olajszűrő csere, levegő szűrő csere, fékolaj, első fékbetét. Esetleg van amit ajánlotok tapasztalati úton? Akár a linkeket is szívesen fogadom. Esetleg valaki meg tudja tippelni, hogy ezek cseréjéért a honda mennyi munkadíjat számolna fel? Csak mert a szervíz könyvben jól mutatna. Köszi előre is.
Na én ezt így nem mertem volna kimondani.

Csak magamban gondoltam hogy.....................
Ja és jól döntöttél, hogy visszaviszed...
Az Oxford tényleg, gondolom azt is ki lehet hajtogatni oldalra, hogy még nagyobb legyen.
Itt is érdemes körbenézni, ált. kép is van hogy álla a motoron és 10 euro szokott lenni a szállítás.

http://www.louis.at/_106cb4d4c...

Ide meg azért, mert vannak néha tök jó akciók, érdemes figyelgetni és hát közel is van nyáron motorral mindkettő.

http://www.hein-gericke.at
A jó kívánságot nem köszönöm meg, mert szerencsétlenséget hoz.
Megvolt az olajcsere, kicsit nehezen jött le a szűrő (a láncspray jól vizsgázott, nem dobálta le magáról a lánc).

A próbaút állati fingatós volt, de nagyon élveztem, amikor leszálltam, azt hittem szétrobbanok .

A haver tapasztalt pilóta, régóta motorozik egy CBR900 RR-el....nem kell mondanom, hogy kesztyűs kézzel bánt a mocival, de nem finomkodott. Egy kb. 5 km-es szakaszon mentünk oda és vissza, már szürkületben. Az órát én nem láttam, de megkérdeztem mennyivel mentünk....a választ inkább nem írom le. Odafelé (én balga) a hátsó kapaszkodót fogtam és meg is bántam. Egy felfelé váltásnál egy kicsit erősebb gázfröccsöt húzott neki, ettől én egy kicsit bizonytalanná váltam (a beszarásjelző halványan bevillant), fékezéskor kb. 2x lestukkoltam a hátát.
Visszafelé már elől kapaszkodtam, és fékezéskor megtámaszkodtam a tankon. Na onnan f@xa volt minden.
Az udvarra már én álltam be vele, nem nagy táv, de élveztem (először vezettem ilyen nagy motort), már alig várom, hogy a kezemben legyen a drájving lájszensz

Összegezve: nagyon jó volt, kb. így érzem most magam:

A mociról a span csak annyit mondott, hogy jó állapotban van, biztonságos, jól vezethető, egyáltalán nincs semmi szervi baja "Piroskának". Kicsit kocka a gumi, de nekem jó lesz, alkalomadtán veszek rá túragumit.
Neem kulcsmásolónál ahol tudnak imos kulcsot programozni megrendeltèk katalógusból a kulcsot szóltak mikor megjött bevittem a motort és megcsinálták! Ja a 12e-be egy tank kulcs is bennevolt! Bele sem merek gondolni Hondánál mennyi lenne!
Hát nincs mit. Az Oxford elég profi cucc, és ez most nem is drága. Gyártanak mást is, nézd meg az oxprod.com oldalon.

Bozsokot nem én mondtam, de osztrák túra biztosan lesz, majd nézd a fórumot.
Na majd mindenképp számolj be mindkét eseményről!
Holnapra egy kalappal!
motul nem szarral gurigázik :-)

tapad rendesen
Köszi még egyszer a linket, ma reggel rápróváltam még egyszer a motorra a táskát, úgy döntöttem visszaviszem...
Jól emlékszem hogy Te említetted egyszer a Bozsokról ki Ausztriába útvonalat? Nemsokára összehozhatjuk:)
Hello!
Holnap KRESZ vizsga, rutint még nem tudom mikor kezdem. Motoromon ma megcsináljuk az olajcserét (a láncot már lefújtam, ez a spray qrvára ragadós), ha nem esik az eső akkor ki is próbáljuk a haverommal
Na ma megbeszéltem a jogsi-ütemezést az oktatóval. Jövő szerda rutin vizsga, következő szerda (03.20.) forgalmi vizsga :)

Hogy állsz CáBáR? KRESZ megvan már? Mikor kezded a rutint? Motoroddal mi a helyzet?

Ja, átfesttettem az első sárvédőt feketére és fel(vagyis vissza)raktam a túra-plexit. Jó hogy nincs benne az akksi, biztos mentem volna vele különben...
Na ma megbeszéltem a jogsi-ütemezést az oktatóval. Jövő szerda rutin vizsga, következő szerda (03.20.) forgalmi vizsga :)

Hogy állsz CáBáR? KRESZ megvan már? Mikor kezded a rutint? Motoroddal mi a helyzet?

Ja, átfesttettem az első sárvédőt feketére és fel(vagyis vissza)raktam a túra-plexit. Jó hogy nincs benne az akksi, biztos mentem volna vele különben...